Mám ušité šaty, ale návrh z půjčovny vypadal lépe

Milé dámy, děkuju všem, které se vyjádřily k mým šatům v této otázce http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., nakonec to přece jen vyhrály ty z půjčovny. Ušitý korzet se divně krčil, dělal my nechutné faldy (a to jsem celkem štíhlá) a sukně nedržela tvar a příšerně šustila. Díky moc za vaše názory, moc mi pomohly se uklidnit a jít se na šaty podívat s čistou hlavou!
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluju k výběru a těší mě, že jsi zvolila originál před plagiátem, i detaily dělají celkový dojem. Přeju krásnou svatbu :-)
Odpovědět
Taky moc gratuluji za výběr a myslím si úplně to samé, co @antoinet. Plagiátorství je nejenže nefér, ale hlavně je ta nekvalitní látka, popřípadě i práce, vidět. A kdo to nevidí, tak proto, že to vidět ještě neumí. Ne všichni mají peníze na to si kupovat originální šaty za 50 tis., tomu naprosto rozumím, a proto existují půjčovny, kde si každá může originál půjčit za o dost levnější cenu. Já mám třeba svatební šaty svoje, ale kdybych na ně neměla, tak si je raději za dobré peníze půjčím nebo koupím z bazaru než podporovat levnou pracovní sílu v Číně a nevkus. Toť můj názor :)
Odpovědět
@simone5 Absolutni souhlas. Bohuzel si stale dost lidi mysli, ze rozumi necemu, o cem nevi ani zbla.
Odpovědět
@verushv Udelala jsi dobre. Kvalitni korzet musi vsechno drzet hezky pri sobe a to uz se opravdu musi umet sit. Ten, kdo to skutecne umi, si za to taky necha pekne zaplatit. Takove saty je lepsi pujcovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?