Milé nevěsty, preferujete raději zip nebo šněrovačku?

Profilova fotka
Co se mě týče, byla bych nejraději, kdyby všechny svatební šaty na světě byly na šněrování :-) Dle mého se šněrováním krásně vypasují šaty přímo na postavu a sedí bez jakýchkoliv složitých úprav všem druhům postav. Tak co vy na to?
Odpovědět
Myslím, že šaty musí být vypracované na konkrétní postavu, jinak to ani snerovacka nezachrání...
Odpovědět
Profilova fotka
Na prvni svatbe jsem mela saty se zipem, na druhe snerovani. Oboje krasne sedely. Jen to snerovani nez se HEZKY zasneruje a dobre utahne a naopak nez se saty sundaji - to byl oproti tomu zip zlaty... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžu porovnat ale měla jsem šaty na zip a bylo to super. Kvůli rychlosti a pohodlnosti oblékání. A taky to zašněrování do šatů není tak lehké, aby to vypadalo dobře. Je ale pravda, že šaty se mi pak malinko krčily pod prsama, ale to bylo tím, že jsem těsně před svatbou zhubla a byly mi i přes zúžení větší. Chce to vyzkoušet oboje.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě šněrování, už jen protože mám docela pupek :D Takže mě to luxusně stáhlo a bylo to v pohodě :) ALe každopádně doporučuju širokou stuhu na šněrování a vyladit, aby byla přesně překládaná a hlavně se nepřetáčela a pak je to super :) A holky mě šněrovaly asi 5minut a dělaly to poprvé a povedlo se jim to parádně :)
Odpovědět
Ja osobne se zase nemohla zbavit dojmu, ze snerovacka kazde saty vzadu hyzdi a ze kazda nevesta je vlastne hezka jen zepredu :-| , coz mi prijde skoda, kdyz na obradu vsichni neustale hledi neveste na zada. Fotky (at uz katalogove ci z realnych svateb), kde mi snerovacka prisla hezka, bych spocitala na prstech jedne ruky. Podotykam, ze i hezky a peclive zavazana snerovacka mi prisla nevzhledna, jako rusivy element. Takze ja chtela hlavne usit saty se zipem. Nicmene kazda varianta ma sve vyhody, kazdy si to musi zvazit, cemu da v danem momente prednost. Pro me to byla volba mezi prakticnosti (moznost vypasovat na postavu bez ohledu na to, jestli do svatby nejake kilco pribude nebo ubude, snazsi prodejnost satu po svatbe) a krasou ... no a dala jsem na tu krasu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šel do háčků :-)
Odpovědět
Souhlas s parabola, mně se šněrovačky taky nelíbí. I když jsou praktičtější, vybrala jsem si šaty se zipem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, a usivam saty na miru uz davno. Vzdi delam zip, a musim priznat, ze saty se sn'urovackou vzdi "rikaji" ze nesjou jedinecne a jsou vytvoreny pro vsechni typy postavy, aby bylo jednoduse "prodat" ;) Pokud ja delam sn'urovani, tak jenom jestli je to patri navrhu a je hezky detajl fazony :)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě jednoznačně šněrování. Dobře sešněrované šaty vypadají nádherně. I ten pocit šatů na těle je pak více intenzivnější. že to trvá déle je pravda, ale u svatebek to není na škodu, I to oblékání je přece příjemný rituál a lze si ho užít. Doporučuji nech se do šatů zašněrovat!
Odpovědět
Souhlasím, oblékání šatů je zážitek! Na čase nezáleží. Rozhodně šněrování, šaty krásně sednou na tělo.
Odpovědět
zip bych volila jedině u šatů na míru...přece jen stačí mít ovulaci a žena je naběhlejší :-D se šněrováním je prý celkem práce, stačí když se blbě uváže a prý už šaty špatně sedí..takže to pak hodně záleží na tom, kdo nevěstě ve svatební den šaty šněruje, asi by v tom měl mít praxi, nejlíp, aby to při zkoušce ukázali přímo v saloně...ale určitě je fajn, že to jde různě poopravovat a nevadí, když nevěsta přibere nechtěně..nebo zhubne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě šněrovačku,je to variabilnější,neznám moc holek,co by se vešly do šatů se zipem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Šněrování se mi nelíbí, v životě bych si ho nevzala. Nejhezčí je skrytý zip a knoflíčky.
Odpovědět
Já měla šaty na zip a k tomu i šněrování. Rozhodla jsem se, že zip odstraníme a předěláme jen na šněrování. Jsem moc ráda, že jsem se takto rozhodla - byla jsem moc spokojená. Šaty na zip bych volila jen v tom případě, kdybych šaty vybírala týden před svatbou, jelikož váha může kolísat nejen nahoru, ale i dolů ... a co pak...
Odpovědět
Profilova fotka
za mě rozhodně šněrování! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?