Malá nevěsta

Ahoj! Najdou se tu nějaké nevěsty menšího vzrůstu? Já jsem opravdu prcek, měřím 152 cm a nohu mám velikosti 35. Už předem očekávám, že si budu muset šaty nechat ušít, že na mě asi v půjčovnách nebudou připraveni. Ale uvítám jakékoli zkušenosti podobně malých nevěst :) Např. i jaký styl šatů se hodí k takové postavě atp.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ,jsem stejně malá, jen s troškou větší nohou :-D taky ještě nemám šaty, ale určitě se pojedu podívat do salonu :) uvidíme co nabídnou :-)
Odpovědět
@mirkaema I já jsem mrňavá (partner je o víc než hlavu větší). Šaty si nechávám ušít, protože mi nesedí délkou a mám pas spadlý na bocích. Ušití je pro mě jistotou.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema ahoj, ja merim 149 a pul :-D saty mam normalni ze salonu, princeznovsky strih. Ani je nemusim zkracovat, pac mam velkou obruc pod sukni a roztahne je hodne do sirky (cimz se zkrati delka). Jinak by je nebyl problem zalozit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,ja mam 147cm a taky se toho bojím... Po novem roce se chci vrhnout do hledani 😊 A nohu mam deckou 33 :-( ale šaty jsou dulezitejsi než boty 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Tady si zase tak malá nepřipadám. :-D Ale mám 163 cm a šaty jsem si kupovala....v salónu mi pak paní doporučovala, že je nemám tolik zkracovat, abych je pak prodala. Takže jsem musela mít i podpatky, které jsem moc nechtěla....a nohu mám 36-37. :-)
Odpovědět
@mirkaema Ahoj, mám stejnou výšku, jen nohu o 3 čísla větší :). Šaty si nechám ušít, opravdu nemám náladu na zkoušení šatů, které jsou šité na vychrtlé vysoké modelky bez zadku a prsou :D. A i když by ti šaty zkrátily, pořád nebudou sedět střihově nebo u krku nebo v pase - nemáme jen malé nohy :D. Já chci šaty s rukávy, ne s korzetem A HLAVNĚ ne princeznovské. Napsala jsem asi 15 půjčovnám v okolí a ze všech mi napsali, že nic takového nemají..
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Ahoj, ono i být vysoká a štíhlá je celkem problém...já jsem přesně pravý opak vás tady - měřím 193 cm, což už je pravda i trochu víc než mají modelky, ale ve všech salonech mi bylo řečeno, že mají na optimální výšku 170 cm plus minus 3 cm, zbytek se upravuje :/ Pravda je, že jsem se nedala a do pár šatů vlezla a délka byla OK, takže prodavačky v salónech možná občas ani nevědí, co mají :D
Odpovědět
Zdravím, já jsem taky prcek. Šaty si tedy nechávám šít (jednak proto, že moje švadlena je prostě úžasná, za druhé proto, že se mi líbí takové ne úplně tradiční šaty a za třetí... jelikož máme malou dceru, bude mít ušité stejné šaty jako já...). Mám kamarádku také malého vzrůstu a ta měla šaty normálně půjčené ze salonu! Pokud je spolehlivý salon a šikovná paní, tak si poradí s jakoukoli postavou...! Já bych se nebála se podívat do salonu...za zkoušku nic nedáte! ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych osobně chtěla teda jen půjčit, tak snad něco objevím...máme celkem malý rozpočet a už mi takhle ve skříni visí ušité maturitní šaty, které jsem měla taky jen jednou v životě. Byly to krásné korzetové, které mi i slušely, tak bych ráda i ty svatební měla korzetové. No uvidíme...
Odpovědět
@mirkaema Ahoj, jsem o 5 cm vyšší s o číslo větší nohou, ale k tomu mám i větší prsa s malým obvodem, proto je pro mě šití šatů jistota, i kvůli tomu, že nechci korzetovky....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já mám 158cm a nohu 35 někdy 36. Šaty si budu půjčovat, min.týden jsem byla zkoušet a myslela jsem že moc toho na mě nebude, ale byl to opak, tolik šatů co jsem si mohla zkoušet, jen v jiných salonech to měly problém, že nezkracují, ale salon Belladona v Ostravě je super moc doporučuju :-) vůbec nemají problém se zkracováním, zkoušela jsem i zkrácené šaty a seděly perfektně, jak princeznovský styl tak s tylovou sukní, samozřejmě jsem měla podpatky 8cm, šaty jsem si hned vybrala a pak mi je trochu zkrátí ;-)
Odpovědět
Děkuji všem za příspěvky! Určitě taky vyrazím vyzkoušet pár salonů, když tak vidím, že i nějkaé to založení je možné. Ale spíš se spoléhám na vlastní ušití, takže do budoucna uvítám vaše zušenosti s šitím (cenu a pod.) :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravim vas male a hezky nevesty :) Jsem modni navrharka, siju saty na miru. Prave ze vlaste merim 157 ;) a s toho jsem od puberty zacala usivat pro sobe, a ted' delam to professioanlne . Mela jsem spoustu malych nevest, a vsechni byli spokojeny z nasi spoluprace :) Na novou sezonu mam nabidku. Ale rada vytvorim pro vas jedinecne saty na miru! NANAY - be Unique, be who you are!
Odpovědět
Ahoj, doporučuji šatky ze salonu Vysočina, šatky pro nevěsty menšího vzrůstu tam mají. Já měřím 157 cm a vdávala jsem se v jejich šatech - krásně padly :). A nabízí taky možnost nechat si šaty ušít na míru a potom si je půjčit. Tak koukni na jejich facebook a posílám ještě fotku ze svojí svatby :)
Odpovědět
@alcappp Ahoj! Moc ti to na fotce sluší! Na kolik tě v tom salonu přišly? Děkuju!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, měřím cca. 155 cm a šaty jsem si nakonec nechala ušít v Madoře, jsou krásné:-) Po 5.9. budu prodávat:-)
Odpovědět
@mirkaema Ahoj, já mám také 152cm a se sehnáním šatů jsem neměla žádné problémy :) Měla jsem "princeznovské" šaty. Jediné co se mi nelíbí na malé postavě je nízko posazený pas, to pak člověk vypadá, že má moc krátké nohy. Takže neboj, není to taková hrůza :)
Odpovědět
Já mám 158 a šaty jsem měla půjčené ze salonu Paulína v Brně. Měli tam spoustu šatů na nevěsty menšího vzrůstu. Navíc příjemné půjčovné 6500 Kč. Nak8nec jsem ještě přidala 11 cm podpatky ať nevypadám jak trpaslík, ale nebyl by prý problém je zkrátit i k balerínkám. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@saro1602 Ahoj, můžu se zeptat, kde jsi nakonec hledala a našla? :-) Přidávám se do skupiny malých nevěst s necelými 155 cm, lokalita Moravskoslezský kraj, nejlépe Ostrava, F-M a okolí. Díky
Odpovědět
@mirkaema já měřím 155
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 160cm 😉 budu mít baleríny a šatů měli dost a ty moje mi jen založí-kdybych chtěla podpatky tak ani nemusí
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Ahoj, šaty jsem měla půjčené ze salonu Tina v Havířově. Sice salon není nějak velký, ale mají tam opravdu nádherné šaty, můžu jen doporučit! Šaty mi upravili na míru během jednoho dne, abych nemusela jezdit x km dvakrát, šaty byly dokonalé. :-)
Odpovědět
Já mám 153 a nohu 36. Když sem si půjčovala šaty na maturák, tak v jednom salonu řekli, že se šaty nezkracejí, ale v dalším, že se šaty dají vždy nějako zkrátit. Za zeptání nic nedáš :-)
Odpovědět
Já mám 160 cm a šaty jsem si nechávala zkrátit, případně kdo shání v této délce, mrkněte ke mně na bazar, třeba se vám zalíbí :) Jde o Pronovias
Odpovědět
@mirkaema ahoj ja mam 155cm a saty na me byli kukni do alba...v salonu bez problemu me je zkratili a zuzili :) takze nevidim duvod proc si nechat sit saty jen proto ze jsi mala a lodicky mam taky 35
Odpovědět
Profilova fotka
@nakina nemůžu u tebe šaty najít nebo to byla ironie? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?