Malá a přitom "velká" nevěsta

Milé nevěsty, máte některá zkušenost s tím, že vaše výška je 158 cm, máte krátké nohy, 50 kg (štíhlý pas), ale k tomu 4ky prsa? Jaké šaty jste volily? Mám pocit, že mi nesluší ani korzet, ani ramínka, ani široká sukně, ani splývavá a jakmile dám na sebe v salonu šaty, tak se opticky snížím i na podpatcích o 20 čísel dolů a ve všem vypadám, že mi ta prsa vyskočí z šatů. Drobné a prsaté nevěsty - jaké jste měly šaty? Těším se na vaše příspěvky a věřím, že v celé republice nejsem jediná :D
Odpovědět
Ahoj, mám podobné proporce (nevím, jestli 3ky nebo 4ky) a měla jsem korzet, ale nahoře ne rovný, ale do V, jakoby srdíčka (v rovnym vypadaly divně). Koukni kyžtak ke mě do alba. Stažení v pase zařídila svědkyně, akorát šněrování s pak vzadu nezužovalo postupně, ale nahoře rychleji a od pasu skoro rovný - a to je na mě ještě trochu přešívali. U většiny šatů bez ramínek jsem měla pocit, že mi každou chvíli sjedou, protože byly buď široký celý, a nebo když byly užší, tak z nich lezly prsa. Sice mi v salonu tvrdili, že trochu přešijí, ale neriskovala bych, abych při poslední zkoušce zjistila, že mi padaj... Podpadky jsem měla 7,5 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám podobný problém. Nejlepší pro takovou postavu je hladký korzet který končí v nejužším místě pasu, případně trošku nad ním a bohatší sukně nejlépe s krajkou. Krajka bude díky hladkému korzetu odvádět pozornost od větších prsou a sukně začínající v pase či lehce nad (ale ne zase přímo pod prsy) prodlouží spodní část těla. :) Samozřejmě ale záleží i na typu postavy. Tohle jsem jen napsala na podstatě toho co jsi napsala. Kdybych tě viděla, poradím víc.
Odpovědět
Pokud jsi hubená, volila bych šaty jako má @l_fifi s tím, že si klidně můžeš dovolit velkou vlečku.
Odpovědět
já mám podobnou postavu. nakonec mi nejvíc slušely šaty střihu mořská panna, nahoře výstřih, krajková záda a krátké krajkové rukávy, vlastně celé šaty byly z jednoho kusu krajky. Teď doufám, že mi švadlena ušije stejné :) Bála jsem se že mi to bude zkracovat postavu ale naopak. Hlavně nebrat nic co má výrazný pas ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný problém, chtěla bych celé krajkové šaty s ramínky a holími zády,ale při výšce 159cm si říkám,že bydu vypadat jak jelito :-D a navíc nemůžu zatím takové šaty nikde najít. Nevíte kolik vyjdou takové šaty u švadleny?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mam podobnou postavu - 159 cm a 51 kg, az na ty prsa teda, a vyresila jsem to tak, ze jsem se korzetu uplne vyhla, zvolila jsem saty trochu uzsi se spadlymi raminky (foto mam ve svem fotoblogu uplne dole). Ohledne vysky mi vubec neslusela tzv. morska panna nebo anticke strihy (to jsem vypadala jak v nocni kosili) Slusely mi spis saty ackoveho strihu. Kdybych nemela otekle nohy, jdu i do kratkych satu, ty malym nevestam slusi. :-)
Odpovědět
@bzencanka Já jsem se různě poptávala a je to mezi 7 a 16 tisíci. Hodně záleží na kvalitě krajky a jejím množství. Nejdražší je samozřejmě varianta z jednoho kusu krajky celé šaty. Nakonec jsem si vybrala variantu 7-8000 švadlena tady v Praze. Šije hezky a dohodneme se, také si rozmýšlím, kde všude by ta krajka vlastně měla být :) v případě zájmu dám kontakt :) @huwik ono to chce opravdu projít pár salonů a vyzkoušet, co komu sluší. bohužel se to nedá paušalizovat "jeden typ šatů na jeden typ postavy" :)
Odpovědět
Budu si nechavat sit saty na miru asi. Nicmene uz diky vam mam alespon trochu predstavu, co by snad slo ;) diky moc ;)
Odpovědět
Ještě jeden tip, sestra je taky maličká, 157, jen bez prsou ;-) ale to vyřeší vršek s ramínky. A měla sukni vepředu otevřenou, takovou tu nabíranou s volány, vzadu až na zem a vepředu jí byly částečně vidět nohy a boty, což té její ´výšce´ dost pomohlo :-) Nikdy bych neřekla, že šaty, které jsem na fotkách viděla na 180cm modelce jí budou takto slušet :-)
Odpovědět
Pokud netrvas na dlouhych satech, tak si myslim, ze idealni pro tebe budou saty ve stylu 50. let s v-vystrihem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já jsem to samé...:) malá - 160cm, celkem štíhlá, ale prsa velikosti 65D - přes prsa mám 90cm a pod nima 66. Hledám zatím celkem marně - moc se mi líbí éterické, vílí, splývavé šaty, ale jsem v tom jak parodie na éterično... :-D zatím jediné, co mi opravdu sedí, jsou pin-up střihy do půli lýtek - zdůrazní pas a delkot a nevypadám v tom jako v noční košili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?