Nastávajícímu se nelíbí typy svatebních šatů, co mně

Dobrý den, potřebovala bych poradit ... od mala se mi moc nelíbily takové ty princeznovské typy šatů. Vždy jsem si myslela, že já budu mít spíše splývavé, pokud možno celokrajkové šaty. Ovšem jaké bylo mé zděšení, když jsem svůj záměr oznámila příteli. Koukal na mě jako bych spadla z višně, když jsem mu ukázala typy šatů, které se mi líbí, tak to okomentoval tím, že to vypadá jak záclony z 1. republiky a že to přece nemůžu myslet vážně. ;-( a to mám ještě naplánované, že mě poprvé uvidí až před oltářem. Teď mám z toho obavy. Vybrat si šaty, po kterých jsem vždy toužila nebo se mu přizpůsobit, aby mi neutekl od oltáře únikovým východem? Vím, že by to měl být "můj" den, ale určitě mi každá dáte za pravdu, že se přece jen chcete svému muži líbit. :-(
Odpovědět
zkus se ho zeptat, co se líbí jemu a taky mu říct svoje pocity (že jsi po krajkových splývavých šatech vždycky toužila). třeba tě jeho výběr příjemně překvapí (ať ti třeba ukáže na netu) a nebo je možný kompromis... na druhé straně si myslím, že v té chvíli (kdy tě poprvé uvidí) si na šaty ani nevzpomene a bude celý na měkko. ;-)
Odpovědět
To jsem už zkusila, ale připadal mi, že už pak hledal co nejpodobnější těm, které jsem mu prvně ukázala, že se mi líbí. A to jen proto, abych už přestala brečet - nějak jsem si nemohla pomoct :-| ... a teď už má strach cokoliv říct. Zkouším najít i kompromis, ale teď si nejsem vůbec jistá, co by se mu mohlo líbit a co ne. Chjo, by mě nenapadlo, že zrovna moje šaty budou takový "problém" ;-(
Odpovědět
@v_erunka86 Dle mého, by si měla vyzkoušet jak princeznovské (které nechceš) i ty celokrajkové (po kterých toužíš), alespoň budeš vědět, zda ti Tvé vysněné šaty vůbec typově sednou a jestli se nakonec nebudeš cítit dobře v těch více nadýchaných, jelikož sama jsem se přesvědčila o tom, že člověk se zamiluje do nějakých šatů a pak to dopadá zcela jinak. Mimo jiné souhlasím s @elekthra, určitě bych si promluvila s partnerem, co by se mu líbilo a hlavně bych mu pověděla, jak to vidím a cítím já. Přeci si nebudeš brát šaty, ve kterých se budeš cítit hrozně, jen kvůli tomu, že partner to chce. ;-) veř mi, že když najdeš jednoduché šaty, ve kterých se budeš cítit úžasně a budou ti slušet, tak ti od oltáře neuteče a ba naopak tě bude chválit. :-) Chlapi znají nevěsty jen z filmů, kde mají ve směs jeden a ten samý typ šatů. :-) Takže neklesat na mysli! :-) Držím palce! :-)
Odpovědět
Děkuji moc za Vaše názory ... určitě je taky vyzkouším a uvidím. Ale stejně bych ho nejradši praštila palicí po hlavě ]-( ... takhle mi to ztěžovat ... holt máme každý jiný vkus. Třeba se mi opravdu ještě zalíbí ta "hra na princeznu".
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si původně pohrávala s myšlenkou krátkých šatů a nastávající mi na to okamžitě řekl, že to teda ani náhodou, takže znám tvé pocity... "naštěstí" se mi zalíbily šaty dlouhé, no... Asi bych z toho byla trochu nervózní, vzít si něco, o čem mi řekl, že se mu to nelíbí, na druhou stranu, podle mě v ten den bude snoubenec tak nervózní a dojatý, že se mu budem líbit v čemkoliv...:) A já mu teda rozhodně den předtím řeknu, že mě zajímá jenom chvála...:-P
Odpovědět
Patrně se jedná o nezkušeného jinocha .Při jeho další svadbě mu už bude úplně jedno co má na sobě jeho milovaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 Ja bych to tak tragicky nevidela, pokud tvuj partner neni ten "nadsenec" co te doprovazi na kazdy nakup obleceni a pta se te, co si vezmes, kdyz mate nekam jit.. (znam jen jednoho takoveho, jinak je to vsem chlapum co znam uplne jedno) muj manzel vubec netusil jake saty existujou, natoz jak bych v nich mohla vypadat, kdybych se ho ale pred svatbou zeptala, tak by urcite taky rekl obri slehackove saty, protoze zadne jine svatebni nezna :-D nicmene chapu tvoje zklamani, taky bych byla zklamana a proto jsem radsi pred svatbou neukazala zenichovi nic co se tykalo nevesty :-)
Odpovědět
@v_erunka86 Vyber si hlavně ty, co ti budou slušet a kašli na nějaké abstraktní představy, ať už tvoje nebo snoubencovy ;-) Šaty na modelkách nebo prostě na ramínku mohou vypadat úplně jinak než na tobě. Já taky nechtěla princeznovské šaty, protože svatba je pro mě hlavně duchovní věc a s tím se mi "hra na princeznu" jaksi neslučovala. Jenže jsem hubená a postavou působím velmi křehce a když jsem si vzala krajkové šaty, opravdu to vypadalo jako kdybych se zamotala do záclony :-D Stylistka mě musela hodně překecávat, než jsem si zkusila jednoduché, ale princeznovské šaty (ne šlehačka) a světe div se, padly mi tak, že já i všichni okolo jsme z toho byli paf. A vím, že i když snoubenec taky není na princezny, určitě se mu budu líbit, protože mi prostě padly :-)
Odpovědět
Ještě jednou díky moc za Vaše názory ... asi máte všechny pravdu :-) nenechám si zkazit plánování svatby a uvidím, až jak dopadnu při zkoušení šatů ... však na propadnutí "depresím" mám prozatím času dost a třeba si nakonec vyberu úplně jiné, než jaké mám v plánu. ;-)
Odpovědět
Podle mě to není o tom, co znají z filmů, ale prostě o vkusu toho dotyčného. Když jsme s nastávaqjícím projížděli různé typy šatů, navzájem jsme to komentovali, co se komu líbí a co ne a proč. Pár, které se mi tady na beremku líbily mi taky shodil, ale určitě jsem kvůli nim nebrečela a nedělala mu scény. Svatba je podle mě o dvou lidech a když se jednomu něco vyloženě nelíbí, proč ho do toho nutit, je třeba se domluvit :-) A jak už tu někdo psal, třeba by ti ty vysněné ani nepadly ;) Až si šaty budeš zkoušet, nafoť se a pak pořešte které jsou ok :)
Odpovědět
Já mám něco podobného, ale není to tak drastické :) Chci tylový spodek a můj říká, že to je jak záclona. Ti chlapi tomu prostě nerozumí. Ale souhlasím, že se chce každá nevěsta hlavně líbit ženichovi. Ale můj mi nakonec řekl, že se mu budu líbit v čemkoli, takže je mi to jedno a mám už asi na dobro vybrané :) A nechám ušít přes Zimu, snad to zvládne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 mému ted už manželi se moje šaty taky nelíbí ale vybrala jsem si co se líbí mě a vždycky jsem chtěla, chtěla jsem být v tom čem se cítím krásně, a nakonec nic neříkal ale šlo vidět se mu moc líbí
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak já to mám podobně...můj budoucí muž sice mluví o stejném typu šatů, který chci i já, ale nelíbí se mu krajka, raději má hladké, saténové nebo taftové a to zas nepřežiju já :D Takže jsem mu nakonec teď ukázala fotky ze zkoušek s tím, že jsem mu vůbec neřekla, jaké se mi líbily a jaké ne a kupodivu u šatů, které jsou ty top řekl, že ty se mu fakt líbí...já mu v rámci matení řekla,že mi pohanil všechny, které jsem chtěla a ty co mít nebudu se mu líbí, tak ať si trhne....tak snad zastírací taktika bude úspěšná :-) Já si šaty nechám ušít, takže trošku nakombinuji to co se mi líbí a co ne...tak snad bude nakonec spokojen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarkak Tak to já jsem vůbec neřešila. Vůbec netuším, jaké šaty se mému manželovi líbí/nelíbí. Prostě jsem si vybrala TY svoje, on je viděl až na mně při obřadu. A byl nadšený... @v_erunka86 Šaty vypadají jinak na obrázku a jinak na Tobě, jak jsem psala výše, vůbec jsem s manželem nekonzultovala, jaký typ šatů se mu líbí nebo ne. Vybrala jsem si podle sebe a manžel byl nadšený. Taky mě viděl až u oltáře. Měla by ses mu přece líbit ve všech šatech, ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?