Měl jste někdo tajný obřad jen v civilním oblečení?

Profilova fotka
Chceme s přítelem tajnou svatbu,buď s přidělenými svědky nebo s našimi svědky,ale v civilním oblečení.Chceme se vzít dopol. a pak jít normálně do práce. Potom odešleme oznámení že jsme se vzali a pozveme kamarády na oslavu,která se bude konat až v červenci. Není to blbý? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jaký si to uděláš, takový to máš 8-) Blbý to každopádně neni, jen počítej s hromadou keců typu "jak ste to mohli udělat a jaktože ste nepozvali mámu/tátu/babičku/tetu Máňu a strejdu ze třetího kolene" 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje teta to tak měli. Jen oni dva a dva svědci. Ani svého malého sebou neměli. Teta měla teda šaty, ale ne svatební. Oni nám to teda ale řekli, že se budou brát, ale že to chtějí takto soukromě a pak že bude nějaká párty v létě. Rodina to vzala v pohodě, nikdo ani neměl řeči, mě tenkrát v 10ti ale mrzelo že jsem nebyla za družičku tak já jsem kecy měla no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Blbý to neni, ale já tak nějak počítám, že se budu vdávat jen jednou v životě, tak kdy jindy být za princeznu, když ne teď??
Odpovědět
Pokud je to první svatba,mohlo by to být rodičum líto. Sama mám dvě děti,sice ještě malé,ale byla bych smutná,kdyby mě z toho vynechaly. Za předpokladu,že s rodiči máte hezké vztahy.... Na druhou stranu bych to asi jako rodič respektovala a smutnila si tajně :-) A tak radím,děvče užij si to!! I za pár kaček se dá udělat hezká svatba :-)
Odpovědět
Každý by si měl udělat svatbu podle sebe, takže jestli to tak chcete, blbé to není a vůbec bych se tady neptala ;-)
Odpovědět
já bych si to pořádně promyslela. Vzít se dopol a pak jít normálně do práce - to mi přijde trochu divný. Svatba je jen jednou v životě a na celý život. Ale každý ať si udělá svatbu jak chce :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to na každém z nás, každý má jiné představy a pokud to vyhovuje vám dvěma, tak je to OK. Vím o jednom páru, kteří šli k oddávajícímu v motorkářských kombinézách :-) (v obřadní síni na zámku) sfoukli to jen se svědky, před zámkem je čekali kamarádi, rodina a za zvuků burácení motorek si udělali okružní jízdu a pak měli nějakou chlastačku.
Odpovědět
Moje představa byla taky taková. Jen v klídku se svědkama. Ušetřili bysme spoustu peněz i nervů. Jenže ženich to vetoval a tak teď poslouchám přesně ty řeči - koho musíme určitě pozvat aby se neurazil atd. Jsme ale pevní a dohodli jsme se na kompromisu - na obřad jen úzký kruh rodinný a večer grilovačka s kamarádama. Výsledkem je to, že se to domákla tchýně a už s náma 2 měsíce nemluví, protože jsme jí zamítli lidi, co si chtěla pozvat :-)
Odpovědět
Je to super nápad pokud jste rozhodnutí oba.Držím palce.Jeďte pak na krásnou dovču ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No je to vaše věc :) strejda s přítelkyní svědčili loni na svatbě známých, ženich byl v džínech a košili a nevěsta měla myslím kostýmek, takže proč ne :) jenom tedy asi bych po obřadě už do práce nešla :) sice je to tajné, ale proč si pak odpoledne neužít trochu klidu s manželem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojik. Já jsem s přítelem plánovala velkou svatbu, ale musel odletět na dlouhou služební cestu ( do odletu byl jen týden) a udělali jsme tajný obřad, teda píše chtěli, rodina se to dozvěděla, že se chceme vzít. A vypadalo to takhle, měli jsme na sobě civilní oblečení, byla tam jen blízká rodina (rodiče, sourozenci). Doma jsme si udělali jen posezení a spojili jsme to s rozlučkou před odletem manžela.
Odpovědět
taky si někdy říkám, uprostřed toho organizačního blázince, že bych se na všechno nejraději vykašlala a šla se vzít jen tak někam sami se svědkama. ono totiž, víc než o tu svatbu, jde potom o to manželství, takže mám pocit, že je okolo toho dne občas zbytečnej humbuk. zrovna teď jsme se hádali s babičkou, která tam nechce nějaký příbuzný, který jsme my chtěli pozvat. ale nakonec myslím, že by mi to bylo líto... která holka nesní o tom, že na ni budou všechni s údivem koukat, když půjde v krásných šatech uličkou? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Do prace bych urcite nesla a to uz jen z toho duvodu, ze podle zakoniku prace mas z duvodu uzavreni snatku narok na volno:) Zbytek se mi ale moc libi, taky bych to uskutecnila kdyby nebyl zenich proti:)
Odpovědět
Já bych vůbec neřešila jestli je to blbý. Je to vaše svatba tak co. Stejně o tu svatbu, ten obřad nejde, hlavní je manželství a to jak vám to funguje. Já bych jen pak nešla do práce, ale pokud vám to tak vyhovuje, tak proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdysi jsem chtěla tajnou svatbu, někde na pláži, sami, v klidu, nečekaně, romantika. Ale pak jsem si řekla, že je to (doufám) jednou za život a byla z toho svatba s 50 hosty :) Nevidím na tom nic divného, vzít se tajně, moje máma měla taky takový názor, když jsme plánovali svatbu, že se máme vzít jen se svědky a pak to ohlásit, na druhou stranu, si ty přípravy užívala možná víc než já :) Nějaká organizace, pečení koláčků, výslužky...atd, vše v její režii :) Od manžela máma se tak tajně a asi i nečekaně provdala před dvěma lety před Vánocemi, ani manžel a sourozenci neměli tušení a našli oznámení pod stromečkem, ale vdávala se po padesátce a potřetí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?