Můžu mít k těmto svatebním šatům závoj i bolerko? Nebude to přeplácané?

Ahoj, řeším velké dilema. Mám krásné princeznovské šaty řeším, co k nim. Určitě bych asi chtěla závoj. Mám dlouhé vlasy na zadek, budu je mít jen lehce navlněné a na stranu, závoj jsem již zkoušela a myslím, že to vypadalo hezky. Na fotkách, které mi poslala paní, co šaty prodávala, se mi líbilo, že měla bolerko. Ke korzerovým pronceznovským šatům mi to nějak pasuje, přijde mi, že to tak decentně zakrývá ramena. Problém je, že jsem to nemohla k závoji vyzkoušet, protože ve svatebním salonu, kde jsem byla, paní bolerka neměla, ale přeměřila si mě s tím, že mi ho klidně ušije na míru a pak si ho buď jen půjčím nebo koupím. Jenže dneska jsem vložila fotky do své fotogalerie a jedna zdejší nevěsta mi vnukla myšlenku, že bych si bolerko brát neměla, že to bude kýč. tak jsem o tom začala víc přemýšlet. Že je to vyloženě kýč si nemyslím, ale říkám si, jestli by to vážně nepůsobilo přeplácaně mít bolerko a k tomu ještě závoj. Tak přemýšlím, jestli to paní ze salonu rovnou odříct nebo si ho nechat ušít s tím, že buď si ho půjčím nebo ne (ale přijde mi to takové trochu blbé..).. Mimochodem, vdávám se na zařátku září, tak by se možná hodilo.. Ale fakt nevím, co si o tom myslíte?
Odpovědět
Za mě určitě ne, neber si bolerko. Fakt by si toho "v horní části" měla moc. Tyhle šaty bych už ničim nekazila. :-)
Odpovědět
Já bych ti taky doporučila spíš jít bez bolerka. Málo kdy to vypadá opravdu hezky, často tady nevěsty zbytečně schovávají ruce do bolerka a přijde mi, že to moc dobrou službu neudělá. Působí to na mě zastarale, nemoderně ve většině případů... Mě v půjčovně taky k šatům zkoušely různá bolerka a byl to děs :) My se bereme v říjnu a na přesuny budu mít přes šaty jemňounce růžový kašmírový svetřík. Takže dá se vymyslet leccos, určitě bolerko není jediná možnost:) Tvůj závoj je k těm šatům akorát, decentní, nepřeplácaný, nechala bych vyznít šaty se závojem a bolerkem to nekazila:)
Odpovědět
Bolerko zabije skoro všechny šaty, podle mě to nebude vypadat hezky. Nebrala bych si ho.
Odpovědět
Profilova fotka
hrozná móda s těma bolerkama...kašli na něj, podle mě to z každé udělá starou-mladou. Líp vypadají nějaké svetříky. A závoj je v pohodě ;-)
Odpovědět
@elineckaa Bolerko bych určitě nedávala,podle mě to kazí ty svatební šaty,a celkově dojem nevěsty. Jinak máš moc krásný šaty,i závoj :-)
Odpovědět
Za me taky bolerko ne!! :) Takhle to vypada pekne, kdyz si k tomu vezmes bolerko, tak budes cela zakryta a uplne zbytecne.. ty rozhodne ruce schovavat nepotrebujes. Jak psaly holky.. po obrade si muzes treba zavoj sundat a vzit si svetrik pokud ti bude zima.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě rozhodně bez bolerka i bez závoje, nějak mi to k Tobě nepasuje..Ale šaty chválím - jsou super :)
Odpovědět
Bez závoje by to nebylo ono,a jak je takový decentní,tak celkový dojem krásně podtrhne. Já nevím co je tohle za dobu že se závoje odsuzují,vždyť ten závoj je tou třešničkou na dortu.
Odpovědět
Profilova fotka
závoje nijak neodsuzuju..sama ho mít budu a to i přestože mám ráda jednoduchost, jen se mi to k elineckaaa vůbec nehodí..
Odpovědět
Urcite ti bude takove horko ze si na bolerko ani nevzpomenes. Mela jsem svatbu v kvetnu a chtela jsem bolerkem zakryt ruce, ale v ten den jsem z toho stresu byla splavena a kdyz jsem si oblekla saty tak jsem rekla ze bolerko ani nahodou...ruce neruce...bych se v nem asi upekla :-) Mas nadherne saty a moc ti to slusi.Za me bolerko ne.
Odpovědět
Bolerko ne :-)
Odpovědět
Děkuji moc za názory, teď už si to fakt nedokážu dohromady představit. Byla bych v tom moc bílá, moc zakrytá, fakt bych nevynikla..
Odpovědět
Článek se načítá
A ještě me napadlo, co myslíte bolerko bez závoje? Myslím třeba po obřadu nebo navečer, když už vlastně nebudu mít závoj?
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě bolerko ne a to ani večer. Zbytečně to kazí šaty. Já se vdávala 21. 9. a raději jsem vydržela bez, i když bylo jen šestnáct stupňů :-D.
Odpovědět
@elineckaaa Nemas fotku s tim bolerkem? :) To by se lepe posuzovalo :)
Odpovědět
@karlajasmine Právě že nemám.. Paní v salonu by ho pro mě speciálně objednávala nebo šila, protože žádné neměla..
Odpovědět
@elineckaaa ja bych asi spis to bolerko nedavala no.. jako k tomu zavoji rozhodne ne, a vecer by se mi libil vic nejaky svetrik :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bolerko ne. Taky jsem měla svatbu v září, bylo pod mrakem, ale ten celodenní kolotoč tě pěkně zahřeje :).
Odpovědět
Profilova fotka
Neber bolerko, takto to vypadá krásně a pokud se zahalíš do bolerka, úplně zaniknou šaty. Každopádně si jej nech ušít, půjčit si ho můžeš, když večer shodíš závoj a budete mít oslavu venku, tak se možná bude hodit. Ale na obřad, focení a další formality určitě bez něj:-) začátkem září ještě nemrzne:-)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?