Lightinthebox - svatební šaty z Číny

Profilova fotka
ahoj holky, neobjednával jste si někdo šaty z http://www.lightinthebox.com. Mají tam nádherný levný šaty na míru, ale bojím se jesti přijde to co na obrázku. I když by to měla být podle všeho kvvaliní e-shop. díky moc za názory :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@henny86 Já ano, nakonec jsem je na sobě neměla, ale byly moc hezké a kvalitní. Mám je nafocené na mém bazaru zde http://www.beremese.cz/market/svatebn... Byly stejné jako na fotkách výrobce.
Odpovědět
Mrkni se na uživatelku svetluska81 - prodává na bazaru model právě odtud.
Odpovědět
Profilova fotka
@henny86 Stejné samozřejmě nebudou. Na fotkách, které prezentují, jsou šaty mnohonásobně dražší a oni šijí jen napodobeniny. Co si zaplatíte, to dostanete. Za tu cenu, ty šaty špatné asi nebudou.
Odpovědět
@henny86 no já nevím, já bych do toho asi nešla. Zrovna dneska jsem si byla v salonech zkoušet šaty a musím říct, že ta možnost si šaty vyzkoušet je k nezaplacení. Modely, o kterých jsem si byla jistá (!!), že mi padnou a líbily se mi na obrázku, na mně nakonec vypadaly směšně. Naopak boho styl, který mě na fotkách moc neoslovil mi nakonec padnul nejvíc. Proto za sebe musím říct, že já bych to teda neriskovala - ne jenom kvůli kvalitě materiálu a velikosti, ale hlavně kvůli tomu, že se mi na mně nemusí pak líbit. Ale zase jsem četla hodně názory holek, který jsou s šatama z Číny spokojený.
Odpovědět
Profilova fotka
To máš to samé jako aliexpres.. Všechno z číny. Holky je hodně kupujou, vypadají jako na obrázku. Taky jsem měla z číny, z jiného eshopu a pak jsem si je dávala trochu poupravit u švadleny. Sama uznala, že jsou dobře ušité a za tu cenu by se jí to samotné neoplatilo ušít. Ještě se koukni na jjhouse.com, vbridal.com. Pozor na velikosti, pořádně si prostuduj velikostní tabulky
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju moc. Kouknu na to.ja vím že to nebude žádná super kvalita ale věřím že kdyby mi to nesedlo na 100% tak švadlena pomůže a pořád to je levnější varianta než x tis.za půjčení na 2 dny 😉
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ve skutečnosti existuje mnoho kvalita on-line stránky, které můžete najít v Google uvnitř, jako například: www.missydress.ie
Odpovědět
Profilova fotka
Ja z lightinthebox mam spolecenske saty. Nechavala jsem si je sit podle mych velikosti a padnou jako ulite. Za cenu 80 liber jsou naprosto nadherne. Kdyz jsem je vzala ke svadlene na zkraceni vlecky, tak i ona se divila jak kvalitni prace to je. Ale asi je to hodne o stesti. Protoze jestli to dobre chapu, tak ty saty pochazi z ruznych zdroju, z ruznych dilen atd... takze se asi tezko da predvidat, co dojde. Ale ja jsem byla vazne spokojena a jeste dosly asi o tri tydny drive nez uvadeli.
Odpovědět
Sice je to Ali, ale Číňan jako Číňan....Já si teď nechávám šít tyto šaty https://www.aliexpress.com/item/Lace-... Viděla jsem reálné fotky jiných šatů od zákaznic přímo od tohoto prodejce a šaty má nádherné, vypadají fakt skvěle. Pravda je ta, že zrovna nepatří mezi nejlevnější, ale je to takový kompromis. :-) Důležité je číst hodnocení a pořádně se změřit, pak bych se toho nebála. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já asi půjdu proti proudu :-) Šaty z lightinthebox mám a: jsou ještě krásnější, než na obrázku! Kvalita je suprová, materiál je božskej, no prostě jsem se do nich zamilovala jak na první pohled, tak pak i na první dotyk. Krajka je jemná, nekouše. Mám šité na míru, s vlečkou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@modryprstynek Jaký model to přesně je prosím ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to model #02516037 a zadala jsem si "custom measurements". :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?