Menší salon se vstřícnou obsluhou Praha + okolí a s rozumným půjčovným

Zdravím všechny nevěsty, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějaký menší svatební salon v Praze či okolí, kde by byla příjemná obsluha a menší pohyb osob. Mám malé miminko a svatba se blíží, takže už nemohu volit jinak, než vzít malou s sebou a velké salony mi nahání husí kůži. Druhá věc je, že si nemohu dovolit zaplatit za půjčovné horentní sumy, takže bych se potřebovala dostat s cenou co nejníže. Proto by byl asi dobrý nějaký menší salon mimo Prahu. Také bych byla ráda, aby šaty "nějak vypadaly". Nemáte některá pozitivní zkušenost s místem, které by odpovídalo mému popisu? Budu ráda za jakékoliv tipy. Díky. :-)
Odpovědět
Kamarádka si chválila salon Sofia v Kladně. Nebo zkus Natali v Praze, byli tam opravdu milí, je to malý salon a ceny na Prahu ujdou.
Odpovědět
Taky doporučuju kladno. V sofii mají krásný šaty. Pak je na Kladně Vlasta tam mají také hezké šaty a paní byla moc milá a pak os tu ještě jeden salon v rozdělíme. Takaio všechny saty i s doplňky za 4000 a ty šaty jsou pěkně. Akorát nevím jak se jmenuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu doporučit IvaDias na Praze 9, adresa v kontaktu na webu, když se objednáte,budeme se věnovat jen Vám.
Odpovědět
Profilova fotka
Zastavte se nebo možná lépe objednejte u nás - kontakty máte na webu níže. Miminka nám nevadí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vás pozvat k nám do vzorkovny na adrese Věšínova 930/6, 100 00 Praha 10. Velmi vstřícná a ochotná obsluha. Svatební šaty dlouhé i krátké od 550 Kč do 2 990 Kč. Šaty jsou dovážené z USA ve velikostech XS až 4XL.
Odpovědět
@saffy Mockrát děkuji za tip :)
Odpovědět
@jaaanahr Děkujiiii :)
Odpovědět
@ivadias Moc děkuji. Naplánuji si to a ráda k Vám zavítám :)
Odpovědět
@zoryana Děkuji, také k Vám se ráda podívám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkouška, rada a káva zdarma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@arandano Dobrý večer, ráda Vás i s miminkem přivítám a pomůžu s výběrem šatů. Zavolejte nebo napište a můžeme se domluvit na čase, který Vám bude nejvíce vyhovovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu doporučit OKSANA MUKHA. Velmi ochotná obsluha. Svatební šaty krásný. Sokolovská 184 na Praze 9
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ráda Vás přivítám Na moráni 13, Praha 2
Odpovědět
Ahoj Holky, v pondělí jsem byla vrátit společenky v salonu , odkud jsem měla půjčené i své svatební šaty a od majitelky jsem se dozvěděla, že bude pobočku v Praze rušit, protože jí zákaznice z Prahy stejně pořád jezdí do nedalekého salonu, který má kousek od Prahy. Tak že bude od 1. dubna vyprodávat všechny svatební šaty a pozor, za cenu půjčovného, tj. za cenu od 5. do 9 tis. Kč. Bude také odprodávat všechny obleky ( je tam prý plno ještě nových, s cedulkama ), všechny doplňky a pod. Svatební šaty a obleky jsou značkové, jsou z kolekcí 2014 -2016, všechny značky neznám, ale mohu je zjistit, nebo si tam zavolejte nebo napište. Určitě nabízí značku Agnes, Divina Sposa a Sposa Toscanu, protože mezi těma jsem si vybírala já. Požádala mne, jsetli bych se o tom tady zmínila, ona jako profesionálka prý nemůže. A já to dělám ráda. Jinak je to jediný svatební salon v Bělohorské ulici v Praze 6 na Břevnově ( proti Břevnovskému klášteru), více info mohu poslat do došty. Tak jestli chcete koupit opravdu pěkný a kvalitní šaty bez rizika a za rozumný peníze, určitě to zkuste. Ale až od 1. dubna. Držím palce. L.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?