Nemohu vybrat, poradíte?

Nemohu se rozhodnout, do kterých jít. Obřad bude v kostele. Díky za rady :-) Samozřejmě podprsenka nebude :-)
Odpovědět
Nevím, zda je to tou podprsenkou, ale ty druhé moc nesedí, přikláním se k č. 1 ;-)
Odpovědět
první,zcela jasně sedí lépe
Odpovědět
za mě rozhodně první 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jedny. Hledala bych dal.
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych volila první
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud z vybrat z těchto dvou, tak určitě první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud to musí být jedny z těchto dvou, tak první ;-)
Odpovědět
myslím, že co se týče horního obvodu, tak Vám lepší službu udělají ty první...druhé Vám budou nejspíš pořád sjíždět dolů
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jsou tyto dvoje finální, tak za mě určitě první :-)
Odpovědět
Určitě ty první..
Odpovědět
Pokud volíte mezi těmito dvěma, nevím, nad čím váháte - ty druhé Vám absolutně nesedí, máte je proklatě nízko, jako pistolníci kolt :-) .
Odpovědět
Pokud jsou tyhle dvoje favoritky, tak určitě ty první..
Odpovědět
Článek se načítá
Hledala bych dál - do kostela rozhodně se zakrytými rameny. Jednak se odkrytá nehodí, jednak to ve větší velikosti bude vypadat lépe a nebudete muset stále vršek popotahovat. I uzavřenější šaty jsou hezké a sexy.
Odpovědět
No z těchto dvou určitě ty první, kromě toho, že líp sedí, se mi i celkově líbí víc. Akorát bych se zamyslela nad tím, jak budete řešit zakrytí ramen, což je na svatbu v kostele myslím nutnost... s bolerkem nebo něčím takovým pak můžou šaty vyznít ještě trochu jinak.
Odpovědět
Mě se líbí ty první. Zkusila bych šatky ještě vyzkoušet bez podprsenky nebo jinou podprsenku a schovat do šatů ramínka.
Odpovědět
mě se taky líbí víc ty první, pokud tedy musíš volit mezi nimi... do kostela nevím, zda li můžou být odhalený ramena...
Odpovědět
V nejhorším první,ale do kostela se nehodí,a navíc jsou poněkud průsvitný...
Odpovědět
Profilova fotka
Z týchto dvoch určite lepšie sedia tie prvé, no keďže je to svadba v kostole, tak by som volila niečo menej odhalené a menej vypásané, aby nebolo vidno zárezy kalhotek a každý záhyb na bruchu... Určite by som hľadala ďalej
Odpovědět
Profilova fotka
První jsou krásné :)
Odpovědět
Nevím do detailu, jak je to s tou svatbou v kostele tedy, ale co často vidím na fotkách nebo svatebních videích z církevních obřadů, tak odhalená ramena asi nebudou už moc velké tabu ;-) A u civilních už vůbec.. Ale záleží asi i na domluvě nebo toleranci oddávajících no.. 1. šaty jsou lepší za mně
Odpovědět
Také se přikláním k tomu raději hledat dále, šaty Vám nesedí, nelichotí a budete muset stále tento pseudokorzet popotahovat. Co zkusit něco s ramínky či rukávky? Do kostela se budou hodit určitě více. A také něco přestřiženého v pase, to Vám pas zvýrazní a budete více ženská. ;) Zkuste popřemýšlet.
Odpovědět
Profilova fotka
já bych doporučila něco takového jen pro inspiraci. salon Vanessa
Odpovědět
Ani jedny. Vybrala bych neco s raminkama nebo rukavkama :)
Odpovědět
Taky bych hledala dál...hodně štěstí při výběru :)
Odpovědět
Ani jedny, hledej dál. Ale když, tak ty druhé určitě ne, vůbec, ale vůbec ti nesedí
Odpovědět
V dnešní době už Vás v kostele oddají v čemkoliv. Zažila jsem i nevěstu, co měla průsvitný korzet, jen pod ním všitou podprsenku. Do kostela je to podle mě neúcta. Takže ty odhalené ramena bych až tak neřešila, možná nějakým bolerkem, nebo svetříkem. Jinak bych taky ještě po něčem koukla, i když ty první nejsou špatné. Drůhé vůbec nesedí
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych asi volila úplně jiný střih .... ale z těhle dvou ty první... ovšem do šatů se musíš zamilovat a neměla bys váhat...měla by jsi to sama poznat.. měla by sis je obléct a říct si JO TO JE ONO TO JSOU ONY TY JSOU DOKONALÉ!!! :-) hodně štěstí při výběru ;-)
Odpovědět
Já se taky přimlouvám za ty první, druhé bych řekla že nesedí....Jinak my máme svatbu také v kostele, mám odhalená ramena (možná pořeším ještě nějakým bolerkem, to se ještě uvidí), ale rozhodně jsem šaty nevybírala jen kvůli tomu, že je to v kostele, tak aby byly s ramínkama. Pokud ty šaty přece nejsou nějak vyloženě vyzývavé, tak určitě není problém mít v kostele odhalená ramena :-)
Odpovědět
Hledej dál, určitě, nejen že ti nesedí přes prsa, ale v těch prvních máš nohy jak trpaslík. A zahoď korzet, obzvlášť tyhle pseudo korzety vypadají blbě a prsa padaj, nebo visí. Já měla teď o víkendu jednoudché bílé ze šifonu, splývavé, normálně ramínka, v pase vypasované a slyšela jsem ze všech stran, jak jsem nádherná nevěsta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já jsem taky pro ty první...ale souhlasím s ostatními, hledala bych dál. Myslím, že najdeš určitě ještě mnohem lepší, které ti líp sednou...:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?