Krejčová - svatební šaty

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat zda nemáte zkušenosti s nějakou krejčovou z Berounska či Prahy. Mockrát děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Já mám zkušenosti s Renátou Svobodovou z Prahy a určitě nedoporučuji. Šité horkou jehlou. Kamarádka co šije, musela upravit, aby se spodek nepáral:(
Odpovědět
Děkuji, jak to tak vypadá, tak si je nechám ušít v Praze v Salon Adelle. Tam jsem byla s kamarádkou, když si vybírala šaty, tak si tam nějaké zkoušela a líbil se mi tam ten přístup a dělají i zakázkové šití, kdy se mi ty modely líbí. Mám jedny, který bych chtěla a nacenili je na 12 000 Kč, je to kombinace krajky a tylu, což si myslím, že za dané šaty není až tak hrozná pálka. Tak doufám, že zda na ně padne opravdu rozhodnutí, že neudělám chybu :-/ a nešíjí jak říkáte horkou jehlou, vypadá to, že ne co jsem četla recenze atd. Neznáte náhodou tento salón?
Odpovědět
Profilova fotka
Koukla jsem na salon Adele a musím bohužel konstatovat, že ani jedna fotka není reálná fotka jejich šatů... Všechno jsou to kopie nějakých značkových( navíc starší) šatů. Sázela bych na to, že stejně objednají z číny... Když to umějí ušít tak proč neinzerují vlastní výrobky??? Zaplatíte za něco co si sama můžete objednat na ali...
Odpovědět
Slecna Dita - Peerless atelier, je z Berouna a je nejlepsi :)
Odpovědět
@zurianova Dobrý den, když se kouknete na zakázkovou výrobu, tak tam najdete šaty, které šijí, jinak šaty co tam mají na prodej jsou opravdu starší, pač je tam mají stále. Mě jde o to, že si tam nechám šaty ušít, které mám vybrané, takže je neobjednají z Číny.
Odpovědět
@malicka_mony Dobrý děkuji za typ. Najdu si kontakt. A tam jste si nechala ušít šaty?
Odpovědět
@monikamarankova Ano, nechala, ale jeste se siji - svatbu mam az za 3 tydny :)
Odpovědět
@malicka_mony A můžu se zeptat jak tam jsou drahé? No tak to Vám přeji krásnou svatbu za tři týdny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?