Mám si šaty nechat nebo shánět jiné?

Ahoj holky, chci se zeptat na váš názor na šaty, které jsem si koupila - jedná se o Pronovias Ocelada, zda je to to ono nebo mám zkusit prodat a porozhlédnout se po jiných. Nakonec nebudu mít závoj, jen živé květy ve vlasech a nejsem si jistá ani tou mašličkou v pase, ta se dá odepnout. Mám vyhlídnuté šaty v Mia Bella Děkuju za názory :)
Odpovědět
1
2
Jsou kráááásné :-) Určitě bych si je nechala a dál nesháněla! ;-)
Odpovědět
Já bych si je nechala! Ale nemůžu mluvit za tebe... sama musíš poznat, jestli je to ono ;-) Držím palce při rozhodování!
Odpovědět
Moc děkuju za názory :) Já měla sen o splývavých, ale zároveň jsem si přála Pronovias, takže jsem při výprodeji v Nuanci vzala ty jediné, které mi slušely, ale není to ten vysněný styl. Otázka, jestli by mi splývavé vůbec slušely, mám jen 166 cm a podpatky odmítám. Jedna slečna si je chce přijet vyzkoušet, takže možná vyrazím do Miabella na mé vysněné http://www.miabella.cz/svatebni/svate... a uvidím, zda mi vůbec sluší a pak se rozhodnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mně se tedy mnohem více líbí ty Pronovias, ale určitě záleží na tvém pocitu, já když jsem si šaty kupovala, tak jsem taky měla pocit, že bych chtěla na podzimní venkovní svatbu něco méně princeznovského, spíše jen splývavé šatky, ale když jsem si oblékla ty co mám, tak to prostě byly ONY! A přesně znám ten pocit, že když sis tamty nevyzkoušela, tak asi myslíš, že budou lepší ;-) Já bych je asi přeci jen jela vyzkoušet, abys věděla, co a jak a nelitovala toho :-) Hezký den Pavlína
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste i ty splývavé, ať máte představu, k těmhle se můžete vrátit... Jsou hezké, na můj vkus trochu těžké a na tomhle webu velmi časté.
Odpovědět
Jelikož Ti moc sluší, doporučila bych Ti nechat si je :-)
Odpovědět
@esufi právě, chybí mi tam punc originality, děkuju za názor :)
Odpovědět
Překrásné šaty! Radím nechat :)
Odpovědět
@pky mluvíš mi z duše, dokud si je nezkusím, nebudu mít klidné spaní. Děkuju za názor, máš krásné místo svatby!
Odpovědět
@petamatej děkuju, to je milé :)
Odpovědět
@tedrezka děkuju, třeba to tak dopadne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Děkuji, být tebou jedu si je vyzkoušet, jinak to nepustíš z hlavy. Ale ty Pronovias jsou nádherné a moc ti sluší. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já je měla taky na seznamu (byly ve výprodeji, že :-) jsou krásné, ale mně byly hodně velké a přišly mi také dost těžké(spousta vrstev-ale zas to k princeznovským šatům patří). Myslím, že by tomu hodně pomohly podpatky(může být i klínek-ten je pohodlnější) a možná tu mašli sundat, vodorovný pásek vždy postavu trochu zkracuje. Tamty druhé bych vyzkoušela a pak by se vidělo, tyto byly určitě za dobrou cenu tak je kdyžtak prodáš :-)
Odpovědět
@weruberu ano, byly jediné, které mi z výprodeje slušely. Já mám svatbu na statku, tak jsou asi až moc princeznovské, proto jsme s floristkami nakonec usoudily, že závoj si kupovat nebudu a uděláme lehce rozcuchanou kytici, ať to odlehčíme. V podpatcích celoročně nechodím a na louce bych se v nich zapíchla, takže aktuálně hledám vhodné boty. Museli mi je zužovat, takže aktuálně v nich takřka nemůžu dýchat, nevím jak do sebe nacpu ty koláčky :D
Odpovědět
Mam přesně opačnou zkušenost než @pky. Obešla jsem několik salonu, nikde neměli, co jsem si prala, tak jsem si též koupila ty, co vypadaly nejlíp. Jenže pocit, ze to není, co jsem chtěla, zůstal. Nakonec jsem ty prave našla zde, jela je zkoušet přes půl republiky. Ty první jsem furt neprodala, ty prave uz ano. Zkusit ty druhé můžeš, ale podle me ti ty první sluší strašně moc a ty druhé nejsou pro drobné holky...
Odpovědět
Profilova fotka
Určité bych tyto nechala!!!! Krásné;-):-)i maslicku bych nechala ;-)
Odpovědět
@andilek85 děkuju,taky se mi tam líbí,ale všichni maji tendenci mi ji brat :))
Odpovědět
@zorro4 to jsi odvážná,že jsi do toho šla po hlavě, aniž bys ty původní hned prodala. Mně se nechce investovat do dalších, dokud tyto neprodam,pak bych naopak nespala z toho, že mám šatů moc :))
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula tyhle šaty z miabella jsou z číny ;-) ale šijou je tam na zakázku. A já mám podobné šaty jako vy ;-) jsou super ale taky to nejsou takové jaké jsem chtěla.
Odpovědět
@chzuzka vážně? No já bych si je nechala ušít od nich na míru, tak bych měla jistotu, že to nebude jak z Ali. A budete hledat ještě jiné nebo si je necháte?
Odpovědět
Mně se líbí ty šaty, co máte na fotce. Jsou prostě princeznovské, splívavé můžete mít kdykoliv na ples. Mně by bylo líto i peněz, dát 11 tis. za šaty, já si radči půjčila za 2 tis¨., všichni chválili, že mi sluší a peníze jsem dala za profi kapelu :-D . Ale to je věc priorit samozřejmě.
Odpovědět
No tak já si tyto koupila za vice než 11,takže bych jeste ušetřila :)) Ale s tím plesem máte pravdu...snad se mi podaří vyřešit účes a květiny ležérně tak,abych nakonec zapadla i na obřad na louku a nevypadala jak blázen :))
Odpovědět
He :D uprimne resim uplne to same... koupila jsem saty pronovias ve vyprodeji, sedi mi, ale nevim jestli by mi nejake nebyly lepsi... jenze kdo by to vymenil ze.. tak abych neprodelala.
Odpovědět
@jvj to jsem sobecky ráda, že v tom nejsem sama ;)) poslete mi fotku, třeba vyměníme :D
Odpovědět
:DD To věřím, že jste sobecky ráda :D Já už i vymýšlela, jestli by mi je nevyměnili v salonu za půjčení... :D Takové nápady mě napadají, hned pošlu
Odpovědět
Toho ksichtu si nevšímejte :D
Odpovědět
Ty Pronoviasky ti fakt sluší, já bych neváhala. Ještě k tomu mám dojem, že ty vyhlédnuté šaty v Mia Bella jsou jen pro hodně hubené se žádnými boky, protože řasení sukně začíná už v pase, takže to bude hodně opticky rozšiřovat.
Odpovědět
@jvj mají krásně řešená záda, ale mně by neslušely, saténové jsem zkoušela a nebylo to ono. Zkuste dát inzerát, třeba se někdo ozve, pokud vás to trápí. Já mám první reakci po pul roce, ale je to i cenou. Držím palce, ať situace dopadne dle představ, já se do svých šatů také zamilovavam postupně a pomalu :D
Odpovědět
@radkaja tak já jsem drobná nahoře, úzký pas a pak zadek,jsem hruška. Upřímně si myslím,že mi také slušet nebudou, ale když jsem se zasnoubila, tak jsem na všechny strany roztrubovala, že nechci šaty jako má každá, určitě bez kruhové spodnice, princeznovske a nedej bože korzet bez raminek...no a mám je přesně takové :D
Odpovědět
Tak lépe bych to nevystihla. Zamilovávat se do šatů pomalu a postupně. Mě osobně se líbí, ale v salonech jsem si zkoušela podobný typ Vaším, (mimochodem jsou opravdu krásné) A nejvíce to kazí rodina atd., protože jsem si zkusila jedny šaty, a doteď mám na talíři, že ty byly top... no mě se ale třeba vůbec nelíbili a jen za půjčení chtěli 12 tisíc... tak jsem si raději koupila. tak ať to taky dobře dopadne teda :D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?