Minimalistické svatební šaty

Profilova fotka
Už nějakou dobu se marně snažím u nás sehnat nejaké slušivé minimalistické svatební šaty. Upřednostňuji kvalitní a zajímavý střih před krajkami a tylovou sukní. Nemáte někdo nápad či tip, kde by se takové šaty daly v ČR pořídit? Jsem maličká, takže si je potřebuji vyzkoušet, aby seděly. Může být klidně i nějaký mladý módní tvůrce apod. Budget mám cca do 8000 Kč zn. VELMI SPĚCHÁ, svatba je v půlce září
Odpovědět
1
2
Dost podobné prodávala uživatelka zhu, ale už je asi prodala...měla je šité od La Formela, nezkoušelas? :-)
Odpovědět
Co Rosa Clará? Kolekce 2016 je fajn. Jen nevím jak s tím rozpočtem ... http://www.rosaclara.es/wp-content/up... http://www.rosaclara.es/wp-content/up... http://www.brides.com/images/2015_bri... http://blog.rosaclara.es/wp-content/u... http://www.rosaclara.es/wp-content/up...
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita uz je urcite nema:(
Odpovědět
Profilova fotka
@cestmira ty jsou krasne, ale to nezvladne muj rozpocet:(
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia Pár velmi jednoduchých modelů najdete i v našem eshopu, např. tento model (http://elody.cz/obchod/vse/model-870). V sekci naše nevěsty, najdete i reálné fotky těchto šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty stylu z prvního obrázku tady prodává Linie: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... - určitě by byla schopná navrhnout a ušít i jakékoli jiné jednoduché šaty dle tvých požadavků.
Odpovědět
Co takovéhle? Dělala Miabella...
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 Dekuji, vypadaji dobre...zkusim je kontaktovat..
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Ten pasek lze odepnout?
Odpovědět
@carpatia Myslím, že ano, ale hlavně byly šité na míru, tak jde určitě domluvit cokoliv ;-) Fotky nejsou mé...
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia Ano, u Miabelly jsem si tyto zkoušela, pásek na nich vůbec nebyl....já na ně bohužel nemám postavu, ale jsou krásné!
Odpovědět
Článek se načítá
@cestmira ty se daji sehnat, ale jen v Brne ne?
Odpovědět
@cestmira a to jeste asi ne kolekce 2015. Ja jsem totiz do kolekce 2015 zamilovala a k sehnani v Cr nejsou. Pouze na objednavku v Brne a to jeste buh vi jestli :/
Odpovědět
Profilova fotka
@saskia4 a cena asi astronomicka, co?
Odpovědět
@carpatia tak pujcovne je kolem 15.000,- coz je vyssi, ale celkem bezne prazske pujcovne. Za nakup pisou na brnenskem webu 40-95.000,-. Nic mene premyslim o usiti. Porad vaham, protoze jsem mala a mam nesoumernou postavu. Bez vyzkouseni se bojim :((( nic mene ja miluju saty bez krajky, tylu atd proste uplne ciste. :((( nevim co mam delat mno
Odpovědět
Profilova fotka
@saskia4 tak to jsme na tom stejne..
Odpovědět
@carpatia ta latka co pouziva Rosa Clara je hedvabi Mikado a videla jsem na netu, ze stoji 2.500/metr. Takze usiti by nemuselo byt tak drahe. Ale zase otazka zda se da ta latka u nas sehnat. :/
Odpovědět
Jedny šatky od Rosa Clara jsem měla na sobě - půjčovné 17.800,- a látka byla tak jemná, že bych se vážně bála, že je zatrhnu a rozervu jen tím, že si sednu. Byly příjemné, to ano, ale vím, že bych doplácela ještě za zničení šatů (vzhledem k venkovní svatbě na zahradě)...
Odpovědět
@svatbajanaahonza predpokladam, ze v Brne co?
Odpovědět
@saskia4 Nene, v Praze, v Nuanci myslím :-) ale model ti fakt neřeknu...
Odpovědět
@svatbajanaahonza tak to se optam diky :)) ja lustrovala jen internet a v Pze jsem vubec nenasla
Odpovědět
@carpatia Pro jednu nevěstu mám rozešité tyto šaty: Můžete se na ně přijít podívat, příští týden je budu odevzdávat. Samozřejmě se můžeme domluvit na jiném střihu a materiálu.
Odpovědět
Profilova fotka
nikoliskacs prodava ale nemají žádná ramínka ale jsou krásné
Odpovědět
Profilova fotka
Kupte si látku a nechte si je u nějaké šikovné švadleny ušít přímo na Vás. Do rozpočtu byste se měla vejít, i když nevím jaké máte ceny v Praze :-)
Odpovědět
@barter Doporučuji nejdříve kontaktovat krejčovou a nechat nákup látky na ní. Přece jen látkám více rozumí a má přehled, kde pořídit kvalitní a nepředražený materiál. Specializovaná krejčová má většinou zásoby látek na skladě.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha A nakolik dejme tomu takove saty u vas vyjdou?
Odpovědět
@carpatia Většinou 6-10000, ceny mám na Fleru, můžete se podívat. Na šatech jsou drahé krajky a ruční práce. Na druhou stranu ušít podobné jednoduché šaty také není lehké, každá chyba a nepřesnost je vidět víc, než třeba na krajkových šatech, kde se "vše" ztratí. Materiálu na hladké užší šaty není třeba mnoho, většinou jen 2-3m plus podšívka, ev. výztuha a podložení. Omlouvám se za pozdní odpověď, teprve teď jsem přišla z práce, měla jsem na zkoušce dvě nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha ty rozesite jsou nadherne uz ted, muzu se zeptat na cenu pokud by byly site jako letni s délkou ke kolenum, samozřejmě v jiné barve, díky:-)
Odpovědět
@weruberu Záleží na řešení předního dílu. Tady má nevěsta požadavek, že musí být bez záševků, takže budu ještě upravovat. Na letní šaty bych doporučila lehké hedvábí - krepdešín, žoržet nebo satén. Cenu jen za práci odhaduji od 4000.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?