Krátké svatební šaty v půlce dubna - na venkovní svatbu?

Profilova fotka
Moc se mi libi kratke svatebni saty ... ale rikam is, jestli nejsem trochu blazen a jestli si nemam kratke nechat na populnocky ... co myslite?
Odpovědět
Profilova fotka
@mahaena já mám teda dlouhé (19.4.) a ještě sem si raději koupila takové teplé bolerko ... jelikož podle mě bude kosa...ale těžko říct
Odpovědět
@mahaena No ony Tě podle mě ani ty dlouhé nijak nezahřejou.. a aspoň si ty krátké zezdola tak neušpiníš, když bude škaredě ;) Myslím, že to je jedno, hlavní je, co se Ti líbí..
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme no tak to se prave furt nemuzu rozhodnout :)
Odpovědět
Ahoj, já budu mít taky krátké, ale svatbu mám v červnu. Nicméně pokud se ti líbí, směle do toho :) ty dlouhé tě asi fakt o moc víc nezahřejou.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael uz mas vybrane?
Odpovědět
@mahaena Asi už jo.
Odpovědět
Krasne saty i kratke maji v dalonu Brigit. Ja jsem si tam kupovala populnocky a dovedu si je predstavit i jako svatebni:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, nevim jestli uz mate vybrane saty, ale ja mam kratke saty, krajkovy vrsek 3/4 rukavky, jsou v nabidce na pujceni ci prodej :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Holky, měla jsem krátké svatební šaty šité v Madoře, úžasné, pohodlné... teď je prodávám, mrkněte do bazaru, jsou na postavy velikosti cca 36 - 40, jsem ochotná o ceně smlouvat ;-) kdybych se vdávala znovu, jdu do krátkých znovu ;-)
Odpovědět
přidávám foto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto krátké svatební šaty jsou také krásné:
Odpovědět
@nanay Dobrý den, krásné šaty ;-) mohla bych se zeptat na cenu půjčovného ? děkuji Zuzana
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kuku85 Zdravim vas, teto saty jsou uz prodany :P Rada pro vas usiju na miru nove jedinecne saty! Nevahejte, kontaktujte dohodneme na schuzce. A Radsi pockejte do 21-22.11 a prijdte se podivat na prehlidku v ramcich Svatebniho EXPO. Momentalne usivam nove kratke svateky a mam na ukazku az 15 modelu :) Budu se tesit, NANAY
Odpovědět
ooo senzace :) na expu se určitě otočím, děkuji předem! zdraví Zuzana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?