Malé nevěsty (pod 160cm), jaké jste měly/budete mít šaty?

Prosím malé nevěsty, jestli by sem nebo do zpráv mohly poslat fotku ve svých svatebních šatech. Jedná se mi o to, jaký při malé výšce a postavě typu hruška zvolit střih. Teoreticky mám načteno (projmuté v pase, ačkový střih, anebo krátké, bla bla...), hledám ale inspiraci - nejlépe nějaké šité na míru, ne ve stylu princezna ani mořská panna, spíše elegantní nebo romantické. Díky za tipy.
Odpovědět
Já mám 160cm, typická hruška a mám tyto a jsem spokojená. :-)
Odpovědět
Můžeš kouknout ke mne do alba. Mám 158 cm. Ale žádné speciální šaty jsem kvůli tomu nehledala.
Odpovědět
Já měřím 161 cm (těsně nad limit otázky :-) Fotku šatů mám tady v bazaru
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám 149 cm :( fotku šatů mám v albu :) nemám typicky svatební šaty máme malou svatbičku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 162 cm a jelikož mám krátké nožky, tak jsem se rozhodla pro krátké šaty a boty na podpatku. Opravdu mě to prodlouží a vedle nastávajícího muže nebudu vypadat tak dětsky :) Přijde mi, že ty dlouhé tylové sukně až na zem opticky rozšiřují a zkracují a já jsem si připadala jak rozteklá svíčka :/
Odpovědět
No já mám 161 cm a budu mít podpatky 12 cm. Muž má 200 cm :-D Já mám postavu přesýpacích hodin, ale budu volit střih do A, protože to opravdu prodlužuje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám teda 161 cm (takže taky nad limit), ale šaty jsem vůbec nehledala podle toho, že jsem malá, ale čistě podle toho, co se mi líbí. Nakonec jsem si nechala ušít šaty na míru, ale hlavně díky tomu, že jsem nemohla najít to, co jsem chtěla. Chtěla jsem něco vílího, rozevlátého... no a na výsledek kouknu do alba. Jinak podpatky jsem neměla vůbec. Bylo by vzhledem k místu obřadu krajně nepohodlné, tak jsem byla malinká prostě celou dobu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?