Nemely jste problem prodat drazsi svatebni saty?

Profilova fotka
Ahoj holky, v lednu se vdavam a resim ted saty. Vzdy jsem se touzila vdavat v satech od Very Wang a nasla jsem ted jedny moc hezke za dobrou cenu, no porad je to o par tisic vice nez byl muj puvodni rozpocet. Rikam si, ze kdybych pak saty prodala tak by sa mi cast nakladu vratila, no nevim jak moc je to realne? Saty bych pak prodavala cca za 15tisic korun (cena noveho modelu je cca 40tisic, ja budu druha majitelka). Chci se teda zeptat tech z vas ktere prodavaly saty v teto cenove kategorii, jak to slo?
Odpovědět
To mě taky zajímá, mám šaty ušité za 7700 a zkouším je prodat za 6200.... a říkám si, jestli je to reálný, jestli to za tuhle cenu někdo koupí, no.
Odpovědět
Počítejte vždycky ze ztrátou. Nikdy je neprodáte za stejné peníze. Čím dražší, tím je ztráta vyšší, to je logické, protože více se prodávají šaty levnější. Druhá možnost je čekat tak dlouho, až šaty najdou svého kupce i za vyšší cenu, ale to může trvat dost dlouho.
Odpovědět
Urcite se tu najde par pripadu, kdy se nekomu podarilo prodat dobre, ale vetsinove je to skutecne se ztratou. Ja mela koupene dvoje svatebni saty z druhe ruky, na obou jsem tratila kolem 50 % me porizovaci ceny. Na druhou stranu to stalo porad mene nez i to nejlevnejsi pujcovne. Bohuzel zde nabidka hodne prevysuje poptavku a vetsina nevest kupuje saty z druhe ruky hlavne kvuli uspore. Domnivam se, ze pokud se nahodou nekomu netrefis do jeho srdecni zalezitosti, budou se ti tu saty za 15000 prodavat velmi tezko a dlouho. Take zalezi, odkud jsi, velke mesto a moznost vyzkouseni zvysuje sanci na prodej, malokdo koupi saty v teto cenove hladine bez vyzkouseni a cim mene jsi dostupna, tim hure...
Odpovědět
Profilova fotka
@aechmea tak to je jasne, nikde nepisu ze je chci prodavat za stejne penize, 15tisic je uz cena za ktere bych je prodavala..ja je kupuji za vice..
Odpovědět
Profilova fotka
Prodávám dražší svatebky a už když jsem si je pořizovala, raději jsem počítala s tím, že je ta investice nevratná. I za tu cenu o ně byl a je velký zájem, bohužel ty míry 80-60-88 jsou problém. Ale ani tak nelituji ani chvilku, že jsem do nich šla.Pokud máš nějakou běžnou vel.tak bych se toho nebála.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna nevěsta kterou jsem letos fotil se domluvila přímo ve svatebním salonu že jim šaty prodá. Měla je koupený dovezený z ameriky, takže taky něco dražšího a tady o ně měli zájem. Tak třeba zkusit do pár salonů zavolat ;)
Odpovědět
@bbubble OK, já to chápu, já vám jen píšu, jak je to reálné, když se ptáte. Tak to počítejte opravdu s delší dobou, než se někdo "chytne" za tyhle peníze, pokud nepůjdete s cenou níž, tak jsem to myslela....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v pripade ze si nákup drahých šatů rozmyslite,mohu vám ušit dle vaseho přání ,jaké chcete v nizsi cenové relaci .....specializuji se na svatební šaty vseho stylu..šiju i dle obrázků...navrhuji a radím nevěstám ohledně typu postavy a střihu,který se k nim hodí ajiné...v pripade zájmu mne prosim kontaktujte ,staci sms na tel.775376243 a muzeme se sejit na osobni konzultaci u mne v salonu a probereme detaily...hezký den Rena.Václavák
Odpovědět
osobně bych si šaty (použité) už za 15 tisích nekoupila, když můžu mít nové za 12 tisíc. Myslím, že za použité je celkem přiměřená cena cca 8000 Kč a méně. Ale to je individuální názor.
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl tak ale to snad zavisi od puvodni ceny modelu, ne? Nejsou saty jako saty.. Muzes mit i z ciny za 1000 ale to se neda srovnavat. Ja si zase myslim, ze prodavat 2x pouzite saty o puvodni cene 40-50tis. za 8tisic je blbost. Pujcovne u tech satu stoji klidne 15 a pouzilo je urcite vice nevest..
Odpovědět
@bubble - určitě ano, závisí to na modelu - ale třeba já jsem nechtěla půjčovnu/použité šaty od začátku, protože ten pocit že jsem už xtá která je na sobě má se mi nelíbí (tím neříkám, že je to špatně).
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl to je v pohode, ja pouze reaguji na to jak pises ze adekvatni cena za saty za 40tisic je po 2 pouzitich 8tisic. :) z pujcovny bych nechtela taky, ale nove saty teto kategorie za 12tisic opravdu nekoupis.. ale vzdyt to je jedno, o tom tema vubec neni :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Podle mě to budeš mít hodně těžké. Vera má specifický styl a ten tady na Beremku moc nefrčí. Za rok jsem tu viděla jen dvě holky v šatech VW. Rovněž souhlasím, že ta cena 15tis je opravdu moc. Nevím, jak šaty vypadají a nechci malovat čerta na zeď, ale nejpravděpodobnější scénář je, že po pár měsících nulové odezvy zlevníš aspoň pár tisíc. Sama mám šaty, kdy jejich PC byla kolem 2,500EUR, ale s tím, že jsou ze salonu a přede mnou už jich „pár“ nevěst mělo. I tak jsem za ně celkově s finální úpravou zaplatila skoro 20 tis a jsem si vědoma toho, že za 15tis je tu opravdu neprodám.
Odpovědět
Profilova fotka
já prodávám úplně nové, ani jednou nenošené šaty za 6000 a stejně zatím nikdo :/ tak nevím, jestli použité prodáte nad 6000
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl jenze ty pouzity za 15 budou mit jinou porizovaci cenu nez ty novy za 12 a muze to byt i dost poznat na zpracovani.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?