Není divný, že jsem si šaty vybrala hned na 1. zkoušce?

Dnes poprvé jsem jela s kamarádkami na zkoušku svatebních šatů. V prvním salonu byla paní tak krajně nepříjemná, že jsem měla sto chutí odtamtud vypadnout a ani si žádné nevyzkoušet. A v druhém salonu jsem narazila na šaty, které my vháněly slzy do očí a připadala jsem si v nich jako královna :) celého světa :)))) už jsem si je zamluvila a příští týden mám složit zálohu. Jelikož mám svatbu v červnu, což je velmi oblíbený měsíc, nechce se mi to riskovat a ty šaty si nezamluvit, protože s mým štěstím, kdybych přišla za měsíc, tak budou už zamluvené někým jiným. Nutno podotknout, že cena půjčovného je přijatelná a paní naprosto fantastická a ochotná.
Odpovědět
1
2
Můžu tě uklidnit já taky :DDDDDDDDDDDDDd
Odpovědět
Ne divné to opravdu není. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dejte na intuici a první dojem - mně osobně se to mnohokrát vyplatilo! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
I ja si vybrala saty na prvni zkousce, uz na raminku jsem vedela,ze jsou to ony ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ani nebyla v salonu...z dlouhé chvíle jsem si projížděla inzeráty tady na beremku, viděla je, napsala pani a do 4 dnů je měla doma :-) a to mam svatbu až rok po Tobě :)
Odpovědět
Ja mela na sve 1. a posledni zkousce 5 satu na sobe a vyhraly ty prvni. Zkusena pani rikala, ze pokud si clovek nevybere z prvnich peti, sesti, satu, tak neco neni v poradku.Musi to byt ten "wow efekt":-)
Odpovědět
Já si taky šaty vybrala hned v prvním salonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já taky, hned v prním salonu a byla to láska na první pohled! padly mně do oka jako první a už mně zůstaly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si vybrala na prvni zkousce, byly to 3. saty a ihned jsem je koupila :)
Odpovědět
Taky jsem si vybrala v prvním a zkoušela jsem jen dvoje :-) Jedny, co na mě nacpala paní s obří sukní a druhé ty, co jsem přesně chtěla :-) Dál už jsem neašla. Kdo moc vybírá, přebere ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám k děvčatů. V prvním salónu v kterém jsem byla jsem si šaty vybrala. A v tu chvíli kdy jsem je oblékla jsem věděla, že to jsou ony. A neboj...taky jsem se rozbrečela, když jsem se v nich viděla :-)
Odpovědět
My to taky měli tak... ;+) http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Co by na tom mělo být divného, já to měla úplně stejně, prostě šaty padly jako ulité a krásnější bych stejně nikde nesehnala. Šatky, co budu mít nepotřebují žádné úpravy, ani přešití, prostě je někdo šil přesně na mě :-D.
Odpovědět
Není to divný..Občas je sice třeba obejít toho víc, než jeden salon, ale když někdo obejde třeba 10 salonů, tak to mi teprve přijde divné
Odpovědět
I já vybrala šaty na první zkoušce:)...to člověk prostě pozná:)
Odpovědět
Profilova fotka
není to divný :) když se ti líbí není co řešit :)
Odpovědět
není to divný,protože u mě to bylo stejné-měla jsem vybrané šaty na internet.stránkách svat.salonu Bonetka v Otrokovicích a nechtěla jsem žádné jiné,když jsem si je poprvé zkoušela,byla jsem z nich tak unešená,že jsem si je hned zamluvila-6měs.před svatbou,no a mám je i doma ve skříni :-) Takže dělej tak jak to cítíš,bude to Tvůj velký den.
Odpovědět
@zuza421 a proc by to melo byt divne? vypni beremese a vypni hlavu od svatebnich priprav, jinak se z toho zblaznis s timto pristupem!!! ;-)
Odpovědět
Je to divný. Jak jsi neprošla minimálně 20 salonů, tak nejsi pravá nevěsta :-D
Odpovědět
Já jsem taky vybrala hned v prvním salonu a byla jsem šťastná, protože největší hrůzu jsem měla z toho, že budu muset trajdat všude možně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
švagrová si vybrala taky na první zkoušce :-)) takže pohoda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není to divné!! Moje šaty byly láska na první pohled, byly první které jsem vyzkoušela, naprosto skvěle mi padly a další už jsem ani zkoušet nechtěla :-) majitelka salonu mě přesvědčila, abych ještě dvoje vyzkoušela, ale já měla jasno hned!!! ;-)
Odpovědět
@zuza421 Podle mě to není divný.. já si dokonce vybrala hned v prvním salonu... tak jsem si pak už řikala, že si nebudu plést hlavu... a jsem spokojenáá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, přidávám se - první salon, první šaty, další jsem ani zkoušet nechtěla (zkusila jsem a stejně výsledek byl jasný po celou dobu). složena záloha, odchod na šampáňo s kamarádkou, to byla super akce :-))
Odpovědět
já jsem si šaty vybrala hned v prvním salónu
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je to možná někdy lepší, než když zjistíte, že vám sedí víc šatů, a pak nevíte, které vybrat. To je třeba můj problém :(
Odpovědět
já si našla tady na beremku od jedné mladé paní a už když jsem je vyndávala z krabice věděla jsem že jiné ani zkoušet už nechci :-)když vidím tady ty spousty fotek ze zkoušek jsem ráda že jsem nikam nešla měla bych zamotanou hlavu a nevěděla bych jaké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to samé :) včera první salon, druhé šaty a bylo jasno:) chtěl jsem úplně jiný typ, ten ale neseděl, tak asistentka přinesla jiné, já že ne, takové nechci...stejně mě do nich oblekla a bylo jasno:) Fakt jsme měla pocit, že prostě ty jsou opravdu moje...
Odpovědět
neřeš to.. Já si vybrala tady v bazaru. První šaty mi bohužel byly veliké, druhé co jsem zkoušela jsem hned koupila. Jsou nádherné :-)
Odpovědět
tak sem rada, ze je nas tolik:) taky sem vyrala hned v prvnim salonu i s doplnkama, jen boty budou asi problem :-.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?