Maxi svatební sukně - kde seženu?

Profilova fotka
Sháním svatební sukni asi ji budu muset objednat z netu, padla mi do oka tuta ale mám dilema protože jsem celkem oplácaná a docela se bojim toho pasu.
Odpovědět
Já žádnou fotku nevidím.
Odpovědět
@nikol2602 kdyz mrknes ke mne, tak jsem mela saty ze sukne a body. Nejsem oplacana, ale tlusta a myslim, ze to nakonec bylo dobre :). Pokud jsi trochu sirsi bude to chtit sukni, ktera nebude prilis rasena :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sukne zde!!!Omlouvam se...
Odpovědět
Profilova fotka
@ardent1 koukala jsem to už jsou jak typické saty :) Byly půjčené?
Odpovědět
@nikol2602 sukna ti dela moc hezku postavu! len mi teda nepride vobec svatebni :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@pvln34 to nejsem já!!To je jen stažené na reálné postavě.No nakonec jsem ji ale zavrhla taky.
Odpovědět
@nikol2602 je to sukně z PoshMe, je boží dělají ji v bílé i smetanové. Měla jsem ji doma jako druhou možnost, k body je to super varianta 😎 je ale dělaná jako vyšší pas,tedy pro někoho nezvyk
Odpovědět
Profilova fotka
@simsamsim prave toho vyššího pasu se bojím.Ja se právě bojim z myma proporcema to objednat abych pak nezjistila ze jsem v tom jak prase :/
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol2602 Šak to můžeš vrátit. Nebo tam zajeď :) mají to tam super :) Jinak viděla jsem tu sukni v reálu a opravdu je super :) Já o ní uvažuju kámošce na svatbu, jdu jí za svědka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii Mám to 200 km :/ no ještě o ní popřemýšlím, je fakt, že ji všichni chválí
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol2602 Potvrzuji, že naživo jsou opravdu ňuňu. Jinak objednat, vyzkoušet a kdyžtak vrátit, no. Pokud je to do Brna moc daleko. Jediný náklad bude poštovné za vrácení (což zase není tak špatné...)
Odpovědět
@nikol2602 nechala jsem si je usit v Madore. Brno je sice velke, ale na tluste nevesty maji akorat odporne slehacky a nebo saty co vypadaji jako 20 let stare :D. Puvodne jsem chtle, aby to bylo vice suknove, ale mam nejuzsi misto hodne nahore, tze to nakonec udelalo dojem klasickych satu :))
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?