Krejčová Petra Kmochová - máte s ní zkušenost?

Ahoj, máte některá osobní zkušenost s touto paní? Dostala jsem od ní nabídku a její práce se mi hodně líbí, některé šaty jsou opravdu originální :-o a dechberoucí, ale zajímalo by mě jestli jste byly spokojené s kvalitou práce, materiálem, přístupem. Její obchod http://svatebnisny.webnode.cz/ pro případ, že byste ji neznaly jménem. Mod děkuji za recenze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mohu jen chvalit mam sni zkušenost uz před lety jsme si u ni nechala sit a myslim ze ma modely lepsi a lepsi ,spostu nevest mela i dotud tak snad se taky někdo prida abys videla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja jsem byla velice spokojena. Petra je moc mila a snazi se saty sit presne na prani nevesty! koukni na me fotky! vrele doporucuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si od ní nechala šít letos svatební šaty a byla jsem velmi spokojená. \Střih i materiál super a šatičky dle mých představ. |klidně mrkni do mého svatebního alba.
Odpovědět
holky, díky za doporučení a @tweetee22 měli jste nádherný dortík. Taky chceme obdobný, akorát zřejmě s borůvkami ať je to komplet vše do modra :-) Jsem rozhodnutá, nechám si to ušít u paní Kmochové, v lednu pojedu na zkoušku ;-) Moc mě překvapila cenou, za kterou je šaty ochotna ušít, myslím, že půjčovné by vyšlo dráž. už se těším na svoje šatičky, asi v nich budu doma lítat, když bude mít můj drahý odpolední, ať me neuvidí :-D
Odpovědět
@packaf U těchto šatů je potřeba mít vyztužený korzet, tak doporučuji se s paní domluvit na tom, aby vršek podšila pevnou korzetovou vyztužovací látkou, samozŕejmě i s kosticemi. Bez té látky by to nebylo ono , jen satén s podšívkou by na to nestačil.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsembyla velmi spokojená. Pí kmochová udělala vše tak jak jsem chtěla. Ten dortík je jinak hrozně drahý, v jedné cukrárně mi řekli dokonce 6 tis i s dopravou. Já ho měla za 2500 i s doprvou a byl moc dobrej.
Odpovědět
Jo, tak u Ollies dorty v Ově stojí tak 4.500,-, ale tak snad si s tím poradí i místní cukrářky :-) zase ale u té firmy vím, že to jsou opravdu poctivé dorty, už jsem od nich měla pár kousků a byly výborné, hlavně ty ovocné .... mňáááámmm ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak co budete tedy sit ty saty? jsme zvedava jak dopadou ale myslim ze velmi dopre pak sem dej foto at se pokocháme zase jeji pracickou.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ja od Peti mam taky saty sila mi svatebni a naprosta spokojenost, byly jsme z jeji prace doma tak nadsene ze pak delala jeste segre maturitni a me vecerni saty a vsechny byly nadherne, je moc prijemna a mila promluvi si s vama jake mate predstavy a co by ona doporucovala k vasi postave a poradi :) doporucuju
Odpovědět
moc děkuji za doporučení, zatím na paní slyším jen chválu. :-) šaty si nechávám určitě u ní ušít, fotku sem potom samozřejmě tady dám, ale zatím nemá ani mé míry. Komunikace je s ní výborná, nemá problém ani se smlouvou, což jsem ráda. Podvodníci ze mě už vytáhli dost peněz :-|
Odpovědět
tak Petru muzu velmi doporucit jeji saty,od ni padnou jak ulite rozhodne pokud clovek muze si pridat peníze dokaze udelat o 1000kc vic tak honosne saty ,velmi citliva práce do satu se zamilujete ani nevite jak,moc doporucuji.
Odpovědět
Tak jsme jeli přes celou republiku na zkoušku a šaty jsou super. Petra je milá, ale pořád ji říkám, že chci více kamínků, že může klidně přidat. :-) Šaty jsou jak ulité, kvalitní, žádné levné látky. Kamínky skleněné, nikoliv plastové šmejdy ... je mě trochu zarazilo, že když zjistila, kolik po mě chtěli za půjčovné v salónu za šaty, tak si začala mírně zvyšovat cenu :-| což se mi nelíbí, navíc máme sepsanou smlouvu, takže jsem klidnější ... může mít tisíc doporučení jak je skvělá, ale takto navyšovat cenu, to se mi zdá trochu nekorektní!
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, přidávám sem první fotku šatů. Nebudou 100% vypadat jako ty z obrázku, svoje představy jsem trochu změnila, ale mě se moc líbí. Teď už jsou pošité kamínky více, vypadají parádně, cítím se v nich skvěle. Petru fakt můžu jen chvílit ;-)
Odpovědět
@darlakanka @andilekhelen @laskala @tweetee22 holky, holt jsem tlustější jak modelka :-D oproti obrázku výrobce mi připadají ve vel. XL, a to mám S někdy M :-)
Odpovědět
Profilova fotka
packaf ahoj koukam ze se ti to rysuje vypada to moc pekne ja ti rikala ze budes spokojena jasne ta cena myslim ze ale to nebude snad o moc navysene ne?mi jsme byly domluvene + - a opravdu vic si nerekla vesla jsem se do me predstavy,jo holt kvalitka se musí zapaltit a nebudes preci urcite litovat.
Odpovědět
@laskala ahoj, jasně, že za kvalitu ráda připlatím, ale s paní máme smlouvu, co chtěla, to jsme tam daly. Na cenu jsem taky nijak netlačila, měla jsem na to vyhrazené peníze. Ale bylo to takové nečekané, z ničeho nic mail, že je cena najednou vyšší, ale pak jsme si to vyjasnili a je to OK ;-) zatím jen fotka korzetu, ale jsme fakt nadšená
Odpovědět
Holky, tak šaty jsou doma, jsou náádhernéé, moje, originálníííí!!! jsem z nich nadšená, jsou fakt těžké, ale tolik korálků a perliček prostě něco váží. Je tam dost modrých perliček, a lemování kolem pasu a výstřihu je z nádherných kamenů, všechno skleněné, žádné plastové! Jsou úžasné, Petra taky. Dala do toho snad vše, co mohla. Měla jsem dost požadavků, si myslím, dokázala jsem být dost náročná až si říkám, že je Petra určitě ráda, že už mě má z krku. Kdo by chtěl kontakt, můžu poslat přes IP
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?