Měly jste také problém sehnat svatební šaty?

Profilova fotka
Děvčata a ženy :-) Měli jste také problém sehnat svatební šaty? Nebo jste měli nějaké které Vám padly do oka hned poprvé? :-) A půjčili jste si je nebo koupili? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@lou1 problem jsem nemela - zamilovala jsem se do obrazku na internetu a nechala jsem si saty usit :-) nebyla jsem se podivat v zadnem salonu, stejne by nemeli to, co by me opravdu nadchlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 když budete mít problém sehnat ty vaše vysněné rádi vám šaty ušijeme dle vaší představy. Více informací podáváme emailem. salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
No,mně se jich líbilo už dost,ale mám asi naprosto "divnou" atypickou postavu,protože mi žádný prostě nesedí :-D 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 jsem rada, ze tohohle jsem byla usetrena, i kdyz na druhou stranu je mi trosku lito, ze jsem si neuzila to zkouseni ruznych satu... :-) neboj, mas jeste dost casu, urcite najdes ty NEJ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,já to mám jako povinnost k družičkám ( mým nevlastním sestrám) :-D Protože mě k tomu doslova přemluvili,aby se mnou mohli lítat po salonech a radit :-) Aspoň z té svatby nemám "radost" jenom já :-D Jojo,do června času dost :-) Ale už teď mám obavy,že je najdu až týden před svatbou :-D Škoda,že nejsem jako Popelka a nemohu rozlousknout oříšek se šaty,které by mi seděli nejvíce ze všech na světě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 zase lepsi najit je tyden pred svatbou, nez je nenajit vubec ;-) :-D s tim oriskem by to bylo super, skoda ze to tak nefunguje i ve skutecnosti :-D me k tem pravym satum privedla nahoda, hledala jsem strih na sukni a nasla jsem strih na "saty pro vilu", tak bylo jasno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,já si myslím,že by to nebylo špatné :-D Ale jo,nějak to dopadne :-D Kdyžtak si vezmu prostěradlo :-D :-D ( však mě ten humor brzy přejde .... :-( ) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem mela vysnene saty, ale nakonec jsem zjistila, ze je velky problem se mnou a korzetem. Mam velka prsa a uzky hrudnik... navic pres boky dost tukoň. :) Takze jsem si nechala poradit a kazdemu bych doporucila, aby nejprve navstivil salon Nuance, kde podle me kazdy zjisti, co mu sedi nejlepe a pokud saty nejsou v jeho financnich moznostech, vi, co hledat. Byla jsem v ruznych salonech, ale poradne mi neporadili, co s tou moji postavou a co na me obcas navlekli, to byl des (muzete se zasmat u me v albu).
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 jen at ti ten humor jeste vydrzi :-) neboj, ony se najdou. Pripadne by ses urcite zenichovi libila i v tom prosteradle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,ženichovi je to asi jedno :-D Podle toho jak tu svatbu "strašně řeší " ... :-D Asi jsem si přípravy představovala z jeho strany jinak než na každou otázku : Hm,nevím,jak chceš ... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@laalinaa Koukala jsem :-) Nebylo to zase tak hrozné :-) To já jsem se taky kolikrát smála :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 tohle je pristup asi vetsiny chlapu, takze klid :-) my spolu resili jen ty dulezite veci, drobnosti jsem si delala po svem a jak se mu to nakonec libilo :-) nejvic me od nej potesila pochvala po svatbe, ze jsem to pekne naplanovala. Jemu se totiz ze zacatku zdalo divny mit obrad vecer, chtel ho nejpozdeji kolem 18. hodiny. Pri navsteve hradu ale zmenil nazor a sam navrhnul obrad ve 21 hodin :-D Kdyz jsem nasla ty svoje saty, tak jsem mu ukazala obrazek, ale jemu se nezdaly rukavy, ktere mne se na satech libily nejvic :-D kdyz me pak ve svatebni den videl kompletne oblecenou, tak sam uznal, ze jsem si vybrala dobre :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lou1 No... jako na tech jednech satech mam jedno prso vys, jedno niz... napriklad. :D A pani mi tvrdila, ze jsou to presne ony a ze jsem rkasna a ze to je naschval. :D :D Jinak nesmis mit od chlapa prehnana ocekavani. :D Ja Petrovi prenechala takove ty neprijemne veci, aby teda taky neco udelal (zaridit matriku, poslat penize a podobne) a on je rad, ze nemusi resit maslicky, barvy, kyticky. :) Ale ono kdyz uz je tech veci pak trochu vic zorganizovanych, tak se treba zacne taky tesit a zacne se podilet aktivne... Petr zpocatku k tomu pristupoval tak, ze "mas prstynek, tak co po mne jeste chces" :D :D Ale ja nasla super misto, ktere se mu libi a od te doby se tesi a obcas s necim pomuze... Nemuzeme ale cekat, ze ho bude zajimat kazda pentlicka. :) Nekdy to je i lepsi, nez kdyby do vseho kecali a kritizovali, co jsme si vymyslely.
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 Ja vybirala dlouho. Zadne proste nebyly ty nej... Nakonec preci jen jedny vyhraly, ale vyzkousela jsem klidne 100 satu dohromady :-) mozna i vic... V nekterych salonech ti je zmensi jak potrebujes takze hledej asi jen takove, kdyz mas nekonfekcni postavu. Jinak daji se objednat z Ciny, ale pocitej s tim, ze za svadlenou budes muset dojit aby je upravila presne na tebe. Ja si tak kupovala populnocni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laalinaa Já po něm nechci řešit každou pentličku :-D ÚPLNĚ by mi stačilo kdyby se mě aspoň zeptal jestli mě něco už napadlo :-D A nejhorší na tom je,že když to s ním neřeším a pak vidí,že něco vyřizuju bez něj tak pak nadává :-D chlap! ]-( :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem zatimmtake v koncich. Spousta krasnych, ale zatim zadne skutecne ACH! Ted mam jedny vyhlidle, takmdoufam zevach konecne prijde :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D měla jsem dohromady 4 koupené (spolklo to tak 15 tis). V prvních jsem měla velký prsa, druhé jsem si nechala na míru ušít. Týden před svatbou jsem sebe samu přesvědčila že je nechci :-D koupila jsem si narychlo jiné (takové letní, květinové). Když na to přišel nastávající málem ho kleplo. Okamžitě mě vzal na nákup nových svatebních šatů. Nakonec jsme sehnali nádherné, úžasné - v Mangu :-D :-D A to jenom proto že jsem nedala na svojí hlavu - že nechci bílé, žádnou krajku, korzet atd. Jen jednoduché a jemné - nakonec, 5 dní před svatbou, jsem je konečně sehnala 8-) hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
bacha s tim prosteradlem, muj muz me nejvic ma rad v me sukni usite z prosteradla a rekl, ze tu si mam vzit na svatbu, ze je skvela:D
Odpovědět
Profilova fotka
tak ženský já to mám naopak....v sobotu jsem šla na první zkoušku šatů a on mi v pátek večer říká, "doufám, že si dáš s výběrem šatů záležet...mě by se líbilo, kdybys měla po zadeček upnuté a pak strááášně dlouhou vlečku...a nějaký originální, abys byla jen moje princezna" :-D Já mám fakt úžasnýho chlapa... Ale k tématu, já budu šaty vybírat taky dlouho, měla jsem nějakou představu a ta se střihově sice vyplnila, ale stejně musí přijít to wau...a mě na všech šatech něco vadí :-D
Odpovědět
byly to třetí zkoušené :-) nic víc už jsem nezkoušela a bylo vybráno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@salonvanessa Asi se k Vám brzy vydám na návštěvu :-p, zatím jsem totiž také stále nenašla ty WOW, zbývá mi jen už ušití :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla "ty svoje" od Maggie vyhlídnutý už asi třičtvrtě roku :-D pak jsem jich zkusila ve třech salonech docela dost a v posledním jsem si až úplně nakonec vyzkoušela ty MÉ a bylo rozhodnuto! :-) Takže u mě absolutně problém nebyl, šla jsem více méně na jistotu, jen jsem chtěla před tím vyzkoušet i nějaké jiné.... nicméně jsem téměř oněměla a i slza ukápla, když jsem se viděla v těch mých :-) Prostě srdcovka! To poznáš, až je na sebe dáš... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že to bude martyrium... :-) moc jsem toho sice ještě nevyzkoušela, ale už vím, že lehké to nebude... šaty bez perliček a velijakých serepetiček vůbec není lehké objevit... Asi bude taky to šití.
Odpovědět
Profilova fotka
Chacha,tak jsme se o těch šatech bavili a on mi řekl že si vezme růžovou košili a bílý oblek ( kdyby jste ho znali,nejspíš by jste se skoro vyvrátili jako já ) a tak jsem řekla,že si vezmu gotjic šatky a glády ( nikdy jsem to na sobě neměla,ale co :-D ) a že budeme skvělý pár :-D Chudák myslel,že to myslím vážně :-D Jinak,stále netuším :-) Závidím těm,které si vybraly hned .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 Neboj se, až vyzkoušíš ty pravé, hned to poznáš... nebudeš si je chtít už ani sundat! ;-) Tak tfuj tfuj a šťastnou ruku! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já už jedny takový měla,nemohla jsem na ně přestat myslet a pořád se mi o nich zdálo ... :-) Jen jsou odsud z beremka a ta velikost je dost nevyhovující ... :( jedině,nevíte jestli se dá zmenšit korzet,aby šel více utáhnout? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 Jasně, jde to.. :-) Mě budou taky trošilinku zabírat korzet na bocích, přes prsa je mi o něco větší.
Odpovědět
Já mám problém, mi se žádné nelíbí :( krom teda jedněch, ale ty jsou v salónu ve velikosti 40 a já potřebuju 32 :(
Odpovědět
Profilova fotka
@mmartinka13 budeme se na Vás těšit, prosím se předem objednat stačí i emailem nebo telefonicky (kontakty na našem profilu PRO).
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem problem a musim rict, ze i ted, kdy mam ty sve zamluvene, stale koukam jinde ... bohuzel mi nabidka ceskych salonu prijde dost podobna a omezena (nic ve zlem!) a je hrozne tezke sehnat neco originalniho :( Jenomze tim, ze neziju momentalne v Cechach a nechtelo se mi svatebni saty kupovat, musela jsem si vybrat. Ale moje vysnene to nejsou ... kdybych mela tu moznost, nechala bych si je asi usit.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?