Líbí se vám tyto svatební šaty? Hodí se k nim závoj?

Profilova fotka
Vybrala jsem si tyto svatební šaty, nejsou "dortoidní" tedy klasika korzet a široká nabíraná sukně a jsou nové. Stály mě 7000 Kč. Žádné podobné jsem nikde neviděla, něco mezi střihem rybí panna (v těch nejde tancovat a někdy ani chodit) a klasikou. Jen nevím,jestli se k nim hodí závoj, prosím poraďte.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mit saty podobneho tipu a zavoj zvojim jen na foceni a obrad...takovy ten delsi uzky, pripnuty vzadu do vycesanych vlasu. Saty jsou uzasneeee! Uz je mas doma? Jaky je material? Das sem real foto? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou krásné. Akorát teda bych asi závoj nevolila... maximalne jak pise tessina87, tak jen na focení, kdybyste chteli pár fotek se závojem, ale jinach bez závoje (šaty si myslím, že jsou dost zajimavé, a právě takto i pořádně vyniknou).
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ne klasický krátký, ale ten úzký dlouhý by se mi k těm šatům líbil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ano už je mám doma a sedí úžasně, mám malé prsa, ale dělají super výstřih, jsou vyztužené takže nepotřebujete podprsenku. Právě mi k nim ten závoj moc nesedí, tak nevím jestli ho vůbec kupovat. Uvažovala jsem i o účesu. Chtěla jsem rozpuštěné vlasy nebo nějak vyčesané do ohonu, ale teď si myslím, že nej účes by byl takový jaý má ta modelka. A přemýšlím o bílých rukavičkách...ty by k tomu podle mě šly...
Odpovědět
Profilova fotka
Zavoj ani rukavice bych uz nedavala, jsou to vyrazne saty, takze se obejdou bez dalsich prizdob. Budou te delat krasnou sami o sobe.;) Uces bych taky volila vycesany, jako ma modelka, aby vyniklo to raminko za krk a prodlouzi te to.;)
Odpovědět
určitě by se hodil dlouhý, jednoduchý bez krajek apod... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem ráda, že se vám líbí, zatím mám samé pozitivní ohlasy tak snad jsem nešlápla vedle :-) Příteli se v nich taky líbím tak to je hlavní :-) jinak jsou ze serveru saty-svatba.cz model W222, mají tam úžasné šaty za cenu půjčovného ke koupi nové.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) me se libi, zavoj uz bych nedavala
Odpovědět
Profilova fotka
@sistr příteli? no neříkej, že je viděl..? :) to snad néé..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, viděl. Na svatbě chci být nejkrásnější hlavně pro něj, takže podle mě není důvod čekat až na svatbu. Tam mě samozřejmě uvidí nalíčenou, učesanou, upravenou atd. Já s ním taky půjdu vybírat oblek a košili, tak proč by on nemohl vidět moje šaty? Nejdůležitější je pro mě jeho názor a kdyby mi řekl, ne, tyto se mi na tobě nelíbí vůbec, tak si je nekoupím, ikdyby se mi líbily jak :-)
Odpovědět
jsou krásné a co materiál je kvalitní nebo nějaká čína koukala jsem na stránky šaty mají hezké tak proto se ptám jestli to odpovídá zkutečnosti
Odpovědět
@sistr Šaty svému budoucímu manželovi ukazovat nebudu, ale taky jsem se ho vyptávala, co by se mu líbilo a co naopak vůbec. Jak píšeš ty, chci být nejkrásnější pro něj ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Material je dobry, z ciny nejsou, na cedulce je made in germany.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, konečně někdo, kdo má stejný názor jako já:) S mým mužem jsme také byli vybírat svatební šaty spolu. Jinak myslím, že dlouhý nekrajkový závoj k nim bude nádherný:)
Odpovědět
Profilova fotka
@apacheee Přesně tak. My ty tradice spíš porušujeme než dodržujeme - svatba bude v květnu, přítel už mě v šatech viděl, asi nebudu mít ani závoj, kostel nehrozí - svatba bude v růžovém sadu atd. :-) Navíc spolu už i bydlíme, takže to, že by mě viděl až u obřadu stejně nehrozí. A jeho názor mě zajímá předem, ne aby mi pak řekl, že ty šaty mi neslušely nebo že jsem si měla vybrat jiné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sistr Amen:)
Odpovědět
Profilova fotka
A k těm šatům bych si představovala tuto kytku. Nevíte náhodou kde by se daly sehnat takové brože nebo bižuterie? V květinářství to předpokládám mít nebudou, bud jim to muset dodat...Ta kytka je super, něco takového bych chtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , podobne saty najdete i v nasem vyprodeji.:o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?