Malá svatba. Mám mít svatební šaty nebo jen kostýmek?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych poradit. Přemýšlím jestli mít na svatbu svatební šaty nebo jen nějaký kostýmek.Budeme mít malou svatbu asi jen 12 lidí a hostinu budu pořádat u nás doma.Tak řeším otázku zda si vůbec pořizovat svatební šaty.Můj přítel se nechce ani fotit, tak se nebudem ani fotit. .Zajímal by mě Váš názor.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj Baku, tak můj názor.. Záleží, jestli chceš být taková tak "princezna", i když budete mít na hostině jen 12 lidí - to záleží na tobě. A k tomu focení. To bych názor 100% změnila, fotka a film je to jediné, co Ti ten hezký den připomene!! ;-)
Odpovědět
mu nazor - i kdyz mala svatba tak nejake saty bych si poridila - vsak to nemusi byt primo roba za 20 tisic ze...no a k tomu foceni myslim ze vam to bude jednou lito |-| alespon par fotek bych udelala..kdyz se nechce vylozene fotit tak at vam svatebcani udelaji aspon nejake momentky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, sem mrkla do tvýho pasu a koukám, že svatbu budeš mít na moje 30-tiny 8-) Jinak pokud to máte takhle malý a nebudete se ani fotit, tak bych šla klidně v nějakém pěkném kostýmku jen tak na radnici a víc to neřešila, hlavně že se máte rádi, ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ale celkově vždy záleží jen a jen na Tobě, jak si to představuješ. Ale je fakt, že aspon pár fotek bych udělala, at´Vám pak není líto, že nemáte žádnou hmatatelnou vzpomínku ;-)
Odpovědět
bakula - jo jeste me napada pokud teda vylozene nechces dava penize do nejakych dlouhych satu tak bych sla do nejakych koktejlek napr.i bilych ktery pak muzes vynosit treba v lete nebo na ples atd. :-)
Odpovědět
bakula:ja osobne bych sla v kostymku.psala jsem to uz na jinych diskuzich, kostymky miluju a saty rada nemam :-D ale samozrejme pokud chces byt princezna a mit pekny saty, tak bych si je poridila byt tebou i na malou svatbu ;-) no a jinak to foceni, taky bych se nejradsi nefotila, ale si rikam, co bych pak ukazovala vnoucatum :-D, takze to pretrpim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Já si teda taky myslím, že ty fotky by byla škoda nemít. Co se týká šatů, tak jde jen o tebe, jak psala kauculacek, jestli chceš být princezna, tak nezáleží na počtu lidí. A i tady se dají v bazárku sehnat levné šaty, třeba holky, co je mají z e-bay, tak je pak prodávají levněji než půjčovné v některých salónech. A nebo bych byla taky pro nějaké bílé nebo smetanové koktejlky nebo plesovky.
Odpovědět
ahoj jsem stejného názoru jak holky záleží to jen na tobě pokud chceš jednou za život vypadat jak princezna tak proč ne pokud si vystačíš s kostýmkem taky dobrý ale aspoň pár fotek bych určitě udělala mohla bys pak litovat že nemáte žádnou památku
Odpovědět
Profilova fotka
bakula, to je hrozně težký radit.-( Já kostýmky přímo nesnášim! Příjde mi to hrozně usedlé a přísné. Hodí se mi k nějaký padesátnici a né k mladý ženský. Šlehačkové šaty taky nejni můj styl,ale nějaké hezké šatičky k tvé postavě a přece jenom aby ses cítila trochu výjmečně. Vždyť ten den je pro tebe určitě taky výjmečný. Mezi náma i toho fotografa je škoda nemít.-( Je to jen na vás. Já osobně bych si to více užívala a neházela to do všedních záležitostí,které nestojí za pořádné povšimnutí.
Odpovědět
Profilova fotka
díky za reakce na můj dotaz.Určitě to pro nás bude výjimečný den a nechci ho dávat do jednoho pytle s ostatními.Nějaké momentky mám povolené, jen profesionální fotky ne.Můj přítel se hrozně nerad fotí, nemá rád kolem sebe moc lidí a proto máme i tak malou svatbu doma,kde se bude cítit dobře a mě je to celkem jedno.Vždycky jsem chtěla být aspoň jednou v životě jako princezna :-) Ještě to zvážím.Ale kydyž si představím, jak v těch šatech roznáším jídlo tak mi to příjde divné.
Odpovědět
bakula - sak si ty saty na party muzes sundat.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
baku, vždyť nemusíš mít róbu až na zem i kraťoučké sexy šatky jsou krásné. Sexy nevěsta vůbec nejni k zahození.-) A proč by jsi vlastně roznášela jídlo??? O to se snad můžou postarat nějaké kamarádky,né? Snad z těch pozvaných se nikdo nenechá proboha obsluhovat od nevěsty???
Odpovědět
Článek se načítá
však se doma můžeš převléct. Já jsem byla ochotná přistoupit na svatbu pouze ve dvou, ale šaty ty mi nidko nerozmluví. A hrozně se na ně těším. A vybírala jsem je přes půl roku, abych si to pořádně užila. Fotit se nemusí na dovolené, o vánocích ale na svatbě....už jen pro to, že jednou je budou chtít vidět i Vaše děti. Je to jediná památka s prstýnkem.
Odpovědět
Profilova fotka
v mém případě bohužel sexy šatky nepřipadají v úvahu.To by bylo jako by je měl na sobě slon :-) .A tu obsluhu budu muset taky nějak dořešit.
Odpovědět
bakula - tak si porid saty ve stylu antiky a bude :-) nebudes ani slehackova nevesta ani utapnuta v kostymu...
Odpovědět
Profilova fotka
baku i baculky můžou být sexy.-) Jestli toužíš být za nevěstu a užít si to, tak běž do něčeho neobvyklého a kostýmek si vem do práce. Jak psala hakli, pak se můžeš převléct.-)
Odpovědět
souhlas s kata i kaci
Odpovědět
ja byla byla taky na takove domaci svatbe, kde bylo zhruba 15 lidi a bylo to strasne super :-) nevesta mela takovy saty po kolena a sacko, jidlo organizovala dcera nevesty a dve dcery zenicha :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jednodušších svatebních bych se nebála nebo bych si pořídila nějaký krásný světlý šatičky, který se daj nosit i v létě a dozdobit třeba kloboučkem... :-)
Odpovědět
nebo i klasické plesové, modré, lososové, zelenkavé. Lepší než kostým jak stará baba.
Odpovědět
Myslim, ze najdes spoustu satu, ktere budou hezke na svatbu, ale na druhe strane je muzes pouzit i na jine slavnostnejsi prilezitosti, jestli nechces utracet za jednorazove svatebni saty. Muzes si poridit klasicke koktailky, nebo proste hezke letni saty, ktere pomoci doplnku trochu ozvlastnis, nebo plesove saty v ruzne barve. Ale pozor pri nakupu plesovek: na plesech se rychle okoukaji, takze pak stejne vetsinou konci zapomenute ve skrini. Fotky urcite jeste rozvaz, urcite se na ne oba (i kdyz si to ted milacek nemysl) po letech radi podivate, a je super je ukazovat detem. Ty se pak nestaci divit, jaky byli rodice mladi a krasni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pěkné jsou i šaty z hedvábí, když se pěkně decentně namalujou... (A po svatbě si je můžeš nechat třeba domalovat ještě víc s sytějších odstínech a hned budeš mít nový model) Jsou moc pohodlné a přitom mají jednoduchý střih a sluší každé postavě a můžeš je vzít do města i do divadla, na něčí svatbu (včetně své vlastní :-) ). My sme taky neměli profi fotografa, stačí příbuzní nebo kamarádi, kteří umějí vzít foťák do ruky (a pak na fotce nejsou lidi bez hlaviček apod.) Ale stejně bych asi ukecalal manžela na pár fotek třeba v parku (třebas jen na 10 minutek), potajnu se pak na ně budeš chodit dívat, to mi věř ;-)
Odpovědět
Ja jsem taky pro nejake saty. Netvrdim, ze musi byt svatebni, ale melo by to byt neco, v cem proste nechodis kazdy den, aby sis udelala ten den vyjimecnym a nezapomeutelnym. No...on zapomenutelny dost je a proto bych doporucovala i ty fotky... Treba jen par nejkych nekrecovitych momentek nebo usmevnych poz, muze vas vyfotit kamarad, strejda nebo nekdo, budete u nich radi vzpominat, uvidis ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
My jsem meli malou svatbu, jen rodice a svedci, takze mi stacil kostýmek kterej jsem si nechala usit v krejcovství springer v Praze
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by jste uvažovala o vkusném kostýmku, který využijete i na jiné společenské události, mohu Vám nabídnout tyto kostýmky, které máme i v jiných barvách.
Odpovědět
Je to mimo misu, ale zkuste se pozeptat na strednich skolach kde vyucicuji cisnik/servirka, jestli by se s nima dalo domluvit na obsluze s zakama :-) budou radi za nejaky penize mladasove a vy to budete mit pripadne bez starosti :-)
Odpovědět
Moc hezke, taky mam doma jeden usity z krejsovstvi :)
Odpovědět
Haha, vždyť tohle je 7 let staré téma, tazatelka je už dávno vdaná! :-D :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?