Minimalistické šaty (švadlena či bazar, Praha)

Líbí se mi lehké, vzdušné šaty s hodně jemnou výšivkou či krajkou, dlouhé. Nechce se mi dát víc než 5000, takže chápu, že švadlena je na hranici možného, tak se spokojím i s druhou rukou, nicméně se mi zatím nic podobného nepodařilo najít. Velikost 38-40. Ilustrační fotky přikládám, nemám jeden vysněný model. Co určitě nehci jsou těžké šaty, korzety, vycpávky, milion volánků. Budu ráda za jakékoliv nasměrování/nabídky.
Odpovědět
Milá slečno, za 5000 je možná materiál na podobné šaty. Ještě musíte přičíst 30-50 hodin práce krejčové.
Odpovědět
Profilova fotka
Ušití podobných šatů včetně materiálu je za tu cenu opravdu nereálné, i za půjčení byste dala mnohem víc. Doporučuji zkusit vinted.cz nebo sbazar.cz - pokud (zejména na Vinted) zadáte správně parametry a budete věnovat trochu času prokousání se všemi inzráty (chce to hodně trpělivosti), jistě najdete nejedny, které budou splňovat Vaše zadání. :-) Doporučuji se pak zkusit s prodávající domluvit na osobním řpedání, spojeném s vyzkoušením šatů, než si je koupíte. Hodně štěstí při hledání. :-)
Odpovědět
Určitě to není nereálné... Strvávila jsem hodiny zde na bazaru, na Vinted (tam jsem nakonec mé svatební šaty koupila) a sehnala jsem odpovídající šaty za 5000kč. :-) Na těch pár hodin myslím, že bohatě stačily, a teď se s nimi těším ve skříni.
Odpovědět
Profilova fotka
Krajkové šaty jsou drahé, ale z druhé ruky za tuhle cenu v pohodě reálné. Koukej tady na bazárek, případně můžeš zkusit ebay.de. Koukej i na posezónní výprodeje ve svatebních salonech, starší modely se za tuto cenu také koupit dají.
Odpovědět
Diky vsem, nakonec asi risknu jjs house https://www.jjshouse.cz/Princesovy-Sr... tam se do limitu vejdu i s saty na miru, dopravou, clem
Odpovědět
Ja sary z jjshouse.com mám a jsem naprosto spokojená, jsou krásné, navíc jsem ti žádné podobné neviděla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?