Modrozelené nebo zelené svatební šaty. Dají se sehnat?

Ahoj, nevím jak aktuální je pro mne téma svatby, ale jelikož v barvě svatebních šatů máme s přítelem jasno už dávno, chci se optat, zda někdo z vás milé dámy, slečny, paní :-) nemá v povědomí, zda se dají sehnat v půjčovně šaty barvy modrozelené nebo zelené. Když se mi před časem vdávala kamarádka, tak jsme obcházely salóny a na tuto barvu jsme nikde nenarazily. (Je pravda, že pro mne se nic neshánělo...) Zatím jsem nikde nehledala,tak to zkouším nejdříve zde. Předem všem děkuji za odpověď.
Odpovědět
Tato nevěsta měla zelenkavé šaty z pújčovny: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Děkuji za odpověď. Jsou zajímavé a hezké. Bohužel ale není to úplně ono.... :-(
Odpovědět
Ještě tedy specifikuji svou představu. Chtěla bych něco tmavšího - výraznějšího. Jsem zrzka se světlou pletí a jakákoliv světlá barva mi zkrátka nesluší :-( Tak bych měla raději něco výraznějšího. Bohužel mám obavu, že v salónu nic takového neseženu... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Marti.Žeby nějaká změna, že už se poohlížíš po šatech? ;-) Můj názor znáš, dala bych si je ušít. S tou barvou máš pravdu tobě světlý nelušej :-S .Mooooooožná by ti sedly smetanový, ale pořád bys v nich byla bledule.
Odpovědět
www.pronuptia.cz maji ve spolecenskych satech krasne barevne. Spise se divej po pujcovnach spolecenskych satu nez svatebnich, tam moc barevne nebyvaji, max. do modranebo do vinova
Odpovědět
Ahoj Jani, jsem ráda, že máš na to stejný názor - ohledně té bledule :-D Tak prostě budu muset hledat a pátrat. Nebo skončím u nějaké švadleny - ale z toho mám trochu obavy... Svetluskah - díky moc, koukala jsem tam, mají opravdu výběr! Zelený jsou tam pěkný i modrý. U těch zelených si ovšem nejsem jistá, zda by mi tahle světlá šla (lahvová by asi byla lepší) i když kdo ví, třeba to budou ONY.To se bude muset vyzkoušet Díky moc za tip! ;-)
Odpovědět
jojo obliknout si to a uvidis:) A prosimte, jestli tam pujdes, koukni v jakych to tam maji velikostech, jestli treba i 44 :) diky
Odpovědět
Ahojky Svetluskah! ;-) Jasně kouknu. Ovšem nevím, jak aktuální to potom bude pro tebe, protože já netuším, kdy se do Brna (to je pro mne nejblíž) dostanu. Každopádně to zjistím až tam budu. Přítel se dneska kouknul na ty zelený společenský šaty, cos mi na ně dala odkaz a byl nadšený.... Ale prý by byl raději, kdybych si takové nechala ušít a měla je třeba pak na ples...- praktik :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Moje řeč, za cenu, kterou ti je půjčí určitě seženeš i ušití a ještě je budeš moc vzít víckrát. Na ples je užiješ líp než bílý.
Odpovědět
No jo, ale otázkou zůstává, kdo mi takové - poněkud složitější šaty dokáže ušít a za jakou cenu.... :-(
Odpovědět
No aktualni, vis ja bych to mela asi na plesovou sezonu na pristi rok, letos uz neni to kam vzit. A pritel ma pravdu, takove saty jsou lepsi usit. Aaaaach jo, taky si je asi necham usit, i kdyz zatim nevim kde:) No visjak, porad mam tak nejak tendence, zebych mohla zhubnout, takze uz 5 let si neporizuju nove saty, protoze si chci koupit az ty mensi:-D
Odpovědět
Ahojky, no tak jelikož jsme dnes... :-N ano dnes :-) :-D stanovili datum svatby - i když trochu dopředu, tak ty šaty možná budou aktuální na tvou příští plesovou sezónu - pokud pojedeme do Brna, tak tam do toho salónu určitě zajdu na kouknutí... Předpokládám že letos to dopadne :-D Tak to zjistím. Je fakt, že mít takový šaty doma by se mi dóóóóst líbilo. 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
gracem, pokud budes mit cestu do Prahy, we white leaf ti svatebni saty usiji v jakekoliv barve. tak to urcite stoji za to se zeptat.maji vice satu nez na webu a tak je zkontaktuj mailem. ja mam od nich saty a kudy chodim tudy chvalim. budes mit luxusni a jeste originalni.....a vlastni.... okolo 12 tisic.
Odpovědět
Ahojky Pivonka ! Děkuji za typ. I když do Prahy to mám dost z ruky :-| Zajímá mě kontakt - ta netová adresa nebo něco. Přiznám se ale, že tolik peněz se mi za ty šaty opravdu dávat nechce.... :-S Kdyby se ovšem našel sponzor :-N Kdo ví... Tak prosím kontakt, ať můžu omrknout co dělají a optat se - za to nic nedám :-D Moc díky.
Odpovědět
Ahojky, koukam ze resime stejny problem, zkus se kouknout na perfect day maji tam saty z kolekce Vallois nebo tak nejak a jsou celé světle zelené s tmavým okrajem sukne a tmavou zelenou masli. Bohuzel je maji pouze v 36 a ja jsem ponekud vice prostorove vyrazna. Takze nakonec si saty necham sit u zkusene svadleny a vyjde to jako pujceni. V prodejne jsem se zamilovala do smetanove latky s vysityma tmave vinovými drobounkymi kytickami, takze jsem nakonec zmenila barevnost cele svatby. Vinova zrzkam taky slusi :)
Odpovědět
Hmmmm, ta vínová je zajímavá, uvidím, časem vyzkouším (ještě mám času dost). No ale stejně mě ta zelená láká víc. ;-) Díky za typ.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak sem ti nějaký našla... ;-) http://imagehost.vendio.com/bin/viewi... http://imagehost.vendio.com/bin/viewi... ty samé co mám já akorát že "tvojí" barvě... http://imagehost.vendio.com/bin/viewi... http://imagehost.vendio.com/bin/viewi... http://imagehost.vendio.com/bin/viewi...
Odpovědět
Artichoke - Ty jo díky moc, to už vypadá hodně dobře.... ;-)
Odpovědět
Ahojky, trošku mě mrzí, že už mi nikdo nepíše... tedy jsem ráda, že někdo zareagoval a opravdu vám holky moc děkuju. Já vím, tahle barva je na svatbu poněkud neobvyklá, ale když já ve světlých barvách opravdu vypadám dost příšerně... Nemáte někdo tip na šikovnou švadlenu v okrese SVITAVY, která by zvládla ušít šaty podobného stylu, na které tu mám od holek odkazy? Aby měla dostupný materiál a ušila je za slušnou cenu? Předem díky a ahoj.
Odpovědět
Ahoj Gracem, to neres, ze je to neobvykla barva, ja taky planuju barevny saty (ted me nejvic bavi zelena a zlata), v bilych jsem taky vyblita. No a pak je chci taky jeste nekdy uzit, kdyz uz si je koupim (uz jsem skoro uplne rozhodnuta o ebay - viz foto od artichoke).
Odpovědět
Profilova fotka
Gracem - ráda bych ti napsala, ale bohužel jsem z Prahy a o žádných zelených šatech nevím :-N Ale ty odkazy od Artichoke jsou úúúžasné. ;-)
Odpovědět
Bustík, to je pravda, že šaty od Artichoke jsou úžasné. Zlatouch - já mám trochu obavy z těch šatů od EBAY...jestli jsem to dobře pochopila, je to o nákupu přes internet a není jistý, že je získám?...Navíc na to nemám čas, každou chvíli tam koukat... :-( :-| Asi budu muset kouknout do diskuze o šatech přes EBAY, ale tam jsou o tom hotový romány, tak nevím, zda vydržím všechno přečíst. Taky jsou pěkný šaty na www.pronuptia.cz - to mi napsala Svetluskah no a na www.plesove-saty.cz je to taky zajímavý...tak teď nevím. Ale s barvou jsem si jistá - zelená to bude (když bych sehnala zelenomodrou budu radši,ale zelená postačí) Modrá prý údajně přece jen může nosit smůlu...I když vztah je vztah a barva šatů už to opravdu neřeší ;-) A je fakt, že je chci taky potom ještě užít.
Odpovědět
Ahoj Gracem, rychle jsem koukla na tvy odkazy, ty plesove saty jsou super, maji fakt velky vyber a ceny vcelku v poho.Ale mam pocit, ze to bude taky pres ebay, uz jsem videla nejake stranky, ktere vlastne jen preposilaji saty z ebay, trochu draz samozrejmne. Nicmene je to dobra moznost, pro ty co nemaji cas/nechteji se ebay zabyvat.Ale nevyhody ohledne placeni a urcite riziko je tady stejne. Ta pronuptia i prodava nebo jen pujcuje? Ja chci urco koupit. Diskuze o ebay mam procteny :-) , shanim tam tipy na overene prodejce, pak si myslim, ze to takovy risk nebude ( a kdyz, tak aspon ne za az tak moc penez :-| ).
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.plesove-saty.cz/?p=product... tak tyhle se mi děsně líbí, škoda, že jsem o tomhle nevěděla před dvěma lety, bych do nich asi šla :-N
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.plesove-saty.cz/?p=product... nebo tyhle, téééda slintám. A ta cena je nádherná. Já dala jen za půjčení přes 4 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem se na ty stránky ani neměla dívat x-)
Odpovědět
Bustik: No co, svatbu mas sice za sebou, ale treba by se hodily na nejaky ples, nebo tak, ne?
Odpovědět
Ahojky Zlatouch, ta Propuntia nejspíš jen půjčuje, ale nevím, ten odkaz jsem získala (nenašla),ale možná, že se tam během 14 dnů dostanu kouknout, tak se můžu zeptat. Myslíž, že ty Plesové šaty nakupujou přes EBAY? Když tam píšou, že ušijou na míru.... tak to asi ne,ne? Já myslela, že EBAY nabízí určitý typ šatů jen v 1 velikosti. Tak mě trochu pouč, já opravdu nemám čas prolézat těch 1840 odkazů :-( :-S Díky moc! ;-) Stačí stručně. Taky bych si ty šaty raději koupila. V těchto barvách se dají vzít pak na ples a tak. Ahojky Bustik - ty modrý šaty jsou taky kouzelný! Jojo, člověk neví co by si vybral.... Teda já už trochu představu mám, ale zatím netuším jak je seženu - jako přes koho, přes co... ale raději bych si je taky koupila, než půjčila. Když už ty peníze člověk dá, tak ať za ně něco taky má. Ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čau Marti. Moje řeč,když už za to ty peníze dám, ať z toho taky něco mám ;-) . Tak který?
Odpovědět
gracem:nerada bych tu pomlouvala nějakou firmu,ale většina těch šatů ze stránky Plesové šaty, je v nabídce na ebayi.Tam můžeš koupit jak už hotové jednotlivé kousky, tak si nechat ušít šaty na míru od čínských firem a ty nabízejí úplně stejné modely, i některé fotografie jsou stejné, jen ceny poloviční, ale nevím třeba si je opravdu nechávají posílat z ameriky, pak by odpovídaly i ceny.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?