Mé svatební šaty z Ebay

Ahoj holky, tak už mám doma svatební šaty objednané z Ebay. Můžete porovnat foto od prodávajícího a foto reálných šatů:-) Zatím vyzkoušené bez bot a bez kruhu. V.
Odpovědět
No rozdíl tam je, ale není to tak hrozné. Jsou pěkné a hlavně že vám sedí to zapínání, to je docela odhvaha to takto koupit. Jen bych asi určitě nechala spravit ten průsvitný dekolt. Šikovná švadlena to vyhodí a všije lépe, to nebude problém. Takže si myslím, že jste koupila dobře. Kolik že stály? :-)
Odpovědět
Ten dekolt určitě nechám "opravit". Napsala jsem jim své přesné míry a podle toho šaty ušili, takže to až takový risk nebyl, ale popravdě jsem se bála toho co přijde :-) Šaty i s poštovným stály 4.600,-Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou pěkné, rozdíl tam je kvůli tomu, že nešili originál, ale podle originálu. Když je švadlena doupraví, budou super, za tu cenu. Jinak mně se šily také šaty na míru a když dorazily, bylo tam pár nutných úprav, jen podle mír se to málokdy přesně trefí...
Odpovědět
@weruberu Bude potřeba upravit i ten pásek, protože je tam našitý/nenašitý. Jen nevím jestli si pod šaty dát ještě kruhovou spodničku nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@venina27 myslim, že spodnice už není treba :) moc hezké
Odpovědět
Šaty jsou pěkné, můžete napsat od koho jste je kupovala na ebay?
Odpovědět
Ahoj, nechci být ošklivá ani žádná rýpalka, ale přijde mi, že Vám ty šaty vůbec nesedí. Sukně je hezká, ale horní část je opravdu hodně odfláklá. Nejde jen o dekolt, ale spíše o celkové vytvarování horního dílu - i na té fotce je vidět, že se Vám to v pase krabatí a odstává a díky tomu přidává kila navíc. Ale tak snad si s tím švadlena poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
@venina27 jj, ona si s tím švadlena určitě poradí, tu spodnici si můžeš zkusit třeba v některém salonu-taky je půjčují-za pár korun a třeba vybrat i nějaký závoj-mně by se k nim líbil
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou hezké, ale přijde mi, že Vám nějak nesedí, deformují postavu - nemáte v nich žádný pas.
Odpovědět
Spodnici to určitě chce. Vyvaruje sukni a je to pohodlnější než mít všechen ten tyn na nohách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?