Modni diktat?

dobre rano, holky jdu s dotazem... nosi se ještě stále slehacka? :D myslim tim, slehackove saty. puvodne jsem mela vybrane jednoduche, tylove s jemnym zdobenim.. no laska na první pohled. ale ted jsem nasle ještě "uzasnejsi"... sice slehackove- ltere jsem nikdy nechtěla.. ale proste, když jsem se do nich navlekla, byli bajecne.. a tak me napada- nosi se ještě? vim, ze je to o tom, abych se v nich citila hlavne ja.. ale oboje mam ted doma a nemuzu se rozhodnout :(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, myslím že šlehačky jsou pořád dost vyhledávané a záleží co se komu líbí, kašlala bych na nějaký módní diktát... myslím že třeba závoje už nejsou až tak "IN" a přesto 50% nevěst si je stále vybírá... kašli na diktát, ber v čem se cítíš ty sama nejlíp a co se ti líbí.. hodně štěstí!
Odpovědět
Tak sem hoď fotky ;-) Já osobně šlehačku nevyhledávám.. Razím heslo: V jednoduchosti je krása.. Ale každému sedí něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
jestli se ještě nosí, tak doufám, že už to brzo skončí :D... Já šlehačku fakt nedávám, ale každej ať si nosí cokoliv jen chce, takže jestli se ti líbí vezmi si je, ať se nosí nebo ne ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 ahoj, souhlasim s Pokyskou, pokud se ti libi, vem si je. Ja osobne slehacku mela, pripadala jsem si jako princezna a vuubec ale absolutne vubec me nezajimalo, co je " IN", nejdu preci na prehlidku nejnovejsich Top satu, ale uzit si svuj romanticky den cili si vemu co chci ja ne co diktuje moda :-) rozhodne nelituju, vybrala bych ty same znova! A uprimne to co ted frci a nabizi treba Nuance se mi osobne vubec nelibi a proste bych si v tom nepripadala jako nevesta :-) hodne stesti a vybirej citem! ;-)
Odpovědět
ja jsem prave taky za, ze v jednoduchosti je krasa.. proto první volba byla jasna.. ale pak potkate druhé.. no a jste v cudu :D prijde mi az trapne, jak je kazda nevesta ted v krajce a jednotny strih.. ale proste nevim které vybrat.. nejradeji bych oboje :D mmtink, nahraju
Odpovědět
tak tady... jsou nekvalitni.. ale aspoň nejake :D
Odpovědět
@alexah89 Za mě teda určitě ty vpravo - bez šlehačky.. Ten korzet sedí mnohem líp.. A sukni by to chtělo vyžehlit.. budou dokonalé ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 já si nemůžu pomoct ale mě se tenhle styl šatů prostě líbí, je to klasika a myslím že se budou stejně nosit i za x let... taky jsem původně měla vizi že chci jednoduché šaty, pak jsem na sebe navlíkla nadýchané korzetovky a bylo to
Odpovědět
@tedrezka to samozrejme vyzehlene nejsou ani jedny.. zatím se stále oboje mackaji ve skrini.. :D @pokyska no prave....... to je presne ono :D
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 absolutne prosim nedej na misti nazory - mas stihlou krasnou postavu a muzes si oblect vse... sednou a slusi ti oboje, tak vybirej pouze a jen srdcem!!!! neni absolutne podstatny, jestli se budes libis "beremku", ale jestli se budes libit sobe a nstavajicimu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty na pravo se mí líbí víc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše laka_lacenda, sluší ti oboje, pohádkověji ale vypadáš spíš v těch druhých :-) . Taky se u šatů musí přihlížet, kdy a kde bude svatba. Pokud budete mít svatbu v létě, kdy hrozí horka, budou šlehačky mnohem náročnější, už kvůli tomu, že jsou těžké. V salonu jsem na sobě jedny šlehačky měla a narovinu přiznávám, že bych celodenní nošení fyzicky nedala.
Odpovědět
Článek se načítá
Myslím, že se stejně budeš muset rozhodnout sama, protože se i tu nesetkáš s jednotným názorem a i kdyby, tak by neměl být pro tebe podstatnější než ten tvůj. :-)
Odpovědět
@huwik vidíš, a u těchto dvou jsou slehacky zrovna ty lehci :)
Odpovědět
Profilova fotka
A co kdybys měla oboje - jedny na obřad a jedny na focení, nebo na odpoledne, nebo jako popůlnočky?
Odpovědět
@k2katka to uz je asi moc ne? :D oboji jsou s vlečkou, takze jako populnocky se nehodi.. a na foceni bych prave taky oboje... a prevlekat se do jinych je asi trochu hloupe..
Odpovědět
Profilova fotka
Ta šlehačka je votřes, sorry dámy. Rozhodně raději jednoduché ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pippik ja bych si to taky nevzala...ale vkus je vec subjektivni a kdyz se to nelibi me neznamena, ze je to hnusny...nekomu se to zas libi
Odpovědět
Profilova fotka
ty vpravo jsou krásné, sluší postavě a tak. Ty vlevo na mě působí dost lacině, přeplácaně a tuctově, živůtková část vám jak kdyby ne úplně seděla. Ale jestli se cítíte v obou, vyberte co vás srdcově táhne spíš.
Odpovědět
ani jedny saty nejsou dotazene, jak mají.. oboje jsem na rychlo zavazovala sama.. druhé mam zas nasazene moc nizko...
Odpovědět
Profilova fotka
podle me slehacka uz je priserne omleta, stejne jako celkove ten strih satu s korzetem a sirokou sukni. kdyz projdes alba, 95% nevest pak vypada skoro identicky. mas peknou postavu - proc nezkusit neco trochu originalnejsiho, modernejsiho? "pohadkova" nevesta prece neni jen ta s krinolinou a trimetrovymi suknemi à la cisarovna Sissi ;-)
Odpovědět
Víc se mi líbí ty vpravo
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 tak konkretne v tomto pripade se mi libi vic ty napravo. Troufam si rict ze jsem mela jemnejsi slehacku :-D tyhle konkretne se mi moc nelibej ale obecne mam slehacku proste rada. Ale opravdu vyber dle pocitu, ja taky neposlouchala nazory kamaradek ze je to fadni a tuctovy ( ikdyz byla jich mensina) ale chci tim rict ze jsem si vybrala dle sebe a fakt nelituju, libily se mi, a jiny strih satu bych asi ani mit nemohla, zaujaly me na prvni pohled, tak nebylo co resit :-)
Odpovědět
tak ještě jedna kvalitnejsi slehacka :D - nemam je na sobe ja
Odpovědět
No abych pravdu řekla, tak na té druhé fotce ta sukně fakt není hezká, je až moc řasená, až to vypadá moc chaoticky, obzvláště dole. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
je to uz dost preplacane, zdobeny korzet, riasena sukna.... ee :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že v jednoduchosti je krása a ty šlehačkové mi přijdou přeplácané. Ale ne kvůli té sukni. Možná leda bys z nich odpreparovala tu kytku v pase :-D Jako sedí ti oboje, šlehačka nešlehačka, ale ty hladké mají prostě hezčí vršek ;-)
Odpovědět
@alexah89 nic moc, ani jedny :/
Odpovědět
@lea212 me nerozbrecis :D nikdy nebudou stay, které se budou libit vsem :-P
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 ty jednoduché tylové jsou lepší :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?