Krátké svatební šaty. Máte nějaký tip?

Holky, prosím o radu, chtěla bych krátké svatební šaty, zhruba před třemi týdny jsem našla jeden obrázek na těchto stránkách, ale teď mám smůlu a nemůžu je najít. Prosím pokud budete mít nějaký tip i na jiné krátké svatební šaty, zašlete mi kontakt. Díky moc :-)
Odpovědět
ted jsem viděla svatbu, nevěsta měla šatky v předu krátké a vzadu delší až do vlečky skoro a vypadala nádherně. Ale byla štíhlounká a měla krásně rovné nohy. takže co se týče mě..., tak jsem o tom ani neuvažovala :-| . na to musíš mít fakt ideální postavu.jinak podle mě je efekt opačný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Tak krátké svatební šaty?Tak to jsem ještě neviděla!Ale může to být zajímavé!Nemáte někdo nějakou fotečku?V.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/album/view.php... Našla jsem zatím toto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pomeranca: Tak ty jsou teda náááádherné!Ale na to mudí mít člověk opravdu postavu jako modelka!Nedokážu si v nich představit same sebe! :-D :-D :-D Jsou opravdu krásné!V.
Odpovědět
tak jsem našla ještě další. Já osobně bych si je nevzala neboť mám zakodováno bílé dlouhé (možná jindy než na svatbu), ale chápu že se vám líbí :-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
http://manoloshoeblog.com/dresses/wat... http://www.lynashworth.co.uk/images/b... http://www.partypop.com/forums/images... http://www.tk-designs.com/images/bc-2...
Odpovědět
(ten druhý link není automatický, musí se přepsat...)
Odpovědět
Ahoj Holky, děkuji že jste zaslaly nějaké fotky, ale pořád to ještě nejsou ty, které jsem viděla na těchto stránkách. Vypadá to, že budu mít asi smůlu a budu muset vybírat z jiných šatů. Díky - pokud ještě někde něco objevíte, budu rádá, když zašlete foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Hrosiku a myslis vepredu kratke a vzadu s vleckou anebo uplne kratke? Ty jsem videla ve dvou albech u holek ze Slovenska a jsou paradni, zvlast ta stuha v pase, ale je potreba mit pekne nozky :) jja - http://www.mojasvadba.sk/album/album.... karins - http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... podla mna, náááááááááádhera x-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co tyto? ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, moc děkuji za tipy, ale pořád to ještě nejsou ony, byly kolenové délky, krátké jak vepředu tak i vzadu a spodní část byla jakoby dáná dospod. Díky za odpovědi, třeba některá z Vás najde ty správné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
hrosik, a prohlizela jsi podobne tema na mojasvadba.sk? tam davaly holky taky spoustu odkazu
Odpovědět
Profilova fotka
co tyhle? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Krasny x-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
hrosík něco v takovém stylu? http://www.fiftiesweb.com/fashion/dre...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
http://photo.live.advance.net/modbrid... http://www.brides.com/images/vendor/d... http://www.brides.com/images/editoria... http://www.brides.com/images/editoria...
Odpovědět
Holky, tak obrázky od Lakme jsou hodně podobné té mé představě a tomu obrázku, který jsem někde na Beremese viděla. Moc děkuji za všechny fota. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jsem tu prvně a přivedlo mě sem nekonečné pátraní po krátkých svatebních šatech ve stylu 50.-60.let :-( Takže přesně to, co sem vkládala m24 http://www.beremese.cz/album/view.php... Mám dotaz: Dají se takové šaty v nših půjčovnách vůbec sehnat? Když něco podobného vidím, je to vždy ze zahraniči.Bojím se, že u nás to bude nereálné... Máte zkušenost nebo radu kam se obrátit? Díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sorry...myslela jsem tento odkaz http://www.beremese.cz/album/view.php... To jsou ony....
Odpovědět
Profilova fotka
Medicko, ty šaty jsou nádherné.. taky jsem si vyhlédla jedny, jenže jsem je chtěla trošku jinak, tak jsem si je stáhla, vytiskla a nechám si je ušít... myslím, že ten střih, co chceš, není nereálný či složitý, myslím, že by to mohla zvládnout šikovná švadlenka. Je tam zřejmě kombinace látek, řasení a věci na korzetek také lze koupit v dobrém krámku ... A cenově tě to vyjde skoro stejně jako půjčení... :-) Tedy nevím, jestli to ti pomůže ;-) , my jdeme po obřadu na oběd na zahradku, večer přijdou kamarádi, opékání, selátko a spol, zkrátka tak nějak cítím, že chci spíš jednoduché, elegantní (a sexy :-D ) šatky, tak jsem raději volila možnost ušití.... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky, krásné šaty kratších délek jsou třeba na www.spolecenskesaty.net/spolecenske-k... . Jsou za výbornou cenu, můžete si vybrat jakýkoli odstín z bohatýho vzorníku barev, druh látky a šijou na míru!!! Chceme svatbu na zahradě, v přátelské atmosféře bez pompéznosti a patosu, a tady si určitě vyberu!
Odpovědět
Holky, potřebuji poradit- budu mít krátké letní, žluté šaty,vázání za krk,jednoduché hladké,z lehkého šifonu.Ovšem nevím si rady s kytkou? Zda kaly-jednoduché,jaká barva? Nebo smetanové růže,malou kytičku.Budeme volit svatbu do žluto-smetanové.Bude to spíše letní odpol.oběd s pěti lidmi. Co mám volit,díky moc. :-) :-)
Odpovědět
A žlutá jasná nebo spíše pastelová? K pastelové půjdou smetanové růže, k jasné žluté už mín, to bych spíš volila ty bílé kaly...
Odpovědět
spíše citronově žlutá,takovou barvu má ženich košili,světlý letní oblek,světlé páskové sandálky ,on světlé polobotky,možná i bude kravata,bude to spíše neformální,bude to změna- nejsem příznivcem klasiky bílé.radši mám sportovní modu, než romantické volány.nebou nějakou jinou kytičku?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?