Měřím 159cm, jsou vhodné svatební šaty ke kolenům?

Měřím 159 cm a chtěla bych svatební šaty v délce ke kolenům nebo těsně pod kolena - něco ve stylu Blaženy ze slunce seno. Byly by čistě bílé. Je to pro malou postavu vhodné?
Odpovědět
Tak 1) nemyslím si, že jsi malá :-) 2) proč by ne? Nemyslím si, že když budou dobře střižené, že by měly opticky zkracovat. co třeba něco takového? http://www.paulastyle.cz/product/svat...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ,šily jsme pro nevěstinku stejného vzrůstu jako jste vy šaty podobné jako je styl o kterém píšete jen celé bílé a vypadala v nich úžasně měla podpatek tak 5cm.
Odpovědět
Profilova fotka
nevidím v tom problém
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dnes nám dorazila fotografie "ochutnávka" kolekce 2014 od Private Label by G. Byly tam zrovna podobné šaty, model PL1550. Dále přikládám fotografii modelu GA2227, taktéž můžeme pro Vás objednat.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemyslím, že jde tolik o výšku postavy.. Někdo má dlouhý hrudník a krátké nohy, někdo tak akorát.. to bych spíš brala v potaz.. Pokud máš normální postavu ( a ne s nohama do země - jak se říká), tak můžeš mít délku jakou chceš.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout krátké šaty Amelie z našeho eshopu http://www.beremese.cz/shops/muj-shop/. Pokud byste potřebovala poradit napište.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja musim s holkama v tomhle pripade nesouhlasit, take jsem male postavy, jen o 4cm vyssi nez ty a pokud ti jde o to, jestli te saty pod kolena budou zkracovat a ty vypadat jeste mensi, tak to teda bude a ja bych tuto delku opravdu nedoporucovala. Saty nosim hodne ale nejdelsi delka je tesne nad kolena, jinak v tom clovek vypada proste zakrsle a tak nejak usedle a jeste to vic zkrati nohy, to same u bot, nikdy s preskou pres kotnik :-) ( a jen pro informaci, toto mam overeno a vysvetleno svym vlastnim pritelem, jsme si navzajem takovi modni poradci a on je v tomhle doost uprimnej :-) Hodne stesti pri vyberu x
Odpovědět
Profilova fotka
Ted v cervnu jsem svedcila kamaradce,155 cm,40 kg a mea presne tyhle saty 50leta.Tak pokud ti ten strih slusi neni to problem.Ona ja mela tak nejak ke kolenum,ze ji je to tesne krylo.Ale doporucuji podpatky,alespon na obrad:-D
Odpovědět
Já mám o centimetr víc jako ty, řešila jsem podobný problém....na fotce vypadáš velice mladě, tak aby jsi v těch šatech nevypadala spíš jako družička. Určitě by jsi ale měla zvolit vyšší podpatek, nejlépe na platformě, pokud jsi zvyklá chodit na podpatcích. Ale opravdu je potřeba jich víc prozkoušet aby jsi věděla jestli ano nebo ne, jak se v nich budeš cítit. Mě takové šaty neseděly, nakonec jsem si vybrala takové http://static1.asmira.com/image/76-61...
Odpovědět
Ahoj, já mám tak 160-162 cm a budu mít krátké šaty ke kolenům (možná těsně nad kolena) - styl jako měla Marylin Monroe ty bílé. Mě osobně se na mě tenhle styl líbí nejvíc a je mi jedno, co si budou říkat ostatní - navíc znají mě přece i normálně. Hlavní je moje pohodlí :-) Pokud se budeš cítit dobře a líbit se sama sobě - jdi do nich ;-)
Odpovědět
Určitě, ale musí ti být na míru, abys měla správnou délku, takže spíše nechat ušít.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mam 162 cm, měla jsem šaty ke kolenům, byly naprosto úžasný. V dlouhých bych byla utopená a ještě menší než jsem. Myslím, že krátké šaty pro malé holky jsou mnohem lepší ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?