Které se vám nejvíc líbí?

Profilova fotka
Ahoj, dnes jsem byla zkoušet svatební šaty. Které se vám na mě nejvíc líbí? Upozorňuju, že ty poslední by mi zezadu upravili, aby ty ramínka neodstávaly (posílám jejich ještě detailní fotky)... ;-)
Odpovědět
pokud si musíte vybrat z těchto tří, tak neváhejte a berte ty první :-) ale jestli máte možnost, ještě bych pozkoušela trošku jiný střih
Odpovědět
třetí
Odpovědět
Profilova fotka
první :-)
Odpovědět
Jednoznačně ty první, jsou krásné a originální. Ty třetí jsou dle mého názoru trochu vulgární...
Odpovědět
Profilova fotka
druhy a treti,ikdyz nevim jak se citis s tim vystrihem, ja vystrih rada ale na svatbu bych se v tom asi necitila :-)
Odpovědět
Určitě první, jste v nich jemná , přirozená a krásná. Oboje ostatní na mě působí přehnaně moc odvážně a vypadáte, že se v nich necítíte dobře ( bez urážky :-) )...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se na vás nelíbí ani jedny, není to "ono". S přivřeným okem první, v těch máte krásně tvarovaný pas a hrudník. Jen ten krajkový díl mi evokuje tílko na cvičení. Druhé vás zbytečně v pase rozšiřují, celkově vypadají krabicoidně. Třetí jsou prostě velké a když nesednou, tak to nevynikne. Rozhodně bych se ještě porozhlédla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně nejlepší z těchto jspu první, zkus ještě jiné salony :-) třeba tam najdeš ještě krásnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
když bych měla volit tak třetí. vulgární nejsou. ramínka jsou moc pěkné. ale asi bych taky hledala dál. Ty první mi na vás přijdou zbytečně usedlé.
Odpovědět
@katerinan ty třetí mi přijdou vulgární, výstřihy pro majitelky většího poprsí prostě na svatbu nepatří, vypadá to pak fakt tak nějak nevhodně:/ ty první mi přijdou naprosto úžasné, nicméně vzadu se mi taky moc nelíbí. je to takové selkovské...kdyby měly zajímavá záda bez šněrování, šla bych do nich!!! tak bych hledala něco v podobném stylu=) u druhých mi vadí ten korzet, ale to je spíš osobní pohled na věc - nechtělo by se mi celý večer popotahovat prsa, navíc vždycky na krajích někde něco vylézá, škrtí, když se člověk ohne, tak tam má vylezlé všechno:D ale je to věc vkusu, šaty samotné na pohled nevypadají úplně špatně:)
Odpovědět
Ty první! ;-)
Odpovědět
Z těch 3 ty první - zepředu..zezadu se mi nelíbí šněrování, to mi přijde už trochu out ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ty první mám pocit, že nesedí, že Vás zkracují, druhé jsou fajn a třetí mi přijdou úžasné, zářite v nich, rozhodně nejsou vulgární :-))
Odpovědět
Mně se líbí první, vypadáš v nich něžně a máš v nich super postavu. Druhé tak nějak nesedí a třetí jsou takové, nevím jak to přesně popsat. Nepřijdou mi vyloženě vulgární, ani si nemyslím, že by nevěsta neměla mít výstřih, ale prostě mi přijde, že zatímco v prvních vypadáš super štíhle a jemně, v těch třetích je to takové selské.
Odpovědět
První
Odpovědět
100% první a i ten účes k nim! Druhé jsou fádní a třetí "dobrý den, prsa ven".
Odpovědět
Profilova fotka
urcite tie prve... tie s tym V vystihom ti vobec nesedia a prostredne take kusok dost o nicom.... jednoznacne prve x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty prvni ;)) vypadas krasne stihle :)
Odpovědět
Profilova fotka
První :-)urcite
Odpovědět
Profilova fotka
první
Odpovědět
@katerinan Ty první jsou fakt překrásné!
Odpovědět
Prvníí :-)
Odpovědět
Hlasuji také pro první ;-)
Odpovědět
Mě se na tobě moc líbí ty první. Kdybys náhodou koukala ještě po jiných, tak bych určitě zůstala aspoň u toho vršku, ten ti krásně sedí :-)
Odpovědět
zkusila bych ješte pohledat, jinam ty prvni .-)
Odpovědět
Profilova fotka
První :-)
Odpovědět
Mně se naopak první nelíbí, je to divný tvar. V těch druhých mi přijdete překrásná. Ze třetích si už pamatuju jenom prsa, tak to asi není to hlavní, co by si měl člověk ze svatby pamatovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
ZAKLADATELKA Děkuji za názory. Mně osobně se nejvíc líbily ty třetí - z několika důvodů. U těch prvních mi vadí to šněrování, přijde mi out... Ty druhé úplně tak nesedí, i když v reálu byly nádherné - fotka dost zkrasluje. A ty poslední - to když jsem vylezla z kabinky tak to byl pro všechny úplně WOW efekt! Ty jsou prostě překrásné! Fotka zase dost zkresluje a ten výstřih taky ve skutečnosti není tak velký - potvrdily mi to dvě kamarádky - nevím, proč to na ta fotka trošku kazí ten dojem z nich. Posílám níže fotku ze salonu. I s paní prodavačkou jsme se jednoznačně shodly, že ty poslední mi sedí nejvíc. Pak jsem ale viděla ty fotky, které ten dojem fakt kazí... Asi budu hledat dál no :(
Odpovědět
@katerinan budu trochu mozna mno, zla, omlouvam se. Mě se u těch tretich nelibi dekolt, promin, pres prsa mi to prijde takove divne, kdyz se podivam na tu slecnu na profi fotce a tebe, proste to neni ono. Leda by to chtelo dovnitr nejakou tu neviditelnou podprdu, nebo lip nasadit pres prsa. Si krasna a hubena urcite by ti nejake sedly lepe, i pres dekot, ty si muzes vybirat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinan Radím dej na svůj pocit. Ty fotky vážně zkreslují, taky jsem se hodně divila jak v těch šatech vypadám na fotce jinak a jinak v reálu. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?