Máte zkušenost - IRIAN SAM?

Ahojda holky, našla jsem konečně šaty, které se mi vážně líbí... ale.... nemáte náhodou s touto firmou zkušenosti? A ještě jedna otázka. Když si sukni zmenším, bude sedět maličké, prsaté postavě? :) Díky!
Odpovědět
@denina00 Mám pocit, že tyhle šaty jsou přímo esencí toho, co se nehodí k maličké, prsaté postavě. Bez vyzkoušení alespoň podobných bych je nekupovala.
Odpovědět
Profilova fotka
to je pravda, opticky Vás ještě víc změnší. Asi bych do nich nešla
Odpovědět
Ahoj, urcite ak si malicka, tak by som do tychto siat nesla, kazdopadne saty DREAM v ich ponuke su bozske. Poskytnem ti recenziu. Zajtra totiz idem za pani priamo do Spisskej na skusku siat. Tiez som hladala nejake recenzie a nenasla. Tak to idem vyskusat na vlastnu past takpovediac :-)
Odpovědět

Odpovědět
Podívám se tam tedy ještě po jiných :) pak mi napiš tvou zkušenost :)
Odpovědět
@xminkax můžu se zeptat jak jsi dopadla na zkoušce? :)
Odpovědět
@denina00 Ahoj, no pani mi priniesla len jedny šaty a to konkrétne tie IRIAN čo si chcela ty. Iné nemala, pretože väčšinou to dáva šiť. Bola som v nich brutálne tlstá. Čo sa týka materiálu necítila som sa v tom dobre, krajka dosť škrábala a ten šifón bol tvrdý, nepoddajný. Nakoniec som sa rozhodla ešte v ten istý deň navštíviť svadobný salón, teda stojí to strašné prachy, ale môžem povedať, že rozdiel v šatách je na nezaplatenie, materiál mäkučký, poddajný, nič ťa neškrábe, neťahá, vydržím určite v tých šatách aj do rána. Sú to šatičky La Sposa. A druhá dôležitá vec vyskúšala som asi 20 druhov šiat, a je to naozaj potrebné, nielen si vyberať podľa toho ktoré sa ti páčia na obrázku. Zistila som že niektoré strihy ma robia naozaj tlstou, som tiež maličká. A tie ktoré som si vybrala, ma nielenže zužujú, ale vypadám v nich akoby vyššia ako naozaj som :-D A v konečnom dôsledku svadbu mám len jednu a chcem na nej vyzerať naozaj krásne a mať na ňu krásne spomienky. Takže už nebudem vymýšľať a obávať sa kedy by mi tie ušité šaty prišli a ako by som v nich vyzerala. Teraz mám kľudnú hlavu, že salón sa o mňa postará, aj keby som schudla, alebo pribrala do svadby :-D :-D
Odpovědět
jéé super, tak to moc děkuji podívám se tedy ještě jinde a hned příští týden zajedu do salonu :)))))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tento model IRIAN je len zakladny model za 199 eur. V jej novootvorenom salone som nasla vela krasnych a vysokokvalitnych novych siat za skvelu cenu. Vybrala som si a aj kupila. Ma ich na vyber vyse 100 v 3. kolekciach. Bola som v 4 salonoch ale ani jediny nemal tak kvalitne saty ako Irian Sam. Treba to vidiet nazivo. nieco uzasne. Pozri si ich web stranku www.iriansam.sk a tiez aj facebook recenzie. Je tam vela hodnoteni od spokojnych zakazniciek, pripadne si ich najdi na facebooku. Urcite odporucam :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?