Líbí se vám moje šaty?

Ahoj, tak už mám třetí :-) a myslím že tentokrát je to ono. jen nevím jestli ramínka nebo bez. Krásně zakrývají faldíky ;-) Ale určitě bych ty ramínka potřebovala upravit jinak. Zajímal by mne váš názor. Díky.
Odpovědět
tak jako sedí hezky. ale každé ramínko má jinak krajku a hlavně je každé jinak široké a dekolt celý křivý.
Odpovědět
Mě přijdou moc pěkné. Škoda že není vidět, jak to vypadá, když máš dole obě ruce, ale řekla bych, že jsou ti ta ramínka volnější? Jestli se lehce upraví, tak bych je klidně nechala i s ramínky, pokud se budeš cítit lépe:) Nemusí mít přeci nutně všechny nevěsty šaty bez ramínek :)
Odpovědět
Jo, ty jsou mnohem hezci :-) Akorat ty raminka nevim, jak pise @pipa, vypadaji, ze jsou krivy, ale mozna je to jenom fotkou? Kdyz se upravi tak, aby ti byly treba trosku min volny, pripadne se spravi, aby byly trochu rovnejsi, tak to bude super.
Odpovědět
Oni jsou křivá protože jsou upravená pro jinou nevěstu na tento víkend a paní se mi snažila ukázat jak by se s nimi dalo pracovat :-) ale jinak teda dobré jo? uuuf :-)
Odpovědět
Nesedí ti..
Odpovědět
Souhlasím s kacenkakaca.
Odpovědět
mě přijde že ti padnou krásně :) jen je potřeba na tebe ten vršek přešít, ale říkalas sama že se budou upravovat.
Odpovědět
Mně se ta spodní část také líbí. Vršek upravit a budou super úplně celé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak hlavně aby se líbily tobě, ne? :-D
Odpovědět
Diky za názory. Ten vršek se presije na mne a budou super ;-) stejně už asi lepší nepotkam. Do svatby zbývají dva týdny.
Odpovědět
Pěkné šaty... :-)
Odpovědět
A nenapadá vás co k tomu za bižuterii?
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych jako bižu dala jen něco hodně jemného, třeba nějakou slzičku na tenkém řetízku, něco spíš víc ke krku. To samé naušnice, jen nějaké pecičky stejné jako přívěšek na krku :-) jinak až se šaty přešijí, tak budou vypadat moc hezky, pěkně ti zvýrazňují pas :-)
Odpovědět
spodek sedí v pohodě a vršek je potřeba upravit, takže za mne ano:-)
Odpovědět
Mně by se víc líbilo, kdyby aplikace byly našité jen na tom vršku a pod páskem už jen hladká sukně, ale jinak jo, nejsou špatné :-) Rozhodně se mi líbí víc než ty cos zkoušela předtím. S bižuterií už bych to nepřeháněla.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě zbytečně rozšiřují postavu. Mít je můžeš, ale pokud by byl výběr, volila bych nějaké se sukní popuštěnou od boků a ne z pasu. Tohle přesně byl i můj problém.
Odpovědět
Profilova fotka
jestli můžu mluvit za sebe tak ne, příjde mi že vám nesedí a dělají vás širokou v pase a tak nějak celkově mohutnou
Odpovědět
Za mě ANO, sluší ti a jsou moc hezké :-)
Odpovědět
ne-e,. přijde mi že nesedí....
Odpovědět
zbytečně rozšiřují :-( zkus nějaké střižené hned po prsy (něco jako jsem měla já, to zakryje břicho a další nedostatky - taky je mám :-S ) nebude to tolik poutat pozornost na břicho
Odpovědět
@mallorca123 souhlas, chtělo by to něco, co udělá opticky tenčí pas...nebo možná jste málo zašněrovaná, když to byla jen zkouška...špatné ale nejsou
Odpovědět
Já si zase myslím že tak hrozné nejsou ;-) jen nějak poupravit ten vršek, tím véčkem si jistá tedy nejsem. Sukně bude ještě větší dají se tam kruhy. Tak se to taky upraví. Mám budoucího manžela pořádného chlapa tak snad vedle něj nebudu vypadat obří. Týden před svatbou už s tím stejně nic nenadělám :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?