Které prosím :)

Ahoj všichni co mi poradíte ;-)!! Jsem bezradná, nevím jaké šaty si vybrat.. Šaty s puntíky - půjčovné 10.500,- šaty holá zadá 5500,-. Jde mi o to, jestli ty šaty s puntíky za to opravdu stojí? Podotýkám, že šaty holá záda se zepředu budou ještě upravovat (jsou mi velké) .. jinak sedí super, no prostě nevím :D ... děkuji moc za rady. T.
Odpovědět
Ty první jsou krásné a originální :) moc Vám sluší, ale je pravda, že 10 000,- za půjčovné je hodně...
Odpovědět
Za mě určitě ty první...mě se dostat do rukou, neváhám. :-) Ty druhé má skoro každá nevěsta.
Odpovědět
Puntíky 😊 určitě za to stojí a perfektně ti sedí
Odpovědět
Profilova fotka
Puntíky! x-) :-)
Odpovědět
Puntíky jsou jedinečné, originální a bezvadné :-) Nicméně drahé... Záleží, jak moc byste litovala peněz/toho, že nemáte úžasné puntíkované... Pro mě už je 10 000 opravdu dost... Konečné rozhodnutí je na Vás, na nikom jiném... Měla jste s sebou nějaké poradce? Co zkusit vybrat ještě někde jinde nějaké? A jaký názor má partner?
Odpovědět
ty druhé ti nedělají tak pěkný pas jako ty puntíkaté. ty puntíkaté jsou moc pěkné a fakt ti sluší, ale 10,5 mi též přijde poměrně hodně, asi bych hledala dál...
Odpovědět
Holá záda jsou okoukaná, má je tu každá druhá. Puntíky jsou svěží a doteď jsem je na žádné beremkovské nevěstě neviděla. Záleží samozřejmě na tvém rozpočtu, ale já bych neváhala :-) (Otázka je taky, odkud jsi - v Praze je 10 000 běžná cena za půjčení, ale jestli jsi z menšího města...každopádně šaty jsou moc hezké a jestli nenajdeš lepší poměr cena/výkon, tak určitě tyhle!)
Odpovědět
Puntíky! ale jak píšou holky, záleží na rozpočtu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty prvni, urcite, penize nejsou vsechno a tenhle rozdil za to stoji.
Odpovědět
Puntíky jsou super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam saty za 15tis a nelituji. Jde o to byt spokojena. Penize budou a my nebudeme a neco na tom je. Co si clovek neuzije/to nema. Budete se na svatebni fotky divat cely zivot. Sama v koutku duse víte, ze puntik, tak nevahejte a budte jedinecna. 😉
Odpovědět
@tyna44 Já si šaty kupovala,za 15 tisíc a rozhodně nelituju. Svatební šaty si vybíráš jen jednou za život (většinou) a peněz za život ještě našetříš...jdi do puntíků;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Děkuji opravdu moc :), pravda je - cena je vysoká, partner říká, jdi do toho (pokud za to stojí) NEUKÁŽU MU JE :D... Kamarádky se přou, ale myslím že v puntíkách jsem to byla já :) ... ale ta cena.. :-/ svatba je až v září, za tu dobu člověk vyhodí spoustu peněz za kraviny, no budu šetřit a nechám to ještě uležet do zítra - musím se do pátku rozhoupat kvůli zálohy..No každopádně děkuji moc za názory :) :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tyna44 dejte vědět, jak jste se rozhodla. Nezapomente, ze ne vsechny kamaradky chteji, abyste byla krasnejsi, nez ony. 😉
Odpovědět
@88renca88 No, ono je úplně něco jiného šaty za 15 tis. půjčit nebo koupit... šaty za 15 tis. na půjčení mají hodnotu minimálně 50 tis... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa01 To mate naprosto pravdu. To jsou dve naprosto odlisny veci. Když kupujete saty za 15tis tak je vazne za tech 5tis i pujcite. Kdyz pujcujete za 15tis, tak jejich hodnota je cca 50 tis.
Odpovědět
Určitě podám hlášení :) .. ;-) děkuji moc, nejraději by jsem je ukázala partnerovi.. ale to se nedělá :)
Odpovědět
@lindaaa01 Peníze jako peníze,a je jedno jestli za půjčení nebo koupení...ona by dala 10 tisíc,ne nějakých 50...
Odpovědět
Profilova fotka
ty druhy maj nadherny zada :-)
Odpovědět
@lucineni právě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 je v tom diametralni rozdil, ale to vi kazdy, ze koupě a pujceni nikdy nevychazeji stejne.
Odpovědět
Profilova fotka
@tyna44 ja holy zada a detaily na raminkach miluju, je to sexy a zaroven romanticky a zensky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tyna44 Ale jsou proste tuctovy, nicim nejak uzasny. Takovy zada můžete mit i ve večerních satech.
Odpovědět
Profilova fotka
Puntíky, jsou super. Svěží. A pokud se v nich vážně cítíš neřeš peníze pokud to není existenční záležitost. Vdáváš se (doufej) jen jednou a to za to stojí. ;)
Odpovědět
Woooow, puntiky!!! Ty jsou!!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
!!!! tie prve jednoznacne! su krasne
Odpovědět
Ty puntíkaté jsou boží!!
Odpovědět
určitě puntíky:-)
Odpovědět
Puntiky jsou top,jen ta stuha zezadu pusobi rozpacite,ale mozna ji tam mas jen ohnutou,protoze jsou velke,vid? Kazdopadne sla bych do nich :)
Odpovědět
Ty první, jsou dokonalé.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?