Které svatební šatičky??

Ahoj všem 8-) asi budete kroutit hlavou nad tím, že jsem si pořídila dvoje svatební šaty, ale na vysvětlenou: v lednu jsem sehnala svoje vysněné šatičky (foto č. 1), ale bohužel hned záhy se mi objevila na ramenou a pažích strašná vyrážka - akné, se kterou neúspěšně bojuji a během 3 měsíců a lítání po doktorech se mi jí zatím nepodařilo vyléčit :( ztratila jsem už naději, že se do června ztratí, tak jsem si ze zoufalství koupila i šaty s dlouhým krajkovým rukávem, čímž ji zakryji a budu se i cítit lépe. Zajímá mě, co říkáte na oboje šatičky, líbí se vám i druhá varianta v případě, že budu nucena mít dlouhé rukávy? Jinak šatičky číslo dvě berte s rezervou, byla jsem doma sama a neměl mi je vzadu kdo dotáhnout a ani pod nimi nemám podprdu, takže v den D by mi seděly přes prsa a pas lépe :-D děkuji všem za názory.
Odpovědět
Oboje Vám moc sluší, máte pěknou postavu.
Odpovědět
Oboje jsou hezký, přikláněla bych se k těm prvním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na tvém místě bych se rozhodla až v tom červnu, uvidíš, v kterých se budeš cítit lépe, sluší ti oboje, ale kdybych si měla vybrat já, tak ty druhé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Oboje 😉 takže se můžeš rozhodnout jak se budeš cítit ten den :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nějak víc líbí ty první, dělá to asi i to nedotažení těch druhých, ale prostě mi přijdou hlavně víc "šmrncovnější". Ale hezké jsou oboje. Akné do té doby třeba zmizí nebo nešlo by zamaskovat třeba nějakým tónovacím krémem?
Odpovědět
Bojuj! Určite ty prvni <3
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také ty první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Take bych jeste pockala... vyzkousej enterosgel... nam pomohl pri ekzemu..
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhé nejsou špatné, ale ty první mi přijdou opravdu nádherné. Kdyby bylo na mě, tak bych se to snažila spíš zakrýt nějakým make-upem/tónovacím krémem nebo to prostě neřešit a mít svoje vysněné šaty. Taky bych se snažila v tom červnu ještě opalovat, aby akné díky sluníčku trochu vymizelo. Ale samozřejmě záleží na tobě, v jakých se budeš těsně před svatbou cítit lépe. Budu držet pěsti, aby vše dobře dopadlo :)
Odpovědět
Šaty jsou oboje moc pěkné. Takže se rozhodni až podle zdravotního stavu. Pokud by šlo o zakrytí,tak spíš než make-up bych doporučila Aknecolor, podle barvy pleti obyč nebo light,ať se to pod ním zároveň léčí. A jakkoli bych těžší problém s pletí taky svěřila lékařům, někdy nechtějí vidět jiné možnosti než pochybně účinné dělané roztoky a mastičky. Zkus se poradit v lékárně o léčebné kosmetice Bioderma, v řadě Sebium je několik výrobků na akné a i když to trochu poleze do peněz,kvůli svatbě bych do nich asi investovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Možná trochu kacířská myšlenka, ale také se mi o něco více líbí ty druhé :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?