Manželky, litovala jste nektera zpetne vyberu satu?

Moje predstava o satech byla vzdy jasna...bile, morska panna, krajka, blink blink, motylkove rukavky, mozna spona na pasku... A dnes jsem si zkusila uchvatne 'dortovky'...'stribrem' vysivany korzet, velka tylova sukne... Jsem spis cynik nez romantik, a tyhle jsou jak z pohadky... Budu litovat, kdyz zvolim ale uuuuuplne opacny styl??
Odpovědět

Odpovědět
@ambera ja nelitovala.....pokud si myslis "wow to jsou ony" tak si je vem :-)
Odpovědět
Mám to hodně podobné jako Ty:-) Měla jsem představu o úzkých šatech, od boků mírně rozšířených, nejlépe šampaň nebo krémových. Vyzkoušela jsem si jich možná 20. A co mám zamluvené? Bílé, vyšívaný korzet, pas výše a od pasu doširoka tyl. Jednoduché, ale přitom na materiál bohaté. Úplně jiné, než jsem myslela. Taky nejsem žádná princezna, ale byla to láska:-) A tyhle, co tady ukazuješ, jsou překrásné!:-)
Odpovědět
Pod to, co napsala 1lenuska1 se můžu podepsat :-) Taky jsem chtěla něco jednoduchého, spis antický styl a mám něco podobného z fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla jednoduchost...ale wow efekt se dostavil při princeznovském stylu :-) také jsem váhala, ale nakonec mě přesvědčil ten vnitřní pocit toho, že TO jsou ty pravé :-) Tak snad nebudu litovat :)
Odpovědět
pokiaľ si myslíš, že tieto šaty sú pre teba tie "wow", cítiš sa v nich dobre, tak nemáš nad čím premýšľať :) myslím, že ľutovať nebudeš- keď som videla tú tvoju fotku, tak som si povedala wow za teba :) Sú krásne a pristanú ti! Hlavne, aby si sa v nich cítila ako tak pohodlne- predsa len v nich budeš nejaký ten čas. Kedy máš svatbu? Ja som mala v červnu, zrovna som sem dala svadobky na predaj. Tak nech sa ti darí a pevne nervy pri plánovaní, dá to celkom zabrať :)
Odpovědět
@ambera Nebudeš. :-) Většinou to tak bývá, že si člověk něco vysní, ale pak mu sluší jiný střih. Naopak je lepší nelpět na představě a přizpůsobit se realitě.
Odpovědět
Nikdy jsem nelitovala.. a pokud jsi našla šaty s "wow efektem", je to jasné znamení, že TO JSOU ONY! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla to samé. Měla jsem určitou představu, ale v žádných jsem se necítila jako nevěsta. Zkusila jsem trošičku jiný typ a hned jsem věděla, že je to ono.
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera jdi do takových šatů, které když si vyzkoušíš tak si řekneš wau to jsou ty pravé a nebudeš je chtít ze sebe sundat. kašli na to jaký jsi měla představy, asi každá z nás i já jsme měli nějaké představy a nakonec začneme zkoušet a zjistíme, že se nám líbí úplně jiný styl. chtěla jsem nějaké jednodušší a mám doma koupené "dortovky" ze saténu, nelituju protože když jsem si je oblíkla, věděla jsem že to jsou ony ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si říkala - vezmu si hlavně jednoduché, aby se mi v nich dobře hýbalo celý den. Pak jsem si vyzkoušela korzetovky s obří sukní, a byly to prostě Ony. Dražší než jsem chtěla, úplně opačný styl, než jsem plánovala. Ale nelitovala jsem toho. Takhle jsem fakt projednou měla takové ty opravdové princeznovské, vydržet se v tom dalo a nebudu jednou litovat, že jsem na šatech šetřila, jak mi třeba říkalo pár známých a kamarádek, které volily jednodušší šaty.
Odpovědět
@ambera Vyber si ty,u kterych se ti rozbusi srdicko,kdyz je mas na sobe. Ja chtela vzdycky princeznovske saty,v tom nebyl problem,predstavy o tech pravych satech jsem mela,a nakonec jsem se zamilovala do satu,o kterych jsem podle fotek rikala,ze takovy bych si nevzala nikdy. Jak vidis,nikdy nerikej nikdy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem měla taky jedny vybrané a vůbec mi neslušely :( Paní v salonu mi říkala, ať zkusím všechno, co mi přinese, ale u jedněch to bylo ono.Připadala jsem si jak princezna:) Nechala jsem si to chvilku v hlavě uležet, stejnak jsem o nich pořád přemýšlela, favoritky byly dvoje, ale nakonec jsem vybrala, zálohu mám zaplacenou a měnit doufám už nebudu - i tak to byly chvilkama nervy u výběru těch pravých šatů :)
Odpovědět
já nelitovala.... když jsme u šatů, tohle je dobrý:-) http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-v...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla od 17 vysněné, že když se omylem jednou vdám (v té době jsem si říkala, že zůstanu dobrovolně svobodná :-D ), tak chci červenobílé a ne jinak. No a nakonec jsem po 10 letech oboje přesvědčení porušila. Padly mi do oka jednoduché bílé šaty. Také jsem měla dilema, jestli se svého snu vzdát a nelituji ;-)
Odpovědět
Já taky nelitovala, ale co můžu doporučit, tak nechat si to trochu projít hlavou... teda pokud už nemáš leta vysněný nějaký konkrétní šaty, nebo tady či jinde na netu nakoukaný stovky šatů :-) Obejít pár salónů, vyfotit, nechat to chvíli sednout, a pak vyrazit na ostro. Já vyrazila do salónů poprvé někdy na přelomu listopad / prosinec (svatba pak byla v srpnu), zkusila pár šatů a tak nějak z nich měla jedny favoritky... Přípravy jsme nijak nehrotili a na ostro jsem šla vybírat v březnu. A můžu říct, že ty šaty, co se mi na podzim nejvíc líbily, se mi v březnu už vůbec nelíbily, prostě najednou jsem pro sebe objevila jiný styl, materiál atd... Nebylo to tím, že bych co měsíc měnila názor, ale v době první zkoušky jsem se ještě moc neorientovala. Postupně jsem získávala představu a pak v březnu už jsem věděla, co hledám. Takže pokud jsi na tom podobně, doporučuju ještě s rozhodnutím počkat a dál okukovat, pokud už jsi toho viděla a zkusila dost a máš tam ten wow pocit, tak jdi do toho :)
Odpovědět
Kdyz to tak ctu, dalo by se to klidne aplikovat na chlapa :-)...litovala jste nektera zpetne vyberu svatebniho partnera? :-)))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
Moje původní představa byla princeznovské šaty,s vínovou výšivkou,nakonec jsem princeznovské měla,ale úplně bílé,ale nelituju,byly to ty pravé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne, hledala jsem dlouho a našla je. šla bych do nich zase.
Odpovědět
No tak ja se asi rozhodla pro tyto. A ted mi kamaradka tvrdi, ze to pred svatbou jeste budu menit. Ale vybrala jsem v mslem salonu a kdyz dam zalohu...obavam se, ze tam bych jine nevybrala. Kdybych treba pribrala tak jsem v kopru :-( ... to by mi zaloha propadla a musela byvh jinam..?
Odpovědět
já jsem nelitovala ani trochu, ale žádný wow efekt se u mě nekonal, nechala jsem si je šít (do svatebního salonu jsem ani nic zkoušet nešla, tak nemám tušení jak bych vypadala v těch princeznovských, kvůli nepraktičnosti jsem tento styl hned zavrhla), tak jsem postupně sledovala, jak vznikají, a pořádně se mi zalíbily až v den svatby, kdy jsem se nechala nalíčit a učesat a očividně měly fakt úspěch, všichni moc chválili (hlavně chlapi, což mě potěšilo, a to jsem byla zahalenější než většina nevěst) a říkali, že si mě vlastně ani v ničem jiném nedovedou představit
Odpovědět
@ambera Ani jednoho (šaty, chlap) nelituju a šla bych do toho znova :-) Až mě štve, že už to nejde 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?