Krátké svatební šaty, odkud jste měly?

Ahoj :) Nemám vůbec přehled a tak bych se chtěla zeptat vás, jestli jste se některá vdávala třeba v krátkých (i nějak barevných nejlépe) šatech? :-) Odkud jste je měly ? :) Můžete mi poslat třeba nějakou inspiraci, děkuji :-) Zatím mě zaujalo něco takového... :)
Odpovědět
Ahoj, já si nechávám šít tyto, jen budou mít v pase lososovou stuhu ;-)
Odpovědět
Budeš si muset nechat asi nějaké ušít. Je to peklo, skoro nikde v salonech nejsou :-(
Odpovědět
já jsem si pár krátkých zkoušela v Brně v salonu Chantal, měli tam i ty, co jsou na obrázku od aakashaa
Odpovědět
Profilova fotka
Taky půjdu do krátkých.. Zkus fler! :)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem měla krátký šaty, šila mi je švadlena ;-) neměnila bych :-)
Odpovědět
aakasha: Moc pěkné šaty :) a můžu se zeptat na kolik to tak cca vyjde? Já jsem taky uvažovala o koupení nebo ušití na zakázku. Jenže když už, chtěla bych nějaké, co bych pak mohla nosit i třeba při jiných příležitostech (a tentokrát bez závoje :-)) )
Odpovědět
@aakashaa Moc pěkné šaty emoticon a můžu se zeptat na kolik to tak cca vyjde?
Odpovědět
Dobrý večer, máme novou kolekci značky Isabel a takové šaty mezi nemá jsou.pokud by jste měla zájem, můžeme zaslat foto a cenu. Sily by se přímo na vas. S pozdravem blue rose.
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Něco takového určitě není problém ušít a neměly by být ani moc drahé, třeba u mě bych řekla tak kolem 4tis z kvalitních drahých látek :)
Odpovědět
@allien12 no zatím ještě nemám finální cenu, ale materiál mi krejčová spočítala na 3 000, takže počítám že max 5-6 tisíc ;-) což by byla minimální cena, kterou bych u nás v salonech dala za půjčení. Takhle to budu mít přesně na míru a tak jak chci :-)
Odpovědět
A co říkáte na tyhle?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se poprvé vdávala v krátkých a teď o nich také uvažuji. Nejvíce asi o těchto: http://d3hty95ejwhpjy.cloudfront.net/... Ale také nevím, jestli koupit, nebo nechat ušít. Nevím, na kolik by ušití mohlo tak vyjít...
Odpovědět
Článek se načítá
@allien12 chci podobný styl a taky si je nechám šít, je to asi nejjednodušší ( a mnohdy i levnější ) způsob, jak si je je pořídit
Odpovědět
@allien12 Já jsem se vdávala v krátkých bíločervených šatech a nevymĕnila bych to. Fotky mám ve fotoblogu, tak se kdyžtak mrkni :-)
Odpovědět
Šiji hodně krátkých svatebních šatů - podívejte se např. na naše stránky. Na ceny se můžete podívat i na Fleru :) Mám i další nové modely, které čekají na vyfotografování.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?