Nekupovaly jste originály svatebních šatů z Anglie?

Profilova fotka
ahojte holky, chci se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně šatů ze zahraničí(ne čína a jiné napodobeniny prosím), konkrétně tedy z anglie. nekupovali jste někdo přes internet originály šatů ze salonu...?děkuji za pomoc;)
Odpovědět
teky: ja kupovala couture saty pres internet. Ale tady v UK je vetsina saty u polovinu drazsi nez v USA. Ja se zamilovala do Kitty Chen a tady za ne chteli na nase asi 45 000 tak sem mailovala do svatebnich salonu v americe z zadosti o cenu a sehnala sem uplne ty samy za 15 000, cekala sem na ne asi 8 mesicu, a pak staly s prepravou pojistenim a danema dalsich 10 000, takze jsem me porad stali o 20 000 levneji, nej kdybych je kupovala kdekoliv tady. Jinak ti doporucujou saty objednat 8-9 mesicu dopredu, abys mela jistotu ze prijdou vcas, pokud nekupujes ve vyprodeju nebo neukecas prodavacku nebo majitelku salonu aby prodala ty co ma primo na zkouseni. se divam ze mas uz jen 6 mesicu do svatby, to by muselo byt hodne na rychlo, vetsinou jeste chcou priplatek pokud je to hodne na rychlo, a pak si musis sama zoorganizoval DHL a modlit se aby to nelezelo 2 mesice na celnici.... mozna holkymaji jiny zkusenosti, ale me to docela stalo nervy i kdyz to nakonec za to stalo :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojte holky, moc děkuji za info, já jsem v kontaktu s jedním salonem v londýně sháněla jsem šaty allure a našla jsem, že mi je ušijou originály za cca 900 liber, mají teď i nějakou slevu tak by vyšli asi na 19.000,- je to lońský model tuším,takže ta cena asi odpovídá. Jinak v americe jsem taky něco našla , mám kamarádku v texasu, tak bych to nechala poslat jí a ona by mi je přivezla nebo pak poslala abych to nemusela řešit s nima,ale v tom londýně jsem se na dopravu ani nezeptala;(
Odpovědět
Profilova fotka
bouncing:teda Ty tvé šata jsou opravdu houte couture;)))luxusní,slušelo Ti to....;) mě všichni mají za blázna, že chci dát za šaty takové peníze, když některé holky mají šaty třeba za 6.000,-, ale já bych si tenhle luxus ráda dopřála;)
Odpovědět
teky: to bych si zkontrolovala, neni allure americka znacka? to jestli ti je budou sit v britanii to by bylo podle originalu, ne originaly? to by se mi zdala hodne draha napodobenina... co sem zjistila tak s dopravou to funguje tak, ze pokud je to jako darek tak ti to nezdani, takze pokud by ti je kamaradka koupila a poslala, tak to je bez dane, pokud to posilaji primo ze salonu, tak dan zaplatis. Jinak DHL by je primo vyzvedli ze zalonu a dorucili domu, a vsechno to zaridis pres jejich www, je to fakt jednoduchy a spolehlivy. No ja sem to moc neresila, a moc sem to doma ani neresila, pokud se nekdo primo nezeptal, pac sem vedela co by asi nasledovalo,navic sem na ne delala ceny leto, tak sem si to chtela poradne uzit :-D no nikdo mi nevymluvi ze cena nedela rozdil, ale je to spis o pocitu a kvalite materialu a provedeni, pokud se daji sehnat saty ktery se hodijou stylove k neveste i ke stylu svatby a sou levny tak proc ne, protoze pokud je to presne to "pravy" tak vetsina lidi cenu nepozna, nevesta je neco jako tresnicka na dortu :-D no ale i kdyby to bylo jen pro muj pocit, tak to za to rozhodne stalo!!!
Odpovědět
Profilova fotka
bouncing:tak ted jsi mě znejistěla, zkontaktovalal jsem se s nimi přes allurebridals.com http://www.allurebridals.com/internat... , saundersimport.com ti je dovážejí do evropy.asi jsem to zmatlala všechno dohromady;))ted už je to asi jasnější, musím to ještě pořádně vykomunikovat jsem v začátcích zatím;) máš pravdu, nebudu to taky řešit, padly mi do oka a stejně je ted pořád srovnávám a nikdy nevyjdou jako poražené;)
Odpovědět
jo to zni ok :-D no ja se taky zamilovala a nebylo co resit, ale hlavne si bez vyzkouset neco podobnyho, ani to nemusi byt stejnej material ,hlavne kvuli strihu a barve. ja jsem je vyzkousela v jednom salone tady u nas a pak uplne to samy objednala jinde :-N tak sem presne vedela jakou barvu, velikost atd... jeste bych si zjistila jestli budou hned ke koupi, nebo esi je musis objednat,protoze to fakt trva, kitty chen ma vyrobnu v kalifornii kousek od salonu co sem je objednavala, a stejne to trvalo,pak cekali na krajku tak meli jeste 2 mesice zpozdeni a pak se drhly na celnici... ale nechci strasit ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
for vista: na to se tě nikdo ale neptal, jestli je vedou nebo nevedou v česku;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?