Kupovali jste někdo svatební šaty na míru přes eBay??

Profilova fotka
Ahojte, už párkrát jsem kupovala přes eBay nějaké svatební dekorace a vše bylo v pohodě. Teď jsem si tam vybrala šaty, zaplatila a vše vypadalo celkem normálně - dobře hodnocený prodejce. U šatů jsem však namísto zipu chtěla šněrovačku. Prodejce mi napsal, že to u těchto šatů nedělají (přestože v inzerátu je uvedena možnost volby zip/šněrování) a že by to nebylo hezké. Navrhla jsem jim i řešení, jak šaty upravit, ale odpověď byla stejná - nebude to hezké, ale budete-li na tom trvat, tak to tak vyrobíme, ale zříkáme se odpovědnosti, když se vám to nebude líbit a šaty nebude možné vrátit. Napsala jsem tedy, že se omlouvám, ale objednávku ruším, ať mi vrátí peníze, a že i přes neuskutečněný obchod jim dám za dobrou komunikaci 5 hvězdiček hodnocení. Na to už jsem ale dostala odpověď, že už (bez mého odsouhlasení) začali vyrábět, takže mi peníze zřejmě už nevrátí. A to mě ještě začal prodejce označovat "my dear", takže něco jako naše ironické "takže milá zlatá". Nejraději bych ho poslala do háje, ale má moje peníze a zatím dále nekomunikuje.... Jaké jsou vaše zkušenosti? Zažili jste někdo něco podobného? Nebo naopak můžete doporučit slušného prodejce šatů na eBay?
Odpovědět
Profilova fotka
pošlete mi odkaz řeknu vám jestli jdou šaty ušít i na sněrování. Jinak radu vám asi nedám nějakou zkušenost s modely s ebay mám, ale jelikož mám svůj vlastní salon nechci aby to vyznělo , že vše haním co je Čina . Všechno se šije v čině je to spíše otázkou ceny . Pokud někomu nepříjde divné, že šaty stojí 2000 Kč je to věc názoru. Moc bych vám přála aby jste peníze dostala zpět. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsou to tyto: http://www.ebay.com/itm/New-White-Ivo... Zkoušela jsem sehnat šaty tady v Praze po salonech (navštívila jsem jich už 10, což snad není málo) a nic. Mám velikost cca 44 hlavně kvůli velkému poprsí, výška 185 cm (včetně bot) a šaty s rukávy jsem nesehnala. Já vím, že existují různá bolerka, ale nic mě nijak zvlášť neoslovilo. Je to i tím, že na mých velkých prsou vypadají korzetové šaty s holým dekoltem tak nějak vulgárně a do očí by se mi nedíval asi nikdo :-( Proto jsem vybrala tento typ šatů na e-bay....
Odpovědět
Profilova fotka
@antakka pravda je , že u tohoto typů šatů sněrování opravdu nejde.Tento typ šatů šijeme , ale jsme pro Vás zřejmě daleko a takové typy šatů my bez zkoušek nešijeme, máme zkušenost, že šaty s rukávy se musí odzkoušet, aby perfektně seděly.
Odpovědět
Profilova fotka
Do Havířova je to opravdu pro mě z ruky :-( Mohu se, prosím, zeptat, jak se pohybuje cena za ušití takovýchto šatů u nás v ČR a nebo konkrétně ve Vašem salonu?
Odpovědět
@antakka a nezajima je, ze dostanou hodne negativni ohodnoceni? Vetsinou je tohle vystrasi... Bohuzel, pokud jsi zaplatila, saty jsi tim padem potvrdila a nedivim se, ze zacali sit a penize nevrati. Ja bych si je nechala poslat se zipem a pokud to pujde, svadlena ti je upravi... I kdyz pokud na satech neni bolerko, ale je to cast satu, nedokazu si snerovani ani predstavit? Jo a nemuzes 'open dispute' primo s Ebay?
Odpovědět
Profilova fotka
@antakka cenu píšu do IP
Odpovědět
@antakka Já jsem přes eBay svatební šaty nekupovala, jen reaguji na to šněrování...tento typ šatů opravdu na šněrování nejde, to vám řekli správně a je to kvůli té krajce, která by se vám roztrhala. Opravdu jste v Praze nenašla šaty s dlouhým rukávem? Být vámi, tak si podobné šaty nechám raději ušít u české švadleny tady v ČR. A mimo téma: šaty s krajkovými rukávy za 3 tis.?? Obávám se, že zdaleka nebudou vypadat jako na obrázku. =-) Já měla nové šaty z nové kolekce od českých návrhářů, bez krajky a stály přes 16. tis. A co vím, tak české švadleny šijí kolem 10-15 tis. podle typů šatů (krátké šaty klidně za 7 nebo 8 tis., krajková róba by stála určitě víc).
Odpovědět
Profilova fotka
Šla jsem do eBay, protože mi známá říkala, že měla podobný problém se šatama a na eBay koupila krásné šaty za 3.000 Kč, tak jsem to tak trochu ze zoufalství riskla. Nečekám, že kvalita bude stejná jako u šatů za 15.000 Kč, to bych musela být hodně naivní. Počítám s tím, že záda budou řešena jinak a nemohou být celokrajková. Dokonce jsem prodejci poslala i obrázek jiných šatů, kde bylo vidět, jak by záda mohla být se šněrovačkou řešitelná. Teď už mi asi nezbývá než počkat, co mi nakonec v tom balíku přijde.... Pak se podělím o zkušenost.
Odpovědět
@antakka Určitě dejte vědět, jak to dopadlo. Jinak ve výprodejích nebo na bazaru tady se někdy dají koupit originál šaty za slušné peníze. Držím palce, aby ty 3 tis. nebyly zbytečně vyhozené peníze!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak příští týden by měly šaty dorazit. Překvapivě dokonce přesně v termínu, který mi byl slíben při objednání, a to bez jakékoliv urgence. Teď jen aby to nebyl jen kus hadru.... Uvidíme....
Odpovědět
Jak saty dojdou napiste prosim jaka kvalita atd :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?