Maraton po salonech?

Profilova fotka
Ahoooj holky moje! Tak dneska jsem byla poprvé v salonu (Praha). Asi jsem čekala příliš.. Vyzkoušela jsem osmery šaty, ani jedny mi nesedly tak, jak bych si představovala.. V korzetu jsem šíleně stažená, že nemůžu ani dýchat (to už nechci) a v ramínkových mi nesedí výstřihy, všecky jsou ušité tak divně do špičata.. :-| Chtěla jsem začít poměrně levnějším salonem, ale moje druhá zastávka bude asi Nuance, to snad je sázka na jistotu.. :-( Snad se dočkám a najdu šaty, při kterých si řeknu "Joo ,tak to jsou ony!" 8-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojda, zkus jakoby snížený korzet, takový že je menší a sukně začíná už výše než od pasu:) ty tolik nestahují a jsou pohodlnější:) plus si myslím, že je pohodlnější na zip než na šněrovačku:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 Děkuju moc za tip!! :-) Přesně, ta šněrovačka je šílenost.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Není zač:) měla jsem stejnej pocit:D Jinak v Praze v Maye mají u některých šatů vzadu korzety hodně vykrojené do V, takže ani pomalu nevíš, že máš korzet:)) osobně vyzkoušeno:D
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 Anetko, tak právě v Maye jsem byla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Jej...a blbý jo?:( Já tam byla nejvíc spokojená:) a šla jsem hlavně po zapínání na zip a sníženým korzetu:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem strašně spokojená s obsluhou, slečna byla úžasně milá a ochotná.. ale ty šaty mi nesedly ani jedny.. mám blbou postavu asi nebo já nevim.. přikládám fotku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag já v Nuanci našla ty pravé, držím palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruberu Moc děkuju!! Jen se bojím té obrovské sumy za půjčení... můžete mi jen "zhruba" říci, na co se mám připravit, aby to se mnou pak nešlehlo? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Noo tyhle moc nesedí no:( to mě mrzí, jelikož tam jsou úžasně ochotný a milý:) ale tak ne každýmu sedí vše no, tak uvidíš, třeba další salon bude úspěšnější:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 a to byly nejlepší, co jsem měla na sobě ... děkuju, věřím, že ano! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Půjčovné u těch mých dělalo 18,5 t., já si je nakonec objednala na míru a to bylo tedy ještě horší :-D Ale teď tam mají i výprodej šatů za celkem sympatické ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruberu Ajajaj, sakra :D děkuju!!
Odpovědět
Článek se načítá
Nabízím zalohu do Top Nevěsty, nabito 5tis a necham za 4tis:)
Odpovědět
U mě taky zvítězí Nuance.. Budu mít šaty za 15 900,-, ale v Českých Budějovicích.. I když myslím, že cena bude asi stejná s Prahou.. Mám šaty na zip, vypasované pod zadek a pak tylová sukně.. Vyloženě mořská panna se mi nelíbí a klasický A střih mě rozšiřuje.. V Nuanci jsem byla moc spokojená s kvalitou šatů i s přístupem obsluhy.. V Maye jsem byla také, strašně se mi líbily šaty na webu a při první návštěvě Prahy jsem tam zajela.. Nicméně jsem byla trochu zklamaná.. Obsluha byla sice fajn, slečna příjemná, ale přišlo mi, že byly šaty hrozně zničené, zatrhané sukně s centimetrovými dírami v tylu, nebo viditelné švy po opravě.. A půjčovné mnou vybraných šatů srovnatelné s Nuancí.. Ale možná jsem měla špatnou ruku na výběr.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzuck Přesně takový pocit mám z Mayi :-) ještě se chystám na svatbasnu.cz, ale stejně asi vyhraje Nuance..
Odpovědět
Pokud jste ochotné za šaty dát 15000 a víc, tak se vyplatí je nechat ušít u zkušené krejčové, která šatů šije hodně a má zkušenosti s různými materiály. V této ceně můžete mít již hedvábné šaty na míru, případně s krajkovým živůtkem. Celokrajkové budou záležet na ceně krajky, ta kvalitní je drahá. Návrhářka má zkušenosti, dobře poradí a budete mít originální šaty přesně na svoji postavu.
Odpovědět
Doporucuju Adinu.
Odpovědět
Doporučuji rozhodně salon Svatba snů, kousek od IP Pavlova. Nakonec jsem nevěděla, které šaty vybrat - skvěle padnoucí střihy a materiály a hlavně krásně čisté. Mám možnost srovnat s Mayou, kde mi bohužel nesedlo absolutně nic (velikost 36/38) a hlavně spousta šatů byla opravdu znečištěna a potrhaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@deni_s Já jsem se do Mayi vážně těšila, ale přesně jak říkáš - nesedlo mi nic a s tou potrhaností musím souhlasit.. :-| Svatba snů - jsem tam domluvená na úterý, tak uvidíme!! :-D 8-)
Odpovědět
@kristynkag Tak jestli jdeš zítra do Nuance, bude to s největší pravděpodobností Tvá poslední zastávka. ;-) Korzety u šatu tam mají mnohem propracovanějsi - alespoň na me sedly uplne jinak než v předchozích půjčovnách. Krasne tvarovaly postavu, dalo se v nich bez problemu dýchat a později jsem zjistila, že i jist. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Nechceš raději zkusit Naive? Je to také na I.P. Pavlova... Svatba snů byla za mě totální propadák. Všechny šaty na jedno brdo a co mě štvalo úplně nejvíc byl ten pytel, co si musíš vzít při oblékání a svlékání na hlavu... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tymothy Moc děkuju, to je super zpráva!! Já si Nuanci nechávám jako poslední možnost, hlavně kvůli tomu vyššímu půjčovnému :-| Takže druhá zastávka je Svatba snů, třetí Nuance a dál už nejdu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Tak teď jste mě vyděsila =-) Ale už jsem objednaná, tak to vyzkouším, ať mám klid v duši..
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Vždyť jo, ale určitě bych zašla ještě tam a neomezovala se jen na 3 salony, pokud z toho nemáš vyloženě osypky. Taky jsem si myslela, že skončím u 3 salonů a nakonec jich bylo 7 (v Adině jsem byla hned 2x! Mimochodem psala jsem tu v jiném fóru i docela dost dlouhou recenzi na všechny Pražské salóny, které jsem navštívila) :-D. Ale nelituji. Naive jsem si nechala spíš na čumendu, protože už jsme šaty zamluvené měla skoro 1,5 měsíce, ale nějak mi pořád hlodal malý červík, že to nejsou ty pravé… A vtipné bylo, že mi je paní nedoporučovala vzhledem k delšímu rukávku, protože „máme svatbu v létě a bylo by mi v nich vedro“. A já si je stejně chtěla vyzkoušet, zamilovala se, koupila je a ve svatební den bylo 18-20 stupňů a pod mrakem, takže mi nakonec bylo ještě dost příjemně :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Děkuju za tip, mrknu na to Naive!! :-) Mně se nechce dávat ten poplatek 300 Kč jen za to, že si někde zkusím šaty.. :-S Tak uvidím, spoléhám na to, že do třetice všeho nejlepšího!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrááánooo!! Svatba snů :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Foto?:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynkag Juuuuuuu ty jsou krásnýýý!:) a zajímavý:) ty záda jsou super a sluší ti:) bezva výběr:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 Moc moc děkuju!! Jsou přesně podle mých představ :-) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?