Má znamení vliv na výběr svatebních šatů? :-)

Profilova fotka
VÁHY: Tak já jako váha můžu snad jen přispět zjištěním, že nevím, které šaty bych raději a do svatby nejméně ještě 5krát změním rozhodnutí a stejně budu pořád váhat, jestli tamty či ony nebyly lepší... ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
RAK 20.7. : Na mě to taky vcelku sedí, citlivá umělecky zaměřená duše.) Celou svatbu bych si přála v bohémském stylu, žádné dortové šaty. Spousta květin a rozpuštěné vlasy.
Odpovědět
Profilova fotka
VÁHA ale sedi na mě spis PANNA - miluju okazalost, a dá se říct až přeplacanost -myslim že to vystihuje vše:-) A než jsem zvolila šaty bylo to na 13 pokus, a misto měním po 5té...:-Dale už je to definitivní, díky bohu
Odpovědět
zvláštní úvaha... já jsem rak (25.6.), moje představa o svatbě a šatech je luxusní netuctová jednoduchost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem rak. A víte co je zatím nejzajímavější na této diskuzi? Doteď se ozvali jen váhy a raci. A o obou znameních (plus štír) se říká, že milují takemno, horoskopy, záhady... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
takemno=tajemno :-N
Odpovědět
já teda horoskopy moc neprožívám, abych pravdu řekla :-) spíš vůbec, spíš jsem byla zvědavá, co sem kdo napíše :-)
Odpovědět
možná to trochu sedí...nechci být nenápadná, ale naopak středem pozornosti...lev:-)
Odpovědět
já horoskopy a vykládání z karet můžu,,jsem Vodnář - velká extravagance - ve všem,,
Odpovědět
Jsem Štírka a v tomto jsem lehce asi mimo všechny teze, páč mám ráda, co se svatebních šatů týče, jednoduchost, a nikdy bych se nevdávala v jiných, než bílých dlouhých šatech :-)
Odpovědět
Ja som vodnarica,vobec by ma nenapadlo,ze by to nejako saty suviseli so znamenim,ale budem mat tyrkysovu vyzdobu,dokonca aj tyrkysovu stuhu na satach...takze asi podvedome nieco s tym vodnym znamenim :-D
Odpovědět
Vodnář ale není vodní znamení - nýbrž vzdušné
Odpovědět
Článek se načítá
to je jedno,ale na obrazkoch,ikonkach vzdycky leje vodu...cize ja si vodnara spajam s vodou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem kozoroh 8-) o satech jsem zatim nejak zvlast nepremyslela, ale modu mam rada jednoduchou, vyraznou a zenskou. dost si na obleceni zakladam, necitim se dobre neupravena, v nejakem vytahanem tricku a teniskach. kvalitni materialy, originalni strihy a kombinace. nesmi to byt moc strohe ani prehnane nacincane, zkratka tak akorat. model musi hlavne lichotit postave. barvy max. 3 naraz... jo, a vysokaaaanske podpatky, to je moje! :-p jinak jsem totalni perekcionista, dokazu se vratit prevlect, pokud citim, ze to"neni ono" nebo ze jsem si zapomnela nejaky doplnek. modu miluju, ovsem nikdy bych si nevzala neco jen proto, ze je to zrovna in, pokud mi to neslusi. ale asi nejde vse posuzovat jen podle slunecniho znameni, chce to zapojit i ascendent a dalsi planety, pak charakteristika sedi perfektne... (mam tam namichane ryby a vodnare, takze to by odpovidalo :-D )
Odpovědět
já jsem střelec ;-) takže u mě převládají džíny a trička, ale v poslední době začínám najížděj i ná ženštější módu x-) ale u šatů nevím, původně jsem chtěla princeznovské s velkou sukní a korzet, ale nakonec jsem skončila úplně někde jinde :-D
Odpovědět
Strelec - jsem extrovert a mam rada originalitu. Mela jsem jednoduchou ackovou sukni ve vinove barve a bilo ruzovovinovy korzet. :-)
Odpovědět
PANNA - upozorňuju, že velmi netypická :-D ukecaná, všude nepřehlédnutelná, hyperaktivní a energická, lehce extravagantní (někdy i těžce)..typické jsou pro mě detaily a puntičkářství. jsem schopná ráno hodinu stát před zrcadlem a měnit jeden model za druhým. mám ráda sladěnou barevnost - červené botky, kabelka, pásek, náramky, k tomu líčení ap. vysoké podpatky (teď jsem si koupila tyrkysové boty s 10 cm podpatkem). nevadí mi "oficiální" oblečení, ale užívám si džíny, topy, které odhalují ramena nebo naopak roláky. náramky, náušnice, velké hodinky... no já už jednou vdaná byla...až se budu vdávat podruhé, tak jedině v šatech, které mám v albu ;-) a to jakožto ušlápnutá puťka mám i ascedent v panně...takže tímhle se asi řídit moc neda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kozorozec: mozem povedat, ze na 80% suhlasim s reys (u mna by som vyhodila tie opatky :-) ) Som perfekcionista, vsetko do detailov poladene, tiez jednoznacne vzdy sa snazim byt upravena. Nepreferujem extravagatne kusky oblecenia a nie som rada stredom pozornosti. Ked som si vyberala saty teraz v zime, moja prva idea boli krajkove saty, jemne, skor na telo, bez obrucovych spodniciek, ale nakoniec mam hladke, ale tiez skor jednoduchsie ale zaujimave, champagne farba. Urcite som vylucila z vyberu "slahacky" alebo velke sukne z tylu, alebo inak precancane, prezdobene saty, takisto neplanujem zavoj, korunku a bizutku skor elegantu nenapadnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem blíženec. Takže jsem ve výběru měla dvoje naprosto jiné šaty. Jedny byly naprosto jednoduché a vzdušné, druhé princeznovské, ale pořád mi něco říkalo, jestli by neměly být trošku odvážnější. :-D Nakonec se všechna moje já poprali a zvolily kompromis, co mám v albu. Trošku netradiční, jednoduché, ale dost "svatební" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj! Koukám, že tu ještě nemáte žádnou Rybu ;-) Já mám ráda romantiku, ženskost a křehkost, ale taky pohodlí. Takže jsem měla romantický šaty s krátkejma rukávkama, barvu šampaň s meruňkovou mašlí pod prsama. Žádnej korzet a spodničky, prostě "jenom" šaty ;-) Plus nemám ráda tuctový věci, co má každej, a dost ráda uplatňuju svoje nápady, takže i ty šaty byly šitý podle mojí představy. A dělala jsem si svoje oznámko a prstýnky byly taky "moje" :-D
Odpovědět
Ahoj, jsem taky Rybka ;-) . Normálně nijak romanticky založená nejsem a šaty jsem chtěla hodně jednoduché, ale ženské. Nakonec to ale vyhrály romantické šaty, protože mi seděly nejlíp (a nelíp jsem se v nich i cítila):-). Jinak nesnáším přeplácanost, takže u prstýnků, oznámka a ostatních věcí jsme dali přednost jednoduchosti :-).
Odpovědět
alenah: S přeplácaností to máme stejně. Nejvíc mě děsily oznámka s holubičkama, srdíčkama, zlatíčkem... :-N My měli text, monogram a převázaný stuhou ;-) Šaty totéž - nějak jsem si na sobě neuměla představit kombinaci krajky, výšivky, korálků, kanýrků a mašlí... Jako ne že by se mi to nelíbilo vůbec, ale na sobě jsem to prostě nechtěla.
Odpovědět
Krtek.93: přesně tak, holubičky, srdíčka atd. na oznámkách mě taky psychicky ničily (teda ne, že by mi to vadilo u jiných lidí, ale tohle bychom nebyli vůbec my ;-) ), ale babička to asi zcela nevydejchala dodnes :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Váha:3x jsem měnila šaty,ale teď už jsem našla ty pravé a už konečně neváhám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem lev... Původně jsem chtěla šaty jednoduché, bez vlečky a třeba s ramínky za krk. Nakonec mám šaty s vlečkou a bez ramínek :o))
Odpovědět
Ahoj holky já jsem ve znamení ŠTIRA a mám ráda jednoduchou eleganci nic přeplácaného a hlavně se ráda liším nemám ráda věci okoukané a hlavně ne takové co má každá druhá proto volba šatů kytky účesů bude pro mě nesnadná volba.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?