Máte zkušenost s tímto typem šatů?

ve velikosti 42 :-)
Odpovědět
ne, ale jsou nádherné:-))
Odpovědět
Řekla bych, že toto je typ šatů pro vysoké hubené ženy...
Odpovědět
@strelenka právě se toho taky obávám... ;-( jsou na prodej a nevím, jestli je paní zapůjčí na zkoušku
Odpovědět
@xelia Jsou krásné - ale bez zkoušky do toho určitě nechoď...taky jsem měla vyhlídnuté šaty a pak když jsem si je zkoušela, zjistila jsem, že mi sluší úplně jiný typ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nádherné, ale. Mrkněte po salonech, ale pokud k té 42 velikosti nemáte 180 cm výšky, tak to z vás se vší pravděpodobností udělá nesymetrického oplácnutého trpajzlíka, už kvůli těm dlouhým velmi vidělitelným zádům, na kterých nesmí být ani deko tuku navíc.
Odpovědět
@strelenka já už právě šaty vybrané v salonu mám, ale zahlédla jsem tento inzerát a naprosto splňuje mou představu. Jen by to chtělo foto z reálu. Bez zkoušky to nelze samozřejmě. Děkuji za názor :-)
Odpovědět
@xelia No není zač, asi jsem moc nepotěšila :-|
Odpovědět
Asi bych se přidala k @esufi a @strelenka, jen bych dodala, že pokud máš (jen odhaduju podle velikosti) větší prsa, v těchto šatech to může být problém - nalepovací podprsenky jsou dimenzované jen na malé velikosti (a já jsem se v ní i s malými prsy necítila a nakonec si oproti předloze nechala ušít šaty s méně vykrojenými zády). To je taky věc ke zvážení...
Odpovědět
@esufi no já měřím 170, se zády problém nebude do pasu jsem útlejší...spíš jestli schovají pozadí
Odpovědět
@strelenka jsem vděčná za názory, člověk musí být realista :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff prsa v tomto případě nejsou můj problém - snesla bych větší, přála bych si útlejší zadek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja se obavam, ze tohle strih opravdu pro vysoke a hubene (hodne hubene)...ja taky mela vysneny strih "morska panna" a ten na me bohuzel vypadal hrozne, protoze nemam boky...holt nasi predstavu musime prizpusobit postave :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@xelia tak to mi možná tyhle šaty přijdou problematické z opačného důvodu - prsa jsou bez podprsenky, tzn. "nevycpaná" a menší. Já tedy alespoň u sebe mám pocit, že i s dobrou podprsenkou se větší pozadí opticky trochu vyrovná.
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff jde o střih, resp. o vnitřní šití. Kvalitní, což se v ceně odrazí, budou dělané tak, že tvary udělají bez prádla, u menšího poprsí se to dá řešit jinak a dá se i cena ušití tím srazit
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekla, že to není až tak o velikosti, jako o tom, jak ti prostě šaty padnou. A to nezjistíš jinak než zkouškou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Delam ve svatebnim salonu a tenhle typ satu uz jsem videla na hubenych i zenach se zadkem prsama, bokama a nejakym kilem sem tam a vypadalo to taky dobre. Neni to o velikosti ale o celkovych proporcich a zrovna tyto saty musi sedet na mm presne. Bez zkouseni tu nikdo poradit nedokaze ;-)
Odpovědět
@esufi vždycky když jsem v salonu zkoušela šaty s vytvarovaným korzetem, nepadly mi. Prostě byly dělané na nějaká jiná prsa. Všechny! :-) Nakonec jsem si šaty nechala ušít, bez košíčků, musela jsem mít podprsenku. Ale sedly na milimetr a v tom to bylo (levné rozhodně nebyly). Jak říká @lucineni. Ale přijde mi, že jestli jsou to šaty třeba po někom (a ne Čína), tak bude se budou obtížně přešívat. No prostě, já bych do toho každopádně nešla :-)
Odpovědět
@lucineni @svetlus_pepca tak jsem se s paní, která je prodává dohodla na zaslání na zkoušku, tak uvidím. Hezký večer všem 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff To vidim denne v praci,ze pres prsa to nesedne 99% zenskych...nechapu to.. vsude jinde jim to treba sedi uplne nadherne ale pres prsa vubec. Ale svadlena si s tim poradi. Ale zrovna tyhle saty s prusvitnyma zadama bych rekla budou orisek upravit je presne, protoze tam vicemenne nejde moc delat vzhledem k designu, zvlast pokud jsou po nekom. Ackoliv obe dotycny muzou mit vel 42...jejich postavy muzou byt naprosto odlisny.
Odpovědět
@lucineni souhlasím naprosto! Šaty jsou nové a konfekce... Pokud nepadnou, mám rezervaci v salónu na tyto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?