Nákup svatebních šatů přes internet. Jak jste spokojené?

Profilova fotka
Holky, tak mě tak napadlo dát do fóra otázku, jaké máte zkušenosti s kupováním šatů přes bazar tady na serveru nebo na jiných inzercích.Sedí vám všem ty šaty nebo posíláte dál? Já jen,že jsem na bazaru už zahlédla asi 3.slečnu,která nabízí šaty, protože se sekla s velikostí. Jste ochotné šaty vyměnit s někým nebo jak to budete řešit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem tu narazila na naprosto krásné šaty, přesně podle mích představ. Stáli me 5200 i s poštovným. Jsou mě trošku těsnější v pase ale ty 3 kg není problém shodit. Jestli o tom uvažuješ, a máš nějaké vyhlídnuté tak já za sebe říkám. ROZHODNĚ ANO!!! Jenom ti poradím aby sis nechala poslat co nejvíce fotek, detailů. Klidně s tím prodávající otravuj i s drobnostmi. A šaty si nech rozhodně poslat na dobírku. Určitě neplat předem. Nikdy nevíš na koho narazíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@espiqa no mám jedny v "merku" tak uvidím...já si totiž jedny koupila,jsou nádherné....ale jsou mi zase dost velké...
Odpovědět
Ráda se přidám, protože právě včera mi konečně doručili moje šatičky. Jsou skvělé a perfektně padnou. Co můžu dát jako doporučení. Pokud je to možné, kupte šaty z druhé ruky, které jsou originál některé značky (já mám Maggie Sottero), ideálně i s certifikátem nebo nějakým důkazem, že se jedná o originál. Můžete si stejný či podobný model dané firmy najít v salonu a vyzkoušet ho, pak si i líp představíte tu velikost. Já si objednala šaty až z Austrálie od jedné holky a i s DPH a poštou jsem přeplatila cenu půjčovného o 700Kč. Jsou z Ebay, o tom tu je spousta diskusí. Za sebe taky musím říct ano. Přišly mi šaty mých snů a jsem nadšená, až se napaří a dají vyčistit, budou kouzelné. Přišly i s certifikátem originality. Hledala jsem i po českých bazarech, ale tam nebyl dostatečný výběr, mám velikost 36 (USA tj. 6) a skoro 180cm a přesto jsem šaty našla. Sice obletěly svět, ale vůbec to na nich není vidět. Američanky a australanky si totiž šaty kupují, ne jako my s našimi půjčovnami :-N :-N :-N
Odpovědět
Tak já mám taky šaty přes internet. ne z bazaru, ale obchod. moc se mi líbily. Byly tam míry, tak jsem se pořádně poměřila a riskla to, i když sem je pak mohla vrátit. Nesedí mi 100% ale moje šikovná sestřička mi je doopravuje. Ale jsou to malé věci, jako že mám volné ramínka. Ale jinak délka, přes prsa, břicho, super. Jak píšou holky, nechala bych si poslat co nejvíce fotek a rozměry. Já je pak budu zkoušet prodat, tak uvidím, s čím se setkám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?