Máte zkušenosti se šaty z Aliexpresu?

Ahoj, kamaradka mi rikala at si objednam saty z Aliexpresu, ale docela se bojim. Nemate nekdo zkusenost popripade realne fotky satu? Dekuji za odpovedi a tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je to složité..... Mimo to, že šiju svatební šaty, tak i upravuji svatební šaty koupené kdekoliv....:-). Někdy mi sem nevěsty nosí na úpravu opravdu nádherné šaty kde upravuji jen maličkost a někdy příjdou úplně zhroucené, že je vše úplně jinak, nesedí to, krajka je jiná. Dokonce mi přišly i s tím, že mají všitou jinou barvu pásků než objednaly.....Co jde to upravím a nikdy se mi nestalo, že by to nešlo :-). Vždy něco vymyslíme. Teď u posledních šatů jsem komplet vyměňovala krajku, dělala jinou barvu pásků, zvětšovala výstřih a zabírala...... Snad Vás uklidní to, že když si najdete šikovnou krejčovou, tak se vždy úprava šatů vyřeší skvěle. Martina
Odpovědět
Ahoj, koukni ke mně do alba. Měla jsem šaty z Aliexpressu :-) Chce to pečlivě vybrat prodejce a nekupovat to nejlevnější. Šaty mě vyšly na 3300,- a pak ještě 500,- za úpravu ramínek (zkrácení).
Odpovědět
Ahoj, mela jste prosim nektera tyto saty? http://s.aliexpress.com/b63mQZNV?from... http://s.aliexpress.com/fua6ZrAj?from... Dekuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?