Máte niekto tieto šaty?

Už som to položila ako otazku ale kedže som nemohla reagovať na odpoveď,tak som sa rozhodla dať to ako diskusiu...Zaujímalo by ma či má,poprípade mala niektorá z Vás tieto šaty?
Odpovědět
ahoj, zkoušela jsem je v salonu ale ta sukne se mi zdala moc obri, tak jsem nakonec zvolila jine :-) ale jinak byly velice krasne
Odpovědět
mne sa na nich hlavne pači ten predĺžený korzet.....
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem v salonu, ale nezkoušela. Ale můžu potvrdit, že vypadaly moc hezky :)
Odpovědět
oksanamukha: tie šaty sú nádherné,ale nechcem mat taky ten výstrih,pretože po synovi mi nezostali skoro žiadne prsia :-) , takže by som chcela mat vystrih rovný....
Odpovědět
Profilova fotka
Já si je zkoušela v salonu El v Brně - mám je v galerii v ivory. Jsou krásné, velice kvalitní a mohu jen doporučit. Pokud tedy myslíš originální šaty Nora od Maggie Sottero.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je zkousela v Prazskem salonu Maggie..byli moc krasne a kvalitni..nakonec jsem si je nevzala protoze mi korzet prisel trosicku moc dlouhy a sukne do A me take tolik neoslovila ale sedeli skvele a citila jsem se v nich dobre..
Odpovědět
@1nelinka :-) Jj, krásné byly... na základě tvých fotek jsem tam taky naklusala, a taky si je nevzala :-) korzet se trošku lámal, prostě na nás menší postavy to úplně není a paní říkala, že tam dávaly novou sukni a přijde mi, že se to úplně nepovedlo - ve srovnání s novými, které jsem zkoušela, akorát v ivory barvě... ty, co sis koupila,ti sluší víc :-)
Odpovědět
No tak nakoniec som sa rozhodla,že si ich nechám ušit,troška ich pozmením a budu to asi tie naj pre mna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem je zkoušela v Maggie, ale na me prilis zdobené...
Odpovědět
@kristynar : Ahoj šaty sú ozaj prekrásne ale máš pravdu,aj podla mna su trosku prezdobene,preto si ich necham ušit a vsetko doladim do pre mna prijatelnej miery :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?