Krátké svatební šaty Praha?

Ahoj, ráda bych se vás zeptala na salóny v Praze, kde bych si mohla vyzkoušet krátké svatební šaty ve stylu 50.-60. let. Nejraději bych si nějaké nechala ušít, ale nevím, jaký střih konkrétně se mi hodí, takže nejdřív potřebuju vyzkoušet. Objednala jsem se na zkoušení do Českých Budějovic, kde mají hezký výběr levných šatů po kolena a některé i šijí na míru. Ale nevím, jestli budu mít čas pořád pendlovat Praha - ČB. Pokud byste o něčem věděly v Praze, budu ráda za doporučení. Dlouhé šlehačkové šaty nechci, protože si v nich nezatančím pohodlně. Krátké sukně nosím velice často, ale šaty moc ne, protože mi moc střihů nesedí. Sice jsem vysoká a štíhlá, ale nemám moc hezké ramena, takže to potřebuju nějak vymyslet... Děkuji za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
V Praze v Nuanci mají krátké svatební šaty Pronovias Lagatte viz. obr. 1,2,3. A pěkné modely mají i polské šaty Agnes viz. obr.4,5,6 Zjístíš na netu, které půjčovny v Praze mají tuto značku šatů.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Co podobné šaty? Podívejte se na mé stránky, mám tam pod svatebními šaty zvláštní kategorii krátkých šatů. Případně v reálných nevěstách je jich také dost. Již třetí rok šiji víc krátkých šatů než dlouhých.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka znacky NANAY, navrhuju a usivam svatebni saty na miru. Mem zkousenost v usit kratkych svatebnich satu :) Mam neco v nabidce na pujceni ci prodej tu v obhudku. Klidne muzete stavit pro zkousku. Aneb rada navrhnu a usiju pro vas jedinecne saty! NANAY - designing with Love
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Holky, měla jsem krátké svatební šaty šité v Madoře, úžasné, pohodlné... teď je prodávám, mrkněte do bazaru, jsou na postavy velikosti cca 36 - 40, jsem ochotná o ceně smlouvat ;-) kdybych se vdávala znovu, jdu do krátkých znovu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?