Male svatebni saty na poslední zkoušce.

Ahoj holky,zjistila jste některa z vás na poslední zkoušce svých satu,ze je má male?Ze je nezapne? Mám saty na zip a tak se obávám.
Odpovědět
Tak mě se to nestalo, ale je to moje noční můra, taky mám šaty na zip. Ale doufám, že jsem si vybrala správnou velikost a trochu se hlídám, abych nepřibrala. V salonu by Ti určitě nabídly jiné, nemyslím, že bys byla první ani poslední.
Odpovědět
já jsem nedávno na svatbě byla svědkem jak se zip rozjel a konečná.... maminka nevěsty 1,5 šila jehlou a nití cele šaty aby jsme vůbec mohli nějak jít na obřad .... musela zašít cela záda... Proto po téhle zkušenosti co jsem viděla mě nikdy nikdo do šatů na zip nedostane... Stát se to mě tak tam asi z toho zkolabuji
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to stalo :-) Šaty sice zapnu, ale jsem v tom jako jitrnice....mám ještě 10 týdnů a tak denně cvičím a nejím sladké a pečivo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jdu šaty 14 dní před svatbou měnit, protože jsem otěhotněla a kynu rychleji, než jsem si myslela .... :-D No co se dá dělat. Snad se do nějakých krásných šatů vejdu i přes rostoucí břísko ...
Odpovědět
Uzávěr zipu má brzdičku, ale zip se může rozevřít. Solidní výrobce dává nahoru a na namáhaná místa pro jistotu háčky a očka. Šaty by měly mít vůli, neobtahovat. Ani když jsou s kosticemi, tak vás nestáhnou. Nevybírejte si těsné šaty, nevypadá to dobře, při pohybu se dělají vodorovné záhyby a nad staženým okrajem tělo vyleze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?