Krátké svatební šaty - máte zkušenost?

Zdravím všechny nevěsty a prosím o radu... Byla jsem rozhodnutá si pro svůj svatební den pořídit krátké šatky s tylovou sukní pod kolena. Osobně mi na krátkých šatech nepřipadá nic nevhodného, nevěsta se v nich může volně pohybovat, nikde nevytírá a to nemluvím o váze šatů. Při zkoušce v salonu mne ale jak obsluha tak má poradní zvyklaly a já jsem teď na vážkách. Prý si se svou postavou mohu dovolit cokoliv, tak by byla škoda se neprodat v nadýchaných šatičkách. Proto bych se ráda zeptala na zkušenosti nevěst, které si dodaly odvahy a v krátkých svatebkách vykročily k obřadu. Setkaly jste se třeba s nepochopením rodiny? Nelitovaly jste časem, že jste aspoň v jeden den v životě nebyly princeznou? Za vaše názory, zkušenosti nebo i fotky budu ráda.
Odpovědět
1
2
no, "prodat" se můžeš v jakýchkoli .... krásný překlep :-D já osobně fandím právě krátkým šatům a pokud se Ti líbí, není důvod je nemít .... u obsluhy bych i lehce zvažovala obchodní taktiku, půjčovné dlouhých-velkých šatů je určitě dražší než u těch krátkých. Přeji šťastnou ruku při výběru 8-)
Odpovědět
Pokud je váš sen se vdávat v krátkých šatech a máte prostě nějakou představu - tak by názory ostatních měly ustoupit. Ano, určitě budou slušet i jiné šaty, ale svatba je to vaše... Kamarádka se vdávala v krátkých šatech a i když to rodině přišlo zvláštní, tak to brali, jako že to je její rozhodnutí - její svatba. Rozhodnout si to budete muset stejně nakonec sama :) Takže- co vám lépe sedí, do toho jděte... a nemyslím, že tohle by mohl být jediný okamžik, kdy je ženská za princeznu - pořád jsou ještě plesy a různé jiné příležitosti, kdy si je možné vzít dlouhé šaty...;)
Odpovědět
Taky budu mít krátké šaty s velkou tylovou sukní a i v těch vypadá podle mě nevěsta jako princezna...já osobně bych na rady obsluhy salonu nedala...ony se v těch šatech vdávat nebudou :-)
Odpovědět
Pokud si se svou postavou můžeš dovolit cokoliv, tak by byla škoda se "neprodat" v krátkých šatech a neukázet sexy nohy :-) To je taky otázka k zamyšlení :-D
Odpovědět
Ahoj, myslím, že to záleží jen a jen na tobě, jestli jsi o tom přesvědčená a hodí se to ke konceptu svatby, proč ne? Sama o nich přemýšlím, nyní jsem ve fázi hledání švadleny. Pochopení nebo nepochopení rodiny budu brát s rezervou. Já se chci cítit příjemně a ne si na sebe brát něco jen proto, protože se to tak dělá.
Odpovědět
Profilova fotka
@prostenika85 Já jsem se vdávala teď v sobotu v krátkých šatech a to přesto, že se svou postavou si tedy rozhodně cokoli dovolit nemůžu, jsem ani na okamžik jsem nezalitovala :) Byla jsem to já, cítila jsem se skvěle a všichni chválili, jak mi to sluší (snad nekecali) :-D Rozhodni se sama za sebe a nenech se nikým zviklat ;)
Odpovědět
Když jsem si ještě dělala naděje, že bych se mohla vdávat, taky jsem uvažovala o krátkých. Nemám postavu, se kterou bych se mohla nějak chlubit a řešila jsem, že když budu mít dlouhé nařasené sukně, budu jak slonice, a když budu mít dlouhé úzké šaty, zase vyniknou nedostatky postavy. Krátký šaty se mi zdají fajn, hlavně, pokud jsi jako já a v civilu seš spíš kalhotovej typ, to pak kratší šaty asi uneseš líp než nabíraný šaty s vlečkou. Mluvit si do toho nenechej, budeš origoš nevěsta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prostenika85 Budu mít krátké šaty ve stylu 50. let, takže sukně těsně pod kolena, a nic nevhodného na tom nevidím. Taky jsem nad tím uvažovala, jestli bych raději nechtěla být za princeznu, ale v bohaté róbě bych se necítila dobře, není to prostě můj styl. Chtěla jsem pohodlné šaty, abych v nich vydržela celý den, a ne abych se jako plno nevěst hodinu po obřadu převlékala, protože se v šatech nedá vydržet, to by mi bylo líto. No přiznávám, že mám trochu obavy, co na to řekne rodina, ale šaty už mám doma a vracet je rozhodně nebudu :-D
Odpovědět
Děkuji všem nevěstinkám za názory. Pokud ještě některá z vás přidá svou troškou do mlýna, budu jen ráda. Pro ukázku přikládám fotky z mé první zkoušky, tak můžete zhodnotit, zkritizovat a přidat názor ;-) Zkoušela jsem klasiku, princeznu i krátkou verzi. Vršek bych si sice představovala krajkový, ale střihově to je stejný typ, o kterém jsem přemýšlela. Tak co vy na to? Přidá taky některá z vás foto na ukázku?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já taky patřím k propagátorům krátkých šatů, sama je budu mít a strašně se těšim ;-) přítel byl nadšenej, v záplavě šlehačky si mě neumí představit a já osobně bych se do toho nikdy neoblíkla, mně se šlehačkový šaty prostě hnusí (upozorňuji, že nikoho neurážim, pouze vyjadřuji svůj názor). Když jsem v práci řekla, že budu mít krátký šaty a červenou spodničku, sice někteří koukali, ale vesměs jsou zvědaví, protože nevěstu v takových šatech naživo ještě nikdy neviděli... @prostenika85 Ty poslední šaty jsou fakt krásný!!! a mimochodem, sice s tvojí krásnou postavou můžeš oblíknout cokoliv, ale podle mýho názoru, tě ty krátký šaty krásně zvýrazní;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prostenika85 Sluší ti všechny, ale ty poslední nejvíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
1. a 3. ti moc slusi :) rozhodne jdi do kratkych satu, jsou krasne:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@prostenika85 Taktéž se mi líbí 1. a 3., ale asi o malinko víc přece jen ty krátké :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně ty krátké!! :-)
Odpovědět
mě se líbí ty druhé...podle mě i krátké svatební šaty jsou hezké,ale tyhle mi moc "nesedí"...podle mě bys sehnala i lepší... každopádně hodně štěstí :)
Odpovědět
Já jsem měla krátké svatební šaty, úplně jednoduché, protože v žádných princeznovských bych se necítila dobře, neužila bych si svatbu. Nikdo s tím problém neměl, všichni mě znají a věděli, že bych je stejně neposlouchala :-D Když jsem si byla v salonu kupovat doplňky a manželovi košili a kravatu, tak jsem si tam taky vyslechla - nezááááájem, já jsem byla nevěsta 8-)
Odpovědět
Tolik doporučení na krétké šatky! Nakonec v nich asi fakt vyrazím a nenechám se odradit. Jen mám trochu obavu z reakcí rodiny. Část příbuzenstva pochází ze Slovenska, tak snad to "vydýchají". I když mé krátké svatebky by měly být zahaleny až ke krku. Ale co už, hodlám protancovat střevíčky a v korzetu a v těžké sukni by se mi to těžko povedlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ráda bych se přidala do diskuze. Dnes jsem zamluvila termín svatby na 27.7, rozhodli jsme se s partnerem narychlo. Oba už jsme rozvedení, nechceme nic okázalého, svatbu s rodinou a grilování s přáteli. Začíná akce kulový blesk, máme 6ti měsíční mimi, tak se mám co ohánět a právě jsem se rozhodla pro krátké šatky. Takže pokud máte nějaký tip na jednoduché krátké šatky, prosím, dejte mi info :-) Bydlím v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
I my máme krátké svatební šaty. Tady jsou v pořadí Mona, Extravaga, Mária. A nebo je možné volit šaty vpředu vykrojené. Víc na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
I já budu mít krátké svatební šaty. Šije mi je švadlena a zrovna dnes jsem byla na zkoušce. Vypadají báječně :-) Budeme mít svatbu na zahradě a pak gril párty s rodinou, tak si dlouhé ani neumím představit.
Odpovědět
@prostenika85 Jednoznačně ty krátké. Budeš v nich úplně originální. Jendičku a dvojku má každá.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také určitě krátké. Taky jsem se vdávala v krátkých a neměnila bych ;-) S nepochopením jsem se nesetkala,právě naopak 8-) A princeznou jsem opravdu být nechtěla,nemám dlouhé šaty ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
kdybych už šaty neměla koupený tak budu mít určitě taky krátký :-)moc se mi líbí ty co sem vkládala mystyle :-)
Odpovědět
@mystyle Pokud ty šaty na obrázku jsou ty, které si necháváš šít, tleskám! Přesně takové si také představuji :) P.S. Krásně mne překvapila nadcházející tchýně, když se mne zcela náhodou u oběda zeptala, jestli jsem nepřemýšlela o krátkých šatech na svatbu. Že by mi podle ní slušely více než šlehačkové klasiky. Málem mi zaskočilo, ale dilema je rozlousknuto 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prostenika85 Ano, přesně tyto mi šije šikovná švadlena. Sehnala jsem puntíkatý tyl, tak jsem šťastná. Ještě sehnat tu krajku kolem výstřihu. To je teda oříšek :( Pokud by měl někto typ na prodejce pěkných krajek, budu moc ráda.
Odpovědět
@mystyle jsou nádherné :-)
Odpovědět
@nobless ty druhé jsou nejen samy o sobě děsné, modelčino levé prso radši bez komentáře :-(
Odpovědět
@mystyle chodím se sem na ně koukat :-D
Odpovědět
@mystyle Tady jsem našla nějaké krajkové lemy , snad se ti budou hodit http://www.stuhy.cz/svatebni-dekorace...
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad Díky za upozornění. Při nejbližší příležitosti je přefotíme.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?