Máte zkušenost se svatebními šaty z e-shopu Mrkni?

Profilova fotka
Zaujaly mě šaty na mrkni s tím že je ušijí na míru a cenově vůbec nevycházejí moc. Cena za nové kolem 6000kč. Tak by mě zajímalo jestli s tímto salonem máte některá zkušenost...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, jenom co vím od holek tady a z vlastní zkušenosti, tak šatky jsou předražené, na ebay ty samé pořídíš levněji a máš tam větší výběr. navíc šaty z mrkni.net moc nesedí.. :-| Na ebay vyjdou i o 1000 Kč míň... ;-)
Odpovědět
Ahoj, ja bych do toho rozhodne nesla. Vsechny saty maji rovnez na ebay. Ja bych je ale nekupovala ani z ebay, nemam dobrou zkusenost. Kamoska si kupovala spolecenske saty a bylo to hrozne. Spatne usite, jina barva a navic ji vubec nesedely. Pokud chces levnejsi saty, koukni se na salon Svatebka. Maji pekny vyber, pujcovne do 5000. Ja mam saty pujcene za 4500 a jsou krasny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se bojim obj. i z katalogu! To musi mit někdo konfekčni velikost, aby mu to krasně sedělo, nebo šikovny ruce a pak si to případně přešít :-D Na modelce je to focený z jiný látky a z tý obyč. to pak nesedí tak pěkně ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jo,taky si maslím,že jsou to šaty z e-bay,jsou to přesně ony co tam najdeš a opravdu jsou předražené,já už mám šatičky z e-bay doma a jen čekají na svůj den a sedí mi jak ulité :-D
Odpovědět
ahoj, já jsem u této slečny byla, on to není salon, ale má to doma, na ukázku má akorát dvoje šaty,jedny univerzální, prostě větší, aby jsi je mohla zkusit každá nevěsta a pak jedny a ty jsou její a jen je ukazuje, ale jde vidět, že je to kopie demetrios, materiál se mi vůbec nelíbil, navíc ty šaty nebyli nažehlené a cena je bez spodničky. Já osobně bych si tyto šaty nikdy nekoupila,protože jde vidět, že je to napodobenina. Co jsem viděla, šaty na fotkách z ebay, tak se to nedá srovnat. Protože pokud chcete od mrkni.net, tak si to brna zajeďte a uvidíte ten rozdí, protože na netu jsou šaty např. značky demetrios a osobně, uvidíte, že je to jiný materiál, jiná výšivka na korzetu než na fotce. Já mám tedy šaty přímo z marys bridal z plzně a z kleinodu v praze, ale samozřejmě tam je jiná cena. Tak mě právě zajímali ty šaty v brně a fakt mně se vůbec nelíbili.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukala jsem na ty stránky a moc důvěryhodně to na mě teda nezapůsobilo :-S
Odpovědět
ahoj nevesty,vubec jsme nevedela o teto diskuzi,tak jsem se dnes zaregistrovala, abych se taky mohla pridat...ja jsem si tam saty objednala a to Jesika a jsem moc spokojena, sice prisly hodne zmackane, ale prijdou mi stejne jak na tech strankach a az na to, ze mi trosku nepasuji pres prsa,ale uz jsem to opravila jsem spokojena a cena je taky supr :-|
Odpovědět
Do diskuzí tu moc nepřispívám, spíš tak brouzdám a pročítám a shromažďuju info a nápady na svatbičku :-D Ale tady mi to fakt nedá, není to sice teda moje osobní zkušenost, ale zkušenost mé nej kamošky. A je veskrze negativní, takže holky nikoho neodrazuju, ale při takovéhle formě nákupu si dávejte fakt dobrý pozor! Šaty byly totálně jiné než na fotkách a o tom, že by seděly se teda mluvit nedalo ani s fantazií 8-(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
bakula • Dnes ve 14:49 Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenosti s tímto svatebním internetovým salonem?
Odpovědět
Ahoj holky, jdu trochu pozde na tuto dizkusi ze? Nicmene taky musim pridat nazor za svou kamosku. Musela trochu setrit a pritom chtela neco originalniho, tak vlitla na mrkni.net a pochopitelne nalitla. Saty na webu vypadaji pekne, protoze jsou to jen stazene fotky z originalu, ale oni to tak usit proste neumi. Nejen ze nesedely, ale hlavne ten material byl dost tragicky (at jiz latka, ci koralky) Opravdu hruza. Z dalky to sice videt nebylo, ale z blizka to bylo strasne. Kdyz jsem ji pomahala oblikat, bylo ji do breku, protoze na jine uz prachy pochopitelne nemela. Neni nic nad to, nez se obliknout do svatebnich saticek a byt uplne stastna, ne? Uz se tesim :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
a máte někdo zkušenost s objednáním z internetu: svatebnisaty.net?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla šatky od svatebnisaty.net a byla jsem moc spokojená.
Odpovědět
ahoj holky. kale: koukla jsem na svatebnisaty.net a strasne me zaujaly jejich plesove a spolecenske saty. vzhledem k tomu, ze nechci tradicni saty s vleckou, uvazuju o tomto resenim. muzu se te zeptat na tvou zkusenost?
Odpovědět
mě na tomto obchodu fascinuje ta drzost, že si tam zkopírují fotky z originálních stránek, jen dají jiný název šatů, a je to, já osobně bych se za takovéto podnikání hanbou propadla, kdybych nabízela kopie originálů, ale takhle je to vlastně legální, když ty šaty nazývají pod jiným jménem.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
dita21: mluvis o mrkni.net nebo svatebnisaty.net? protoze na svatebnisaty.net je modelka v satech, ktere jsou usite a ne zadne originalni obrazky zkopirovane ze stranek znackovych satu. s touhle namitkou bych se spis obracela na ebay, asap a podobni.
Odpovědět
moc se mi líbí jedny šaty na svatebnisaty.net nevíte od kterého čínana to kupují???
Odpovědět
Profilova fotka
haklina: musis sem dat obrazek, aby se dalo ponat, jaky prodejce je sije
Odpovědět
no jo, jenže tam to mají v nějakém jiném formátu než jpg. a nepodařilo se mi to uložit jsou to modely AB616 - s červeným vyšíváním, hned pod němi AB740 s černým a o něco víc dole model AB386 za 7tisíc. Díííkkkkyy
Odpovědět
haklina, netusim, ale s pani koberovou jsem si psala a saty objednavaji u nejakeho prodejce v honkongu. asap to urcite neni, to vim, to psala. me se u ni taky libi jedny saty, jsou ale vedene jako spolecenske. nikde jinde jsem je nenasla, tak uvazuju. mam je v albicku, uplne prvni z satu. :-) ;-)
Odpovědět
jo, vidím že také hledáš dvoubarevné. Já na ebay koukám pořád a neviděla jsem je tam. Jsem z Brna tak do Liberce daleko.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?