Libi se vam tyto saty jakoé svatební?

Dobrý den chci se vás zeptat na váš názor zda se vam libi jako svatební šaty?Nemám je uplne stahle,stahovala jsem samaPředem vam dekuji za názory mně se moc libi
Odpovědět
Já si myslím, že by svatební šaty měly být bílé.Ale každý má jiný názor...pokud se vdáváte už po druhé tak jo.....
Odpovědět
Omlouvám se za názor, ale nelíbí, přijdou mi nemoderní...
Odpovědět
za mě teda ne...a barvou to není, jsou prostě mimo dobu
Odpovědět
Za mě v pohodě. Není to můj vkus, ale nevidím na nich nic děsuplného.
Odpovědět
Důležité je, jestli se líbí Tobě. Já jsem třeba klasik a v jiných než bílých šatech bych se vdávat nechtěla. Ale každý to má jinak.
Odpovědět
Jsou evidentně plesové, nějak je neumím vidět jako svatební. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Klasické svatební to nejsou, ale to si myslím není podstatné. Hodně nevěst jde mimo proud a volí šaty barevné. Pokud máte v této barvě laděnu i svatbu jako takovou, tak proč ne. Důležité je, co se líbí Vám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ti odpovím otázkou: a líbí se tobě? :-) Jestli ano, nevím proč tě zajímá názor cizích lidi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou spíše plesové, ale myslím, že záleží na tobě.. ty se vdáváš a ty se vdej v tom, co se ti líbí a nenechej si do toho kecat :-)
Odpovědět
Jestli se ti líbí, nevidím v tom problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty nejsou špatné, ale nějak na nich není nic svatebního... Výběru barevných šatů na svatbu fandím i různým jiným alternativám (puntíky, střihy...apod.), ale tyhle mi na svatbu vůbec nejdou a možná ani nedokážu vysvětlit přesně proč. Za mě tedy ne, ale jak tu psal někdo přede mnou, jestli se líbí Vám a chcete je na svatbě mít, je to Váš názor, Vaše volba, Vaše svatba a nenechte si do toho kecat :-) Jestli jste na vážkách a ani u Vás to není stylem: "Wow, to je ono, ty chci!", tak bych hledala dál :-)
Odpovědět
Šaty jsou krásné,ale spíš na ples. Záleží co ale chceš ty...Mně se před svatbou hrozně líbily bleděmodré šaty se stříbrnou výšivkou. Fakt nádhera,ale řekla jsem si,že bez bílých šatů bych nebyla ta pravá nevěsta...Ale vážně záleží na tobě:-) A zkus to probrat se ženichem,aby nebyl zklamaný když nebudeš v bílém.
Odpovědět
Článek se načítá
Ne každá chce být typická nevěsta v bílé :-) Jestli se ti líbí, tak si je vezmi. Nic strašného na nich nevidím:-D A pravá nevěsta budeš i v černé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k názorům, které už zazněly, je to Vaše svatba, vdávejte se v čem chcete, nenechte si do toho kecat, já vždycky chtěla bílé šaty, dlouhý rukáv, dlouhatánskou vlečku a hodilo se to ke mně a ke stylu naší svatby...ale každý je jiný...
Odpovědět
Profilova fotka
Běžte v čem se budete cítit nejlépe :) Já bych si je třeba nevzala, ale protože já chci bílou, ale nezáleží na jiném názoru než na vašem. :)
Odpovědět
Nelíbí.. Ani barva, ani střih.. Jako nevěsta bych je určitě neoblékla.
Odpovědět
Pokud se Ti, jak píšeš, moc líbí, tak vůbec neváhej! Budeš se v nich cítit dobře a bude to z Tebe cítit - a to je to hlavní. Já si zkoušela čtvery, většina kamarádek hlasovala pro jiné a stejně jsem si vybrala ty, ve kterých jsem se cítila nejlépe sama... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me se strih i vzor moc libi, ale ta tmavocervena mi prijde na svatbu trochu moc agresivni. Pokud byste se ale sladili s partnerem treba ze by mel cervenou kosili nebo kravatu, a kytice byla bila s par cervenymi kytkami, mohlo by to byt fakt hezke a originalni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne a ne. jsou spiše plesové, ale určite ne svatebni
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za mě taky určitě ne, tohle jsou normální plesovky, na svatbu podle mě nevhodné..
Odpovědět
Profilova fotka
Za me jo,taky mam na svatbu plesove,svatebni v tom stylu nesezenu.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle fialové jsou hezké:-)
Odpovědět
nelíbí se mi (a není to kvůli barvě)
Odpovědět
nelíbí se mi jejich střih, působí to celkem neforemně a látka mi nepřijde moc kvalitní, jde na ní vidět kdejaký záhyb a pokrčení, ani ta výrazná barva mě moc nebere, nemyslím, že by nevěsta měla být nutně v bílé, ale chce to nějaké jemnější barvy, toto se hodí fakt spíš na ples
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se to líbí Vám a cítíte se v tom super, tak bych do nich šla. Já třeba osobně jsem si říkala, že bych chtěla bílé šaty, ale v kombinaci s barevnýma balerínkama, nebo botaskama :-D Nesnáším podpatky a hlavně, jsme s přítelem stejně vysocí. Já třeba osobně půjdu spíše do jednoduchých šatů a asi se vyhnu pomalu všem, co má v názvu svatební. Stejně krásné se dají sehnat klidně v sekci společenské :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to Váš svatební den a pokud se v nich cítíte nejpohodlněji a nejpřitažlivěji ;-) tak bych nedala na názor druhých. Je to otázka vkusu a každá máme jiný vkus, ale cíl stejný. Obléknout si svatební šaty a oslnit toho svého nastávajícího. Být pro něj ta nej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vem si je, pokud jsi přesvědčena, že jsou to ty pravé. Hlavně, že se líbí tobě!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?