Levné svatební šaty z Polska na českých tržištích

Ahojky, vím, že tu už je diskuze o poslkých šatech, ale je to spíše o šatech, které si nevěsty z Polska nebo příhraničí samy dovezly. Já jsem už slyšela od několika spolužaček, které měly na plesy šaty třeba od Vietnamců z polského dovozu, že byly nadšeny. Sama jsem objevila jeden krámek v Litoměřicích, kde takové šaty (v mnoha barvách vč. bílé) prodávali za cca. 1700,- Kč. Máte někdo nějakou zkušenost? Šaty vypadaly docela pěkně, ale mám strach, jestli to něco vydrží... :-|
Odpovědět
Ahoj, zrovna jsem řešila to samé. Byla jsem na tržišti koupit si šaty, byla jsem nadšená, jak jsou krásné a hlavně levné. Jenže mi neseděla velikost, tak jsem šla jinde a zjistila jsem, že všechny šaty jsou všude úplně stejné jen v jiných barvách. Vyšívaný korzet, dlouhá lesklá sukně a šátek na ramena. Jsem nakonec ráda, že jsem si je nekoupila. Protože je bude mít asi hooodně holek. Ale co se týká materiálu, tak myslím, že by vydržet mohly.
Odpovědět
ahoj holky, rada prispeju svou troskou do mlyna. vzhledem k tomu, ze jsem z ostravy, casto jezdime na trhy do polskeho tesina, mame to pul hodky autem. saty na ples mam z jednoho kameneho obchodu v tesine a jsou uzasne a originalni, staly asi neco kolem 2000. na trhu si saty koupila kamoska, dokonce dvoje, kazde za 1500. v polsku mame i oblibeny obchudek, kde kupuje pritel obleky, kosile a kravaty za nesrovnatelne nizsi ceny a verte mi, koukala jsem na slozeni a moc se to nelisi od takoveho obleku z OP prostejov, ktery je trojnasobne drazsi. ja na svou svatbu urcite poridim segre saty z polska a kdybych si znovu kupovala plesovky, tak jedine tam :-) ;-)
Odpovědět
holky a kupujeete někdo polské šaty mimo těšín???všude jsou jen samé odkazy na těšín nebo tak....jenže já to mám malličko z ruky, třeba nějaká tržnice u krkonoš nebo tam nějak severněji?????
Odpovědět
pokud by jste některá měla přímo nějakou adresu nebo přesné místo těch obchůdků abych netoulala? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
kolem krkonoš zkus jeleni goru, jinak ja jsem mela saty od vietnamcu puvodem z polska na ples a nemuzu si stezovat
Odpovědět
Andrea4: Má to hodně Vietnamců, ale šaty jsou polského původu. Je to prý např. v Kralupech, Chrudimi, já to živě viděla v Litoměřicích, ale sháním Prahu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
andrea: a co Kudowa Zdroj - sice jsem tam po tom moc nekoukala, ale ze tam maji spolecenskych satu dost je pravda a neco v bilem taky clovek najde
Odpovědět
Profilova fotka
Andrea: my jezdím do Kudowe nebo do Jeleni ... dají se tam šaty sehnat levně i v kamenném obchodě ;-)
Odpovědět
to je super, od benešova jet až do těšína je celkem zbytečné....takže tohle je daleko lepší varianta....sháním plesovky ale koktejlky tak doufám že alespoň tam něco bude...tady mi to přijde vše stejné, navíc přemrštěné a kvalita mnohokrát neodpovídá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) polské šaty si všichni, co znám, chválí, kamarádky ze Slovenska si vždycky přivezly něco úžasného. Já jsem si koupila polské šaty v jednom obchodě v Brně na Lidické, v kamenném asi vietnamském obchodě, kde prodávají česi i vietnamci. Jsou tam moc ochotní a šaty stojí za to. Fakt je, že po bílých jsem se tehdy nedívala. A mají příjemné slevy po sezóně, fakt super! už je mám třetí rok a není to na nich vidět, takže polských šatů bych se fakt nebála! mějte se ;)
Odpovědět
Taky jsem koupila oblečení pro sebe, i přítel v POlsku v Těšíne, něco v obchodě, něco na tržnici. Je to mnohem levnější, než u nás a účel to splní, vypadá to hezky sladěné. Dokonce nám i upravili délku u obleku, za týden jsme to měli vše připravené.Myslím, že to nikdo nepozná,zda je to zPolska. Stejně většinu konfekce sem dovážejí do naších kamených obchodů, ovšem to je pak jiná cena. Kdo může, má to blízko k hranicím může zajet a kouknout. =-)
Odpovědět
v Brně kde přesně na Lidické?
Odpovědět
Článek se načítá
Mám polské plesové šaty a jsem s nima spokojená. Já je mám od Vietnamců, protože ti je měli nejlevnější, ale tytéž jsem viděla i v různých buticích jen dvakrát dražší (takže nezáleží na prodejci ale na výrobci!). Moje kamarádka má dobrou zkušenost i s obleky z Polska.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahojky, moje sestřenka si půjčovala korzetové šaty z půjčovny, kde jí to stálo něco kolem 1000Kč, potom narazila na vietnamské tržnici na ty samé šaty s polskou cedulkou za 2000Kč :-) , tak když si šaty s polska vezmete dvakrát na sebe tak je vlastně máte zaplacené. Já osobně mám troje a určitě jsem maximálně spokojená. ;-)
Odpovědět
@haklina V brně na Lidické to bude určitě obchodní dům Meta - jak mají na fasádě elektronické hodiny, roh s Kotlářskou. Mám od nich jen korzet na ples, ten teda popravdě nic moc, škrábe a opadávají z něj korálky, ale asi to bude kus od kusu...
Odpovědět
ahojky, nevíte některá přesný název některých obchůdků v Těšíně?na obleky, botky a dekorace?díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky v sobot jsme konečně vyrazili do Polského Těšína, vlezli jsme do obchůdu na malé burze, měli tam asi jen troe svtební šaty, ale do jednic jse se hned zamilovala, jsu obyčejné, s širokými ramínky i se spodicí, no pro mě nádherné žádné přeplácané za 2 300kc.Paní prodavačka nebylavlezlá, moc příjemná a poradila i se spodním prádlem.Jinak na tržnici na svatební šaty jsme nenarazili, jen u malé burzy je veiký obchod kde mají hodně šatů, botky kabelky obleky, bižuterii, moc hezké, ale ceny tam jsou nejlevnější tak 5000kc avíš.Ale moc hezké
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@anickajirka ohu se zeptat kde je v polsku ten obchod kde ste kupovala ty svatební šaty?děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@slavikovav byl to kamenný obchod v polském těsíně, jak je malá burza, tak půjdete kolem ní a nakonci je dům, který nemůžete přehlédnout.Snad jsem pomohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji snad tam ještě bude.... :-)
Odpovědět
@danaruj Tam jsou kamenné prodejny na tržišti, hned na hranicí, podél té řeky. Název snad ani nemají musíš vlézt taky do 1. patra a tam je plesovek dost, možná i svatební. Ale v Ratiboži jsem zahlédla jeden svatební salón, ale adresu neznám, viděla jsem to z auta :-)
Odpovědět
Mám šaty z polska, které jsem si objednala z Aukra a spokojenost :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?