Máte zkušenost s těmito svatebními šaty z Aukra?

Holky, ráda bych se zeptala, jestli máte některá zkušenost s těmito šaty z Aukra? http://aukro.cz/svatebni-saty-violeta... Za tu cenu se bojím, aby mi nepřišel nějaký kus hadru, protože reálné fotky nejsou k dispozici, jsou šité na míru podle mých dodaných mír. Upřímně, mám z toho trošku strach... Nebo máte některá zkušenost s jinými šaty šitými na míru přes prodejce z Aukra? Vypadaly jako na obrázku nebo to byl nepoužitelný hadr???
Odpovědět
Osobní zkušenost nemám, ale taky bych se toho bála. Nějaké počtení tady: http://www.modnipeklo.cz/2012/04/svat... případně tady (hned ta první dvojice, pak už je to o něčem jiném): http://www.modnipeklo.cz/clanky/zkous...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud Vám mohu nabídnout naše služby salonu Vanessa taky šijeme svatební šaty dle přání nevěsty . Bližší informace podáváme e mailem.
Odpovědět
Profilova fotka
@panterka82 : ahojky,tak já mám svatební šaty od této prodejkyně,taky koupené z Aukra akorát jiný typ. A nemůžu si stěžovat. Šaty přišly hezky zabalené,dodací lhůta seděla a vypadaly jako na obrázku. Když prodejkyni napíšete tak vám pošle i reálné fotky.
Odpovědět
Já doporučit nemohu, pro mě šité na míru podle rozměrů, šaty přišly špinavé od makeupu a velké...vrátila jsem je....ukazuji co jsem objednala a co přišlo, obrázek si udělejte sama:) šaty jsem bez problémů vrátila, ale pak ty fofry sehnat jíné to nikomu nepřeji....
Odpovědět
materiál byl hrozný...šifonové šaty a zašedlé...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem objednala tyto..na obrázku vypadají trochu krémové,ale přišly bílé,čisté. Foto jak vypadají na mě sem mohu dát zítra...jinak objednávala jsem podle udávaných rozměrů v aukci a sednou dokonale :)
Odpovědět
Já objednávala taky z Aukra, šaty si sice nakonec na svatbu neberu, ale mám je zde v prodeji. Jsou moc krásné a stály kolem 3000 bez spodničky. Je to podobný styl, jako u holeckovaz výše. Já myslím, že to risknout můžeš :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme v našem saloně šití svatebních modelů dle přání nevěsty .Informace podáváme e mailem malou ukázku máme v profilu tak se koukněte .Salon Vanessa
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@dyxinka. bohuzel souhlasim v realu nic hezkeho :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nákup šatů přes internet je vždy sázka. U nás v Salónu Nobless máme cca 200 svatebních šatů a všechny čekají jen na Vaše vyzkoušení.
Odpovědět
A nemá někdo zkušenost přímo s těmito šaty? http://aukro.cz/luxusni-svatebni-saty...
Odpovědět
Článek se načítá
Taky přemýšlím, že bych si je objednala, ale nemůžu se rozhodnout. Už sis je koupila?
Odpovědět
@mikhael Přímo na této diskuzi je zkušenost s těmi šaty/ uživatelka macice/ pokud se shoduje velikost, můžeš koupit i přímo od ní :-) http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Díky za tip, ale já potřebuju 34 :(
Odpovědět
A navíc měřím 155 cm, uživatelka píše, že má 168 a zdá se jí, že jsou na vyšší slečnu, tak nevím... Ale jsou nádherné.
Odpovědět
@kensou Ještě ne, ale pokud by sis je objednala, tak dej prosím vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... mohu nabídnout tyto šaty... také pouze vybalené, takže nejsou vyžehlené.
Odpovědět
Profilova fotka
@holeckovaz http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... jsou krásné, ale mám větší prsa, takže mi nesedí zdobení na korzetu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kikina89 : to já mám malá prsa,takže zdobení v pohodě...akorát koukám že máme stejný problém a to že nahoře ten výstřih lehce odstává...
Odpovědět
Profilova fotka
@holeckovaz to jo, ale kamarádka říkala, že dobrá push upka by mohla tento problém vyřešit...
Odpovědět
Profilova fotka
@kikina89 : taky jsem dostala takový rady :)..tak teď čekám,objednala jsem si silikonovou samodržku..tak uvidim :)...a když to nevyřeší,tak to hrotit nebudu..koukala jsem tady na alba uplynulých svateb a některý nevěsty tenhle problém asi vůbec neřešily a bylo jim to fuk :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
souhlasím ....nechala jsem si ušít šaty v číně a ne zrovna nějaké levné za 4000kč a katastrofa....nekvalitní materiá, trochu jiné než na fotu, jiná brva (chtěla jsem champagne), dírka, nitě...hned při prvním vyzkoušení se rozjel zip....už jsou v číně zpátky a čekám na peníze. svatbu máme už 10.5. a já nemohla čekat zase na nějaký "nezdařený kousek" z netu....tak jsem jela na inzerát zkoušet a jsou to ty "ony". takže čína nikdy více a myslím, že na aukru jsou jen přeprodávané z číny....třebas jsem někomu pomohla, ale kdyby mi toto někdo řekl dříve, že takto dopadnu se svatebními šaty....tak už do toho víckrát nejdu :-). a to z anglie třeba objednávám věci ráda a kvalitní :-). přeji všem dobrý výběr se šatky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?